ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > türkiyenin en iyi 10 üniv. ve dünya sıralamaları

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 132

karikatür
karikatür

Evet şaşırdım ben de :D:D:D
zaten belliydi eee okulun tek namı kapısından geliyo nühehehehayyts
mysteria demis ki:
Dünya sıralamasında ilk 500 e giren tek türk üni İst Üni ama ilk onda yok nasıl oluyor:S
13 Eylül 2008 22:10   mesajın adresini al  

costello
costello
Evet şaşırdım ben de :D:D:D
zaten belliydi eee okulun tek namı kapısından geliyo nühehehehayyts

kapısında davet var:)))
13 Eylül 2008 22:14   mesajın adresini al  

karikatür
karikatür
Var olmasına varda diğer fakülte öğrencilerini almıyo içeri :D:D:D:D gerçi bazen çeviklerden bizim de giremediğimzi oluyo :D:D:D o kapı da anca önünde durup fotoğraf çektirmeye yarıyoo
14 Eylül 2008 13:37   mesajın adresini al  

costello
costello
yoo ben giriyorum gayet. fen edebiyat, su ürünleri vs. o esnada gelmek istediğim çoğu bölüme girdim ben. avcılara zaten her türlü sokarım.. taktik de izlemek lazım tabi. elinde fotokopiler vs. varken, acele yetişmek gerekiyormuş gibi, yanındaki arkadaşın kimliğini göstererek girilebilir. aynı şekilde en olmadı kimliği bırakarak ya da ziyaretçi kimliğiyle vs. de girilir. girilir yani merak etmeyin:)
14 Eylül 2008 13:42   mesajın adresini al  

oldcity
oldcity
ben bu foruma neden daha önce üye olmayıpta arkinin lafına bakarak selçuğa gittim ki:D
23 Eylül 2008 04:18   mesajın adresini al  

hc
hc
Üniversitenin nerde olduğu, hangisi olduğu, nasıl eğitim verdiği çoğu durumda pek de önemli olmuyor.Öğrencinin sürece etkisi sonucu daha fazla etkiliyor...
Veya ne üniversiteler gördüm içinde adam yok ne adamlar gördüm üniversitelerinde hayat yok da diyebiliriz... Vel hasıl ünilere ve isimlerine pek takılmamak lazım genel ortalmalarını biliyoruz zaten Türkiye'dekilerin...
 1   23 Eylül 2008 04:31   mesajın adresini al  

quant
quant
http://www.4icu.org/tr/
üniversitelerin 2008 web dereceleri listesi.hangi üniversite ne kadar çok tıklanıyor!!!

tıklayın bakın.
23 Eylül 2008 04:41   mesajın adresini al  

asfre
asfre
en iyi üniversite kazanabildiğiniz üniversitedir gerisi boş :)
23 Eylül 2008 04:57   mesajın adresini al  

efect_
efect_
en ii unv dıe bişi yok hepsı aynı :) 3 unv gezdım :))))))
23 Eylül 2008 05:18   mesajın adresini al  

krtnsy
krtnsy
neden yıldız teknik yok :(
24 Eylül 2008 13:24   mesajın adresini al  

maverick06
maverick06
tabi bölümlere göre değişir kalite açısından kıyaslamak...
7 Ekim 2008 18:39   mesajın adresini al  

zoruna mı gitti
zoruna mı gitti
ulan istanbul üniversitesi dünyada ilk 500 e türkiyeden giren tek üniversite türkiyede ilk 10 a bile giremiyor...abi burası türkiye ya...
7 Ekim 2008 18:51   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 132

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008