| |
sin/şın
|
bence bu kadar az kşi bu işin zevki olmaz...
|
|
~ 150 gün
|
|
| |
imth
|
zaten 6 kişiyiz pazara kadar tamamlanır olmadı herkes bi arkadaşını getirse yine maç yapılabilir veya 5er li takımlar olarak da oynayabiliriz. olmaz mı..
|
|
~ 150 gün
|
|
| |
sin/şın
|
tamam o zman söle bişey yapalım herkes toplansın gelsin isteyen arkadasını getirsin biz de getirelim...kızılay da bi kafede oynayalım ama var mı bildiğin senin bi yer
|
|
~ 150 gün
|
|
| |
imth
|
ben genelde arkadaşlarla evde oynadığımdan yok öyle dışarda oynadığım bi yer çoluk çocuğun doluşmadığı herhangi bi yer olabilir bana uyar
|
|
~ 150 gün
|
|
| |
sin/şın
|
tamam bunu ileteyim organizatöre..kolay gelsin..
|
|
~ 150 gün
|
|
| |
imth
|
|
|
~ 150 gün
|
|
| |
freeman1903
|
gençler nerde olacak bu işşşşşşşşşş
|
|
~ 149 gün
|
|
| |
matters.iz
|
kızılayda olacak arkadaslar...pazar günü saat 15.00 uyar mı herkese zaten 8-10 kişi olacagız anlasılan...
|
|
~ 149 gün
|
|
| |
g l ø š t € ®
|
ya mekan olarak oxy olsun bahçelide güzel yerdir bu hafta sonu olsun olmazsa ;))
|
|
~ 149 gün
|
|
| |
g l ø š t € ®
|
wala bana uyar ama kızılayda hangi cafe saat 3 erken değilmi ben zaten 2 gibi falan kalkıyom :S :S
|
|
~ 149 gün
|
|
| |
matters.iz
|
komisyon alacaksan bahceliye gidelim....:)saat 3 iidir heralde
g l ø š t € ® demis ki: ya mekan olarak oxy olsun bahçelide güzel yerdir bu hafta sonu olsun olmazsa ;)) |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
g l ø š t € ®
|
komisyon yok ya nerde indirim alırız toplu gittiğimizden dolayı bi de biz arada gidiyoruz okula yakın tanıdık sayılır siz bilirsiniz eski countercılardan kim kaldı ;))
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
g l ø š t € ®
|
ee hiç ses soluk çıkmıyor gelmiceniz mi millet ya katılacağız diyenlerden ses bekliyorum yarın değilmii
|
|
~ 147 gün
|
|
| |
matters.iz
|
yarın 3 te dostun önünde olsun uyar mı gelecek olanlar ses cıkarsa bide
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
@li
|
1.6 yükleyin uygun bi zaman verin cafeye felan gitmeye gerek yok internet üzerinden istediğiniz zaman mac yapalım hazırda fazlasıyla server var
|
|
~ 146 gün
|
|
| |