ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bir gün herkez fenerbahçeli olacak bu süreç başlamıştır artık hahah
25 Mart 2008 13:51
üstteki
fair play çerçevesinde güzel bir maç izlemeyi umuyorum, umarım beraberlik çıkmaz..
(1) 25 Mart 2008 14:16
just ivy
yeneriz diye umsam da bu fener beni iddaa da hep yatırır =)
25 Mart 2008 14:20
•cedric
haşat ederiz:D
25 Mart 2008 14:24
çakma t.j
tarih tekerrürden ibaretttir..
5 mayıs 2007 beşiktaş-fenerbahce : 0-1
25 Mart 2008 14:25
•cedric
çakma t.j demis ki: tarih tekerrürden ibaretttir..
5 mayıs 2007 beşiktaş-fenerbahce : 0-1
tarihi sildim:D
artık tekerür filan olmicak:)
25 Mart 2008 14:26
salihzeki
beşiktaş feneri sever ;) bu maç 1 diyorum iddacılara hatta ilk yarı 0 ikinci yarı 1
25 Mart 2008 14:26
hüzün abi
Allah tan umut kesilmez. Bakalım Beşiktaşımız alıcakmı bu maçı.
25 Mart 2008 14:27
•cedric
salihzeki demis ki: beşiktaş feneri sever ;) bu maç 1 diyorum iddacılara hatta ilk yarı 0 ikinci yarı 1
ilk yarı biz cakarız gibime gelio. hatta isimde verim holoşşşşko:)
mac 2.1 bitcek:)
25 Mart 2008 14:27
koalalumpur
Chelsea maçı öncesinde fener yenilsede kızamam ama bjk de hiç bi yol yok yaa derbi nin de havası başka olur gerçi amaaaaannnnn ne biliim başlarım bjk maçına biz chelsea ye cakalım bjk de bizi yensin..........
25 Mart 2008 14:33
•cedric
25 Mart 2008 14:36
tarantuna
beşiktaşı yenmememz gerek şampiyonluk için ve yenicez de :)
25 Mart 2008 14:37
dogujan
bobo senin amk
bu maçı almalıyız muhakkak
biz feneri yenelim fenerde çelsiya koysun
25 Mart 2008 14:37
souvereign jr.
fener alırsa beşiktaşın tekrar yakalaması çok zor olur 5 e çıkar puan farkı. tabi ki güzel bir maç olsun cüneyt çakır gibi maç katleden bir hakem olmasın önemli olan o. ama fenerbahçemiz kazansın ve chelsea karşısına mutlu bir şekilde çıksın.
25 Mart 2008 14:39
souvereign jr.
:D beşiktaş zor gol atar bize. nobre dışında kimseden korkmuyorum asıl fenerimiz çakacak. alex,kezman,semih 3lüsü özellikle döşücek fileleri kalede rüştü olursa süper olur hem. hıncımızı alırız...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18750
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!