gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - annesini öldüren bilkentli
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 41 - 60
 Yazar: Mesaj:
sempativet
sempativet
kötü senarist ve oyuncu BAŞAK
psikolojisi ne kadar bozuk olursa olsun bi kişi annesine nasıl bu kadar feci sekilde öldürebiliyo yazıııkkk....

25 Mart 2008 00:55  mesajın adresini al  
romeo'y
romeo'y
pisho sen yanlis yerde yanlis kisilerlen tanismisin hep ;)

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 01:04  mesajın adresini al  
pisho
pisho
olabilir de olamayabilir de....amma ve lakin putlastirma meraklisi yalandan turk burjuvazisi bilkentin de icine sicamyi basardi bundan emin ol dostum...

romeo'y demis ki:
pisho sen yanlis yerde yanlis kisilerlen tanismisin hep ;)

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 01:10  mesajın adresini al  
m.fox
m.fox
yüzü tanıdık geliyor ama :S
umarım hiç tanışmamışımdır

25 Mart 2008 03:15  mesajın adresini al  
passionate superstar
passionate superstar
yehhhh dedesinin aldattigi ninesi bu ne perhiz bu ne lahana dildosu =s

25 Mart 2008 03:48  mesajın adresini al  
por una cabeza tango
por una cabeza tango
mad world...

25 Mart 2008 07:58  mesajın adresini al  
biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Acaba ölürken gözlerinde nasıl bir ifade vardı kadının? birde öldüren kızın?..yani birisinde artık kurtulayamayacagını anladıgında korku mu tiksinmemi hüzün mü vardı.?.Birde bıcak bogazına girdiği anda acaba cıglık atabildi mi.?.ya da kızın eline değen o ilk sıcak kan kızı tatmin edebildi mi?

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 08:07  mesajın adresini al  
@kt
@kt
psıkopatlık yapmanın bı anlamı yok..

aralarındakı tartısma her ne olursa olsun bı ınsan annesını babasını kardesını nasıl oldurebılır ya sonucta psıkolojık tedawı goruyormus zaten ama ben bundan cok fazlasını arardım..

25 Mart 2008 08:22  mesajın adresini al  
biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben

@kt demis ki:
psıkopatlık yapmanın bı anlamı yok..

aralarındakı tartısma her ne olursa olsun bı ınsan annesını babasını kardesını nasıl oldurebılır ya sonucta psıkolojık tedawı goruyormus zaten ama ben bundan cok fazlasını arardım..

Bende bir kac şeyimerak ettim ama kıza da soramayız şimdi..Bu arada kız cok hoş : )

25 Mart 2008 08:25  mesajın adresini al  
@kt
@kt
ulen ole kız hos olsa noolur kafası atsa uykuda kıtır kıtır keser :D:D..

25 Mart 2008 08:27  mesajın adresini al  
biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Ya ben bu tür ucuk kacık kızlardan hoşlanıyorsam? Mis gibi kız işte..Düzenin hic bir manevi değerini takmamış anna baba bacı dememiş istemiş ve kesmiş..Hem hoş duruyor canım hakkını yeme şimdi kızın..Benim hala merake ettiğim sorular var..

Acaba ölürken gözlerinde nasıl bir ifade vardı kadının? birde öldüren kızın?..yani birisinde artık kurtulayamayacagını anladıgında korku mu tiksinmemi hüzün mü vardı.?.Birde bıcak bogazına girdiği anda acaba cıglık atabildi mi.?.ya da kızın eline değen o ilk sıcak kan kızı tatmin edebildi mi?

25 Mart 2008 08:31  mesajın adresini al  
@kt
@kt
kız naaptıgının annesı kızının naaptıgının saskınlıgını tasır gozlerınde ama kızın gozlerınde bıraz kın annesınınkın de ıse acıma vardır ve caresızlık, kadın cıglık atamaz o anda (zaten atsa komsular duyardı), kızın elıne kan deydımı bılmem ama ılk basta bunu annamamıstır degdıgınde ıse korku, kin, pişmanlık, çaresizlik birbirne karısmıstır..

baska soru:)..

bence sen gene de bole kıslardan uzak dur annesını kesmıs yauw senı keserken gozunu mu kırpar..

25 Mart 2008 08:44  mesajın adresini al  
glikoz
glikoz
cidden çok üzüldüm...yazık..bundan sonrası onun için çok daha zor olacaktır eminim..

25 Mart 2008 08:55  mesajın adresini al  
biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben

@kt demis ki:
kız naaptıgının annesı kızının naaptıgının saskınlıgını tasır gozlerınde ama kızın gozlerınde bıraz kın annesınınkın de ıse acıma vardır ve caresızlık, kadın cıglık atamaz o anda (zaten atsa komsular duyardı), kızın elıne kan deydımı bılmem ama ılk basta bunu annamamıstır degdıgınde ıse korku, kin, pişmanlık, çaresizlik birbirne karısmıstır..

baska soru:)..

bence sen gene de bole kıslardan uzak dur annesını kesmıs yauw senı keserken gozunu mu kırpar..

Valla benim okulumda böyleleri yok ki..Hem öldürmemek koşuluyla biraz kesmesine izin verebilirdim yani..Hoş ya sabah sabah neden ben bu kıza bunları diyorum galiba testestoran hormanlarımın etkisiyle sacmalıyorum..Ama genede şunu söylerim..Kız evet annesini kesmiş kötü bişey mi evet..peki ama ya kızlarının ırzına gecen babalar abiler,ya kızını bir erkeğe 50 milyo icin satan o kokoşlar(gazatedeydi galiba),ya karısını döve döve cık lan dışarı bana icki icin para getir diyen hanzolar ne olacak..Helal olsun kıza böyle bişey diyen olmamış ama kız direkt kesmiş..

25 Mart 2008 09:01  mesajın adresini al  
bızdık
bızdık
üzücü tabi ancak kızın bilkentte okumasından başka olayı bilkent ile bağdaştıran arkadaşların durumu daha üzücü.

25 Mart 2008 09:16  mesajın adresini al  
@kt
@kt
yauw ole dıyen ve hareket aıle uyelerını kesmesıne yardımcı olmaktan seref duyarım da bu yusden dıyorum daa fazlasını aramak lazım dıye...

25 Mart 2008 09:44  mesajın adresini al  
mustea_sami
mustea_sami
dünyadaki en değerli varlığımız olan bir anaya nasıl kıyılırmış nasıl bir ruh hali nasıl bi pisikoloji şeytan desem hiç bir şeytan insan içine girmez iradesiyle oynar ki bir anneyi öldürecek kadar da iradesizlik olmas hemde bogazdan kesme o kıza sorsan bi koyunu boğazlayamaz anasını nasıl kesermiş ?

25 Mart 2008 09:51  mesajın adresini al  
elchina
elchina
bence o kız naptığının farkında olmayan bir ruh hastası..

25 Mart 2008 11:49  mesajın adresini al  
vulcao
vulcao
oha diyorum...

25 Mart 2008 11:59  mesajın adresini al  
kahin pekmez
kahin pekmez

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 12:29  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 41 - 60
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008