iftira değil mesajlar duruyo ne iftira atçam senle ne alıp veremediğim var...sen çocuğum derken genç lafına mı alınıyon..kendinle çelişme...bunlara espiri diyip geyik olduğunu lans ettirme..onu eleştirmek sana kalmadı...ben ne gerekirse yaparım sen kim oluyonda ona yazıpta zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyon...forumlarda çokyazıyon bilmişm diye ama en iyi bilen kendini bilendir tamammı insan
30 Mart 2008 00:01
mr.rainbow
aferin iyi edebiyat-felsefe karışımıydı...
30 Mart 2008 00:02
uaxoy
akıllı çocuk matematik olmadığını anladın yane abaza
30 Mart 2008 00:03
mr.rainbow
ben ne gerekirse yaparım sen kim oluyonda ona yazıpta zeytinyağı gibi üste
çıkmaya çalışıyon
sana mı bırakacağım cevabımı... hakeden alır.. SİZ kim oluyorsunuz .)
30 Mart 2008 00:03
uaxoy
biz senin gibi abazalardan kurtulmak isteyen seçilmiş insanlarız
30 Mart 2008 00:05
mr.rainbow
Seçilmiş Kancıklardan mı?
30 Mart 2008 00:06
uaxoy
yok onlar bi alt modelimiz seni oraya seçtik
30 Mart 2008 00:07
gugukk
bence fener chelseayi de yener demedi demeyin..
gerçi eski erkek arkadaşım da gidecek maça uğursuz gelir de yenilirsek bilemem=P
30 Mart 2008 00:09
mr.rainbow
sen süper kancıksın öyle mi ? hehehe
30 Mart 2008 00:11
mr.rainbow
Valla .. Allah mutluluğunuzu daim etsin... İki küfürbaz beraber... Çok özür dilerim.. Ben bilmiyordum.. tecere kapak misalisiniz devam edin.... Çevrenizdekilerinde ağzı bozuluyor... ben defalarca özür dilerim daha fazla yazmak ve cevaplamak yok sizin için.. :) Allah Mutlu Etsin Sizi... AMİN !
30 Mart 2008 00:11
uaxoy
ben küfür etmedim ama senin gibi kancık falan da demedimm..sarhoş musun
30 Mart 2008 00:13
mr.rainbow
Fenerbahçe- Chelsea umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.. turu geçer de bir ilk yaşatırsınız....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18750
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.