nasıl bir insan anneye kıyabilir.daha ergenliği bitmemiş tir mutlaka bu kızınki bu tür manik bir durum yaşadılar.çok üzüldüm.
kızn psikolojik bozukluğunu göz ardı etmemek lazım.ama yinede cezalandırmalı en ağırından
25 Mart 2008 14:19
mustea_sami
çok olgun çok geniş düşünceli uygarlığın bütün ölçülerine uyuyorsun aklı başında zekisin güzelsin herkezin örnek alacağı birisin aferin. . ama tepen atınca anlık bir öfkeyle bunlardan yoksun biri olyosun ve anneni bile acımadan boğazından kesiyosun bunu mu demek istedin umarım ben yanlış anlamışım ozaman
psikolojik sorunu olan herkezi ahırlarda besleyelim her an birini boğazlayabilir die lütfen . . . ben annelerin bu dünyada en değerli varlık olduğunu düşünüyorum bana ana katilini savunma
sinirlendin demek ii kızdıysan buz koy kızan yerlerine...psikolojik sorunlardan bahsediorum ben.tabi ki normal bi insanın böyle bişeyi hele ki annesine yapması düşünülemez.ama söz konusu hatun eğer kayışı koparmışsa bi anlık öfkeyle bunu yapmıştır.normal şartlarda elinde baltalarla gezmiodur zaten.
25 Mart 2008 14:20
hüzün abi
derslerden kafayı yemek böyle bişey olmalı sanırım ....
25 Mart 2008 14:31
gamzeeeee
annemi de boğazlar oldum 2 dk.da daha ne diim.o kadar yazdığım şeyden bunu aldıysan eywallah.
25 Mart 2008 14:34
souvereign jr.
kızı çıldırtan soru herşeyi anlatıyor. kız kız olmaktan çıkmış demek ki bence anne haklı.
25 Mart 2008 14:36
mustea_sami
sinirden yazdıklarından bişey anlamadım sadece onu azda olsa savunanlara sitem ediyorum kalp kırmak değil amacım
gamzeeeee demis ki: annemi de boğazlar oldum 2 dk.da daha ne diim.o kadar yazdığım şeyden bunu aldıysan eywallah.
25 Mart 2008 14:37
tarantuna
bunda gülüncek ne var!
25 Mart 2008 14:39
tarantuna
pardon sna dememştm mustea..
25 Mart 2008 14:39
•cedric
annesi kıza dün gece kimin koynundaydin yine demiş:S
25 Mart 2008 14:40
souvereign jr.
kızın tipinde hayır yok belki grup yapmıştır kim bilebilir.
225 Mart 2008 14:41
•cedric
souvereign demis ki: kızın tipinde hayır yok belki grup yapmıştır kim bilebilir.
hiç pişman durmuo yüz ifadesi:S çok psiko bişiye benzio bu
25 Mart 2008 14:42
diablo_ıv
bilkentli olması neden vurgulanmış soktumun karısının saçmalık
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18746
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.