desene şampiyonluk yarınlara kaldı... ben hesap ettim. yaklaşık 2011-2012 sezonu 2. yarı başı gibi tekrar lider olacaksınız. o sefer daha dikkatli olun da liderliği vermeyin. puhahha...
30 Mart 2008 04:04
dt_fb_li
ama sen böle kıç mıç konuşunca adamı tahrik ediyosun. lan daha 7 saat oldu güldüğünüz yere koyalı, yine kaşınıyonuz. vereceez fitili elinize. hem elinizde de eldiven var ya hani... KaÇaRŞı.....
30 Mart 2008 04:07
med-cezir
senin hekimliğin de matematiğin kadar kötüyse ooooo senin hastalarına şimdiden acıyorum valla bilader ne diyim... :D
30 Mart 2008 04:08
dt_fb_li
sana öle bi acı yaşatırım ki hayatın boyunca unutamazsın bilader(!). sen kendi haline acı. hastaları merak etme. onlar çok usta ellere emanet. he eldiven kullanıyorum. endişelenme...:D:D hadi gömüşürüz...
30 Mart 2008 05:09
med-cezir
Benim gömdüklerim yaşamaz ama haberin olsun... :D
Ayrıca ben de lab. da eldiven kullanırım ve seni iyi edecek birkaç kimyasal biliyorum denemek istersen gel....
ADRES:Gömen adam nokta
30 Mart 2008 05:12
dt_fb_li
ben korktum ama bilader(!). sen kimyasalları kendi üzerinde deneye deneye senin kimyan değişmiş. kendini sev. çünkü hayvanları sevmeyen insanları sevemez... bu saatte canın sıkılmıştır senin. sana bi hekim tavsiyesi : parmak değiştir. anladın sen onu:D hadi eyvallah...
30 Mart 2008 05:18
med-cezir
Arkadaş ne adamsın sen yahu laf yemeden uyuyamıyorsun di mi madem öle...
Siz hastahanede fazla mumsöndü oynuyorsunuz galiba baksana senin bi yerlerin açılmış be adamım,dikkat et kendine emi... :D
30 Mart 2008 05:24
thuringwethil
beşiktaşlılara geçmiş olsun, fenerlilere tebrikler..
ankarada inat olsun yavşaklara dendiği için bize seyircisiz oynama cezası veren federasyon bakalım beşiktaş ve fenerbahçeye de ceza verebilecek mi?
30 Mart 2008 05:33
med-cezir
sağol...
30 Mart 2008 05:35
pigu
zico zico şampiyon
30 Mart 2008 07:16
dr_fb_li
bu galibiyeti beyaz eldiven giyen el değmeden paketleyeceğiz diyen çarşı grubuna ve de chelsea formasıyla en önde yer alan bjk taraftarına ve de sahaya yabancı cisim atan ayrıca korner kullanılmasına izin vermeyen ve hatta krALEX e yabancı cisim atan lara armağan ediyorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18750
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.