souvereign demis ki: yahu bizim sınıftan bir arkadaş beşiktaşın maçını izlemeye gitmişti bikaç hafta önce stattan çektiği fotoları gösteriyodu sora o meşhur çarşının fotolarını gösterdi şöyle bi soru sordum bir fenerli olarak o çarşıya girmek istesem nolur diye? arkadaş linç edilirsin dedi. istanbullu arkadaşlara soruyorum gerçekten böyle vahim bi durumla karşı karşıya mıyız?
geçen sezon kazanın önünde toplanan çarşı grubunun içinden GS formalı biri elini kolunu sallaya sallaya geçti.sataşma falan olmadı yani
29 Mart 2008 23:13
uaxoy
onların piskopatlığı sanal alemde zamanında da gfb çarşıda slogan atarak yürüdü 20 kişi falan
29 Mart 2008 23:15
mukiwa_gs
cimbomluya kim dokunabilir yaaa fenerliler arasındada geçen sene birisi en büyük cimbom yazan bi karton çıkardı kimse bişey diyemedi(gerçi farketmedilerde) :):)
29 Mart 2008 23:16
reneff
bugun mac saatıne doru taksıme cıktım uzerımde fb forması varı ve bısey demedıleer belkı kız olmamdan kaynaklı olabılırrr :)
29 Mart 2008 23:16
mukiwa_gs
bize düşmezki bölesi kız fln dinlemem walla:):)
reneff demis ki: bugun mac saatıne doru taksıme cıktım uzerımde fb forması varı ve bısey demedıleer belkı kız olmamdan kaynaklı olabılırrr :)
29 Mart 2008 23:19
mr.rainbow
reneff
cok eglenmıssınız sen ya
Hani cümlenden dolayı baya eğlendim... :))
29 Mart 2008 23:22
reneff
bellı bellı bu uzuntunun uzerıne eglendrıdıysem mutluluk duyarımm
29 Mart 2008 23:24
reneff
bellı akıyo bı tarftarından hanzoluk mukiwa_gs
29 Mart 2008 23:24
mr.rainbow
Beni eğlendirmek hoşuna gidiyorsa şaklabanlık yerine başka şeyler yapabilirsin benim için hani daha hoş olur ... :)
DAHA mutluluk duyarım
29 Mart 2008 23:25
uaxoy
kantinde it dalaşı ovvv
29 Mart 2008 23:26
reneff
saklaban sana benzer bı sıktrı gıt yaa
ekonomistbey demis ki: Beni eğlendirmek hoşuna gidiyorsa şaklabanlık yerine başka şeyler yapabilirsin benim için hani daha hoş olur ... :)
DAHA mutluluk duyarım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18750
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.