Sen kimsin ne nişanlısı? Bu forum spor içerikli.. Ne hakkında kimden bahsediyorsun arızamısın?
29 Mart 2008 23:43
uaxoy
özelden nişanlıma msj atıyomuşun bidaha olmasın genç
29 Mart 2008 23:45
mr.rainbow
Bizim sözümüz var.. kartalımıza.. NE para Ne manita Ne de araba çokta... bilirsin gerisini... seni tanımıyorum... ortamı kirletme spordan bahset..
29 Mart 2008 23:45
mr.rainbow
hmm hatırladım... sarışın bir hanımefendi... dünyanın en iyi esprisini yapan kişi..ekonomistbey yerine ekonomistgey yazan ender insan.... nişanlınsa söyle... nişanlıymış gibi davransın... o zaman karşılaşmaz bu tür şeylerle oldu mu çocuğum?
29 Mart 2008 23:46
mr.rainbow
forumu da kirletmeliyim daha fazla... Herneyse gecenin son mesajını feneri tekrar tebrik ederek kapatıyorum. Umarım chelsea yi burada yenerler....
29 Mart 2008 23:48
uaxoy
sanamı sorcak nasıl davrancağını.sanal alem abazası hemen msn istiyon ayıp ayıp bide forumlarda yazarsın sen özelden kızlara yazan abazalar var aramızda diye.yazık kendinle çelişme..oldumu kızanım
29 Mart 2008 23:50
mr.rainbow
Abaza önde gideni sensin... Baksana nişanlına.. eğer nasıl davranacağını bilmiyorsa haketmiştir... mesajları .... eğer bir daha böyle gereksiz ulu orta saçma sapan şeyler yazarsan... karşılığını alırsın.... biraz daha akıllı davran ... sus
29 Mart 2008 23:52
uaxoy
sinirlenme koç....ben özelden kimseye yazmıyom en azından msn istemiyom..herkez kendini bilmeli...sanal alem delikanlılığıda yapma..akıllı olmazsam dövcenmi..yazık..saçma insan
29 Mart 2008 23:54
gugukk
ben demiştim demiyorum
ben demiştim=P
gab demis ki: ohaa sorunun cevabı çok basit ki..
fener alır tabi ki!!
229 Mart 2008 23:55
@li
ii bakalım bende alıkışlıyorum o zaman seni darısı chelsea macına inşallah :)
29 Mart 2008 23:56
mr.rainbow
Şiddet yanlısı bir yönüm yok.. sadece iftiralarına cevap vermek istemiyorum ağır olur.. Madem nişanlısın.. Nişanlılığın gerektirdiği ağırlığa sahip ol... Genç , Koç laflarını bırak.. Ayrıca.. özelden yazmak , msn istemenin kötü olduğunu düşünmüyordum .Nişanlın kendinin nişanlığı olduğunu belirtecek tutumda olsaydı istemezdik.. iğrenç espri yapıp gereksiz davranışlarda bulunursan.. nişanlı olduğunu düüşünmekten öte başka şeyler düşünür insan.. Herneyse daha fazla yazmak istemiyorum.. iftira atıp durma..iyi geceler herkese...
29 Mart 2008 23:57
mr.rainbow
Fenerin chelsea ile burada berabere kalacağını ama stamford bridge de en az 3 tane yiyeceğini düşünüyorum.. katılan fenerli arkadaş var mı hiç ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18750
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.