ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Beşiktaş - Fenerbahçe

Sayfalar: 1  2  3  4  5  30  31  32  39  40  41  42  43  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 451 - 465

z3ro
z3ro
şampiyon fener mi olr cimbom mu olr bilinmez ama cimnastiklere 4.lük yakışır artık =) intertoto kupası
~ 163 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
yani diyon ki mehmet topal alexi topuğundan vurarak topal yapacak. :) güzel mantık güzel espri ama alex kolay kolay yıkılmaz. ayağı olmasa bile beyni ve yüreği yeter.

mukiwa_gs demis ki:
walla bize heryön paris olmadı mehmet topal kesecek kulağnı zaten:):)

mukiwa_gs
mukiwa_gs
ßuket
bu muymuş efsane taraftar . çıt cıkmadı yahu

niye çıt çıkmadı son 15 dk ka bakiyi ıslıkladılar yaa:):)

uaxoy
uaxoy
beşiktaş önce takım olsunn.ön libero alex i tutçak 2 gol attırıyo üstüne her dönen topu fener alıyo..maç 1 0 olmuş daha 80 dakka var doldur boşalt yapmaya çalışıyolar...beşiktaş iyi takım değil malesef
 2   ~ 163 gün   mesajın adresini al  

reneff
reneff

cok eglenmıssınız sen ya

ekonomistbey demis ki:
Bir ara Ali Şen'in yorumlarını okudum.. Beşiktaşı yener demiş Chelsea yi yener orada berabere kalır demiş daha sonra gelecek kuradaki takımı eler moskova ya gider demiş.. Bak hele sen Ali Şen'e Kalsa Fener Gelmiş Geçmiş en iy takım.. Karşılaşmadan herkesi yenebilecek kapasitede... Geri kalan tüm 6 karşılaşmayı alır... Hatta Futbolcular Tatil yapmamakta ısrar ederler... yenecek rakip ararlar... Ali Şen... FENERBAHSE SAMPIYON... ARKAN KOCAMAN: :))

ripcord
ripcord
bırakın alexe fenere felan gaz vermeyi.
gs feneri yenicektir
kimsenin kuşkusu olmasın

6 c: ! $ @ /-/
6 c: ! $ @ /-/

souvereign demis ki:
yahu bizim sınıftan bir arkadaş beşiktaşın maçını izlemeye gitmişti bikaç hafta önce stattan çektiği fotoları gösteriyodu sora o meşhur çarşının fotolarını gösterdi şöyle bi soru sordum bir fenerli olarak o çarşıya girmek istesem nolur diye? arkadaş linç edilirsin dedi. istanbullu arkadaşlara soruyorum gerçekten böyle vahim bi durumla karşı karşıya mıyız?

geçen sezon kazanın önünde toplanan çarşı grubunun içinden GS formalı biri elini kolunu sallaya sallaya geçti.sataşma falan olmadı yani

uaxoy
uaxoy
onların piskopatlığı sanal alemde zamanında da gfb çarşıda slogan atarak yürüdü 20 kişi falan

mukiwa_gs
mukiwa_gs
cimbomluya kim dokunabilir yaaa fenerliler arasındada geçen sene birisi en büyük cimbom yazan bi karton çıkardı kimse bişey diyemedi(gerçi farketmedilerde) :):)

reneff
reneff
bugun mac saatıne doru taksıme cıktım uzerımde fb forması varı ve bısey demedıleer belkı kız olmamdan kaynaklı olabılırrr :)

mukiwa_gs
mukiwa_gs
bize düşmezki bölesi kız fln dinlemem walla:):)

reneff demis ki:
bugun mac saatıne doru taksıme cıktım uzerımde fb forması varı ve bısey demedıleer belkı kız olmamdan kaynaklı olabılırrr :)

mr.rainbow
mr.rainbow
reneff

cok eglenmıssınız sen ya

Hani cümlenden dolayı baya eğlendim... :))

reneff
reneff
bellı bellı bu uzuntunun uzerıne eglendrıdıysem mutluluk duyarımm

reneff
reneff
bellı akıyo bı tarftarından hanzoluk mukiwa_gs

mr.rainbow
mr.rainbow
Beni eğlendirmek hoşuna gidiyorsa şaklabanlık yerine başka şeyler yapabilirsin benim için hani daha hoş olur ... :)
DAHA mutluluk duyarım

Sayfalar: 1  2  3  4  5  30  31  32  39  40  41  42  43  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 451 - 465

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008