ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Beşiktaş - Fenerbahçe

Sayfalar: 1  2  3  4  5  28  29  30  39  40  41  42  43  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 421 - 435

•cedric
•cedric
ya 1 kaç densizin yaptigini çarşı yaptı diyemzsinki..!

olmayan bişey değil.. ayıp ama biz türk insanin fevri davranmasi sahaya atlayip futbolcuyu yere indirmesi beklenen olaylar bunlar..

bunu bizde yapiyoruz sizde yapiysunuz. onlarda yapio..
olmaması gerek. ama yapılcak bişey yok..
~ 161 gün   mesajın adresini al  

mr.rainbow
mr.rainbow
niye durduğunu sen bilirsin ?

*mahkum
*mahkum

reneff
reneff

yaa sıktın ama

ekonomistbey demis ki:
niye durduğunu sen bilirsin ?

souvereign jr.
souvereign jr.
yahu bizim sınıftan bir arkadaş beşiktaşın maçını izlemeye gitmişti bikaç hafta önce stattan çektiği fotoları gösteriyodu sora o meşhur çarşının fotolarını gösterdi şöyle bi soru sordum bir fenerli olarak o çarşıya girmek istesem nolur diye? arkadaş linç edilirsin dedi. istanbullu arkadaşlara soruyorum gerçekten böyle vahim bi durumla karşı karşıya mıyız?

souvereign jr.
souvereign jr.
izmirde de var bu karşıyakada gözgöz atkılı birini görürlerse tekme tokat dalarlar. bence çok saçma.

•cedric
•cedric

souvereign demis ki:
izmirde de var bu karşıyakada gözgöz atkılı birini görürlerse tekme tokat dalarlar. bence çok saçma.

izmirin altayı pistir.. bi kez gittim deplasmana sakarya bidaha gitmm:D

tsigalko
tsigalko
souvereign demis ki:
yahu bizim sınıftan bir arkadaş beşiktaşın maçını izlemeye gitmişti bikaç hafta önce stattan çektiği fotoları gösteriyodu sora o meşhur çarşının fotolarını gösterdi şöyle bi soru sordum bir fenerli olarak o çarşıya girmek istesem nolur diye? arkadaş linç edilirsin dedi. istanbullu arkadaşlara soruyorum gerçekten böyle vahim bi durumla karşı karşıya mıyız?

kasımpaşalı bir eleman atkısıyla taksimde giderken 15 bjk lı linç etmişler.. fenerbahçe atkısıyla mı? denememende çok sağlam yarar var.. :)

tsigalko
tsigalko
souvereign demis ki:

göztepeliler karşıyaka sahiline gemiyle gidip küfür edip dönüyorlarmış.. :)

göztepe karşıyaka arasında daha sağlam bir çekişme var..

boomerang ¹³
boomerang ¹³
çarşı derken? :o)

ben fenerbahçe beşiktaş maçı sonrası bir güzel kazanın karşı caddesinden evime geçtim.. tabi tip tip bakıyorlar çok doğal.. belki bazen de kışkırtmada bulunuyorlar.. bu çok doğal vahim bir durum değil..

eğer mini etek giyiyor ve bir de hareket davranışlarınla oranı buranı göstermek istiyorsan, buna ek olarak da kıraathaneye giriyorsan bir de kıraathanede seni kışkırtıyorlar da sen de buna ayak uyduruyorsan..

e, adama derler ki.. kaşınıyor musun bilader?

yoksa normal günlerde hiçbir sorun yok.. efendiysen yine sorun yok..

souvereign demis ki:

souvereign jr.
souvereign jr.
anladım. valla izmirde öyle değil. bi arkadaş sinoptan gelmişti daha izmirdeki ilk günü fener formasıyla gelmiş konakta dalmışlar çocuğa :) sen izmirde nasıl istanbul takımı formasıyla geziyorsun diye :) daha o tip bişeye denk gelmedim ben ama bi de böyle birşey var.

freak
freak
inönüde korner kullanılmadığı için 3 korner bi penaltı olsun diyolar aljjdfsklg öyle saha olmaz olsun. :(

souvereign jr.
souvereign jr.
inönü stadında korner direkleri nerdeyse stadın dibinde ya okadar yakın ki eğilsen adamın kulağına bişiler söylemen mümkün yani.

boomerang ¹³
boomerang ¹³
yahu onların hepsi yalan.. galatasaray maçında onca fenerbahçeli arasında gezinen gs formalılar da var.. mecidiyeköy de yer yer fenerbahçeliler de oluyor..

sonuçta kadıköy, mecidiyeköy ve beşiktaş karma semtler.. evet illaki orada semtteki kişiler kendi semtlerinin takımlarını tutuyorlar ama örnek olarak mecidiyeköyde iki üniversite kampüsü var.. beşiktaşda ise 3 tane..

yani öyle aman aman bir durum yok.. :o)

souvereign demis ki:
anladım. valla izmirde öyle değil. bi arkadaş sinoptan gelmişti daha izmirdeki ilk günü fener formasıyla gelmiş konakta dalmışlar çocuğa :) sen izmirde nasıl istanbul takımı formasıyla geziyorsun diye :) daha o tip bişeye denk gelmedim ben ama bi de böyle birşey var.

souvereign jr.
souvereign jr.
aslında sen sataşmadıkça karşı tarafta sataşmaz felsefe bu olmalı yoksa rahatça gezmeli herkes istediği yerde.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  28  29  30  39  40  41  42  43  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 421 - 435

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008