ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Beşiktaş - Fenerbahçe

Sayfalar: 1  2  3  4  5  50  51  52  53  54  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 625 - 636

med-cezir
med-cezir
ben de sana gülüyorum ama kıçımla :D :D
30 Mart 2008 04:04   mesajın adresini al  

dt_fb_li
dt_fb_li
desene şampiyonluk yarınlara kaldı... ben hesap ettim. yaklaşık 2011-2012 sezonu 2. yarı başı gibi tekrar lider olacaksınız. o sefer daha dikkatli olun da liderliği vermeyin. puhahha...
30 Mart 2008 04:04   mesajın adresini al  

dt_fb_li
dt_fb_li
ama sen böle kıç mıç konuşunca adamı tahrik ediyosun. lan daha 7 saat oldu güldüğünüz yere koyalı, yine kaşınıyonuz. vereceez fitili elinize. hem elinizde de eldiven var ya hani... KaÇaRŞı.....
30 Mart 2008 04:07   mesajın adresini al  

med-cezir
med-cezir
senin hekimliğin de matematiğin kadar kötüyse ooooo senin hastalarına şimdiden acıyorum valla bilader ne diyim... :D
30 Mart 2008 04:08   mesajın adresini al  

dt_fb_li
dt_fb_li
sana öle bi acı yaşatırım ki hayatın boyunca unutamazsın bilader(!). sen kendi haline acı. hastaları merak etme. onlar çok usta ellere emanet. he eldiven kullanıyorum. endişelenme...:D:D hadi gömüşürüz...
30 Mart 2008 05:09   mesajın adresini al  

med-cezir
med-cezir
Benim gömdüklerim yaşamaz ama haberin olsun... :D
Ayrıca ben de lab. da eldiven kullanırım ve seni iyi edecek birkaç kimyasal biliyorum denemek istersen gel....

ADRES:Gömen adam nokta
30 Mart 2008 05:12   mesajın adresini al  

dt_fb_li
dt_fb_li
ben korktum ama bilader(!). sen kimyasalları kendi üzerinde deneye deneye senin kimyan değişmiş. kendini sev. çünkü hayvanları sevmeyen insanları sevemez... bu saatte canın sıkılmıştır senin. sana bi hekim tavsiyesi : parmak değiştir. anladın sen onu:D hadi eyvallah...
30 Mart 2008 05:18   mesajın adresini al  

med-cezir
med-cezir
Arkadaş ne adamsın sen yahu laf yemeden uyuyamıyorsun di mi madem öle...
Siz hastahanede fazla mumsöndü oynuyorsunuz galiba baksana senin bi yerlerin açılmış be adamım,dikkat et kendine emi... :D
30 Mart 2008 05:24   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
beşiktaşlılara geçmiş olsun, fenerlilere tebrikler..

ankarada inat olsun yavşaklara dendiği için bize seyircisiz oynama cezası veren federasyon bakalım beşiktaş ve fenerbahçeye de ceza verebilecek mi?
30 Mart 2008 05:33   mesajın adresini al  

med-cezir
med-cezir
sağol...
30 Mart 2008 05:35   mesajın adresini al  

pigu
pigu
zico zico şampiyon
30 Mart 2008 07:16   mesajın adresini al  

dr_fb_li
dr_fb_li
bu galibiyeti beyaz eldiven giyen el değmeden paketleyeceğiz diyen çarşı grubuna ve de chelsea formasıyla en önde yer alan bjk taraftarına ve de sahaya yabancı cisim atan ayrıca korner kullanılmasına izin vermeyen ve hatta krALEX e yabancı cisim atan lara armağan ediyorum
30 Mart 2008 12:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  50  51  52  53  54  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 625 - 636

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008