gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - annesini öldüren bilkentli
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
 Yazar: Mesaj:
kahin pekmez
kahin pekmez
petek dinçöz benzerliği var.

25 Mart 2008 12:31  mesajın adresini al  
tİnuvİelsİla
tİnuvİelsİla
cinnet le neyim alakası yok bunun bence insan hangı dereceye gelırse gelsın kendıne hakım olmayı bılmelı bence daha oncelerı aklından kesın gecırmıs sorunlarıda olunca halıyle yapmıs sımdı kendı ıcınde pısman bıle degıldır sonradan ne olur bılınmez gercı o kızdan hıcbı halt da olmaz
,modelıne bı baksanıza

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 12:50  mesajın adresini al  
dohtur bey
dohtur bey
katil ruhlu doğmuş. Cinnet olduğu kesinlikle yalan bence cinnet geçiren yada getiren her neyse kimse sonra plan yapıp kendi boğazına iki çizik atmaz. Bu kızın tek faydası organ bağışında görülür herhalde ama hastaya ne kadar faydalı olur muhtemelen
bilinmez.

25 Mart 2008 13:01  mesajın adresini al  
zâtı muhterem
zâtı muhterem
yazık

25 Mart 2008 13:27  mesajın adresini al  
gamzeeeee
gamzeeeee
herkes potansiyel katil olabilir valla bi anlık cinnetle neler yapılmaz ki

2 defa alkışlanmış (2)  25 Mart 2008 13:59  mesajın adresini al  
mustea_sami
mustea_sami
yapma bozulduysakda bu kadar değil ileride sende anne olacaksın en kötüsü bi anneyi öldürmek onuda geçtim bogazından kesmek bu kızı elime geçirsem kör testereyle doğrardım potansiyel katillikse bu bende katilim

çok sinirlendim

gamzeeeee demis ki:
herkes potansiyel katil olabilir valla bi anlık cinnetle neler yapılmaz ki

25 Mart 2008 14:05  mesajın adresini al  
gamzeeeee
gamzeeeee
sinirlendin demek ii kızdıysan buz koy kızan yerlerine...psikolojik sorunlardan bahsediorum ben.tabi ki normal bi insanın böyle bişeyi hele ki annesine yapması düşünülemez.ama söz konusu hatun eğer kayışı koparmışsa bi anlık öfkeyle bunu yapmıştır.normal şartlarda elinde baltalarla gezmiodur zaten.

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 14:12  mesajın adresini al  
desparado
desparado
nasıl bir insan anneye kıyabilir.daha ergenliği bitmemiş tir mutlaka bu kızınki bu tür manik bir durum yaşadılar.çok üzüldüm.
kızn psikolojik bozukluğunu göz ardı etmemek lazım.ama yinede cezalandırmalı en ağırından

25 Mart 2008 14:19  mesajın adresini al  
mustea_sami
mustea_sami
çok olgun çok geniş düşünceli uygarlığın bütün ölçülerine uyuyorsun aklı başında zekisin güzelsin herkezin örnek alacağı birisin aferin. . ama tepen atınca anlık bir öfkeyle bunlardan yoksun biri olyosun ve anneni bile acımadan boğazından kesiyosun bunu mu demek istedin umarım ben yanlış anlamışım ozaman
psikolojik sorunu olan herkezi ahırlarda besleyelim her an birini boğazlayabilir die lütfen . . . ben annelerin bu dünyada en değerli varlık olduğunu düşünüyorum bana ana katilini savunma

sinirlendin demek ii kızdıysan buz koy kızan yerlerine...psikolojik sorunlardan bahsediorum ben.tabi ki normal bi insanın böyle bişeyi hele ki annesine yapması düşünülemez.ama söz konusu hatun eğer kayışı koparmışsa bi anlık öfkeyle bunu yapmıştır.normal şartlarda elinde baltalarla gezmiodur zaten.

25 Mart 2008 14:20  mesajın adresini al  
hüzün abi
hüzün abi
derslerden kafayı yemek böyle bişey olmalı sanırım ....

25 Mart 2008 14:31  mesajın adresini al  
gamzeeeee
gamzeeeee
annemi de boğazlar oldum 2 dk.da daha ne diim.o kadar yazdığım şeyden bunu aldıysan eywallah.

25 Mart 2008 14:34  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
kızı çıldırtan soru herşeyi anlatıyor. kız kız olmaktan çıkmış demek ki bence anne haklı.

25 Mart 2008 14:36  mesajın adresini al  
mustea_sami
mustea_sami
sinirden yazdıklarından bişey anlamadım sadece onu azda olsa savunanlara sitem ediyorum kalp kırmak değil amacım

gamzeeeee demis ki:
annemi de boğazlar oldum 2 dk.da daha ne diim.o kadar yazdığım şeyden bunu aldıysan eywallah.

25 Mart 2008 14:37  mesajın adresini al  
tarantuna
tarantuna
bunda gülüncek ne var!

25 Mart 2008 14:39  mesajın adresini al  
tarantuna
tarantuna
pardon sna dememştm mustea..

25 Mart 2008 14:39  mesajın adresini al  
•cedric
•cedric
annesi kıza dün gece kimin koynundaydin yine demiş:S

25 Mart 2008 14:40  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
kızın tipinde hayır yok belki grup yapmıştır kim bilebilir.

2 defa alkışlanmış (2)  25 Mart 2008 14:41  mesajın adresini al  
•cedric
•cedric

souvereign demis ki:
kızın tipinde hayır yok belki grup yapmıştır kim bilebilir.

hiç pişman durmuo yüz ifadesi:S çok psiko bişiye benzio bu

25 Mart 2008 14:42  mesajın adresini al  
diablo_ıv
diablo_ıv
bilkentli olması neden vurgulanmış soktumun karısının saçmalık

25 Mart 2008 14:46  mesajın adresini al  
cumartesi_[famine]
cumartesi_[famine]
okul manyakdolu diorumda kimse inanmıyo...

2 defa alkışlanmış (2)  25 Mart 2008 18:44  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008