gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - annesini öldüren bilkentli
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
boomerang ¹³
boomerang ¹³
ama bilkentli..

tecavüzcü doktor

25 Mart 2008 00:10  mesajın adresini al  
daisy=) **kaidena**
daisy=) **kaidena**
yuh...işin magazin boyutu olur belki ama zaten kadın 4 sene önce ayrılmş adamdan...kesn vardı bir iş...babası da mı işin içinde acep?

paranoyak olduk allahım!

lithium demis ki:
en komiği de bu yani.. hatun bildiğin süslü püslü bi şey..
manyaklığından öldürmüş işte..
rüyasında biri annesini öldürmesi gerektiğini sölemiş,bunu da günlüğüne yazmış.
satanizmden bu yüzden bahsediliyor.
benim gözüme takılan detay babasının,kız götürülürken sakın konuşma diye bağırması..
baba da avukatmış sanırım..
allahım nasıl enteresan bir aile bu yaa?!

25 Mart 2008 00:12  mesajın adresini al  
med-cezir
med-cezir
Bence baba kız kesin çeteydi...

25 Mart 2008 00:17  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
ceza hukuku derslerinden de pek bi etkilenmiş, baksana cezayı hafifleten sebeplerden yararlanmak için makyaj yapmış, kızın psikolojik sorunlarına rağmen cezayı hafifletecek sebepleri yaratması ayrı bir soru işareti. işin içinde başka işler olabilir.

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 00:17  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
Ne olursa olsun ne gecerse geçsin insan annesini öldürür mü? TV de filmlerde, izleye izleye ölümü ne kadar da kolaylaştırdınız...

öyle deme, hayat bu. herşeye gebe..

2 defa alkışlanmış (2)  25 Mart 2008 00:18  mesajın adresini al  
lithium
lithium
kız, doktor bir annenin kızı, ama ileri derecede psikolojik sorunları var.. bir doktor olarak annesi kızının bu derece problemli olduğunu biraz geç farketmemiş mi?
o baba nasıl bir babadır ki katil kıza akıl veriyor..
kıza bi deli raporu alcaklar yırtcak işte!

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 00:22  mesajın adresini al  
uysalhan
uysalhan
Dosya ön soruşturmada, savcılığa gelsin hazırlık aşamasında biz tüm delilleri ve ifadeleri değerlendireceğiz siz merak etmeyin.

Soruşturmanın selameti açısından şu aşamada konunun üzerine fazla konuşulmaması ve bilgi kirliliği oluşturulmaması gerekebilir.

haklısın..

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 00:22  mesajın adresini al  
vampire hunter
vampire hunter
bunu yapan insan olamaz

bunu yapanın amk

2 defa alkışlanmış (2)  25 Mart 2008 00:22  mesajın adresini al  
chris moltisanti
chris moltisanti
Ya iyi de kızı desteklemek için okutmuşlar napsalardı kıza kuzuların sessizliğindeki adam gibi gömlek ve ağızlıkla maske mi taksalardı...

Evlat işte. Düzelir belki demiştir..

lithium demis ki:
kız, doktor bir annenin kızı, ama ileri derecede psikolojik sorunları var.. bir doktor olarak annesi kızının bu derece problemli olduğunu biraz geç farketmemiş mi?
o baba nasıl bir babadır ki katil kıza akıl veriyor..
kıza bi deli raporu alcaklar yırtcak işte!

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 00:23  mesajın adresini al  
*mahkum* s'onsuzum:
*mahkum* s'onsuzum:
küfür yok küfür yok bir başlıkta küfürsüz olsun be kardeşşim bu ne ya

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 00:24  mesajın adresini al  
lithium
lithium
Ya iyi de kızı desteklemek için okutmuşlar napsalardı kıza kuzuların sessizliğindeki adam gibi gömlek ve ağızlıkla maske mi taksalardı...

Evlat işte. Düzelir belki demiştir..

demeye çalıştığım aile, kız bu duruma gelene kadar fazla ihmal etmiş.. çünkü bu duruma gelene kadar bayaa sancılı süreç atlatmışır herhalde?!

25 Mart 2008 00:27  mesajın adresini al  
*mahkum* s'onsuzum:
*mahkum* s'onsuzum:
anne baba ayrıymış 4 senedir

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 00:28  mesajın adresini al  
' işte o benim
' işte o benim
Başak; yüzüne fondoten, yanaklarına allık, dudaklarına ruj, kirpiklerine rimel, gözlerineyse far sürdüğü görüldü.

zaten gözlerine fondoten yanaklarına rimel yüzüne far kirpiklerine allık sürse komik olurdu,şüphe çekerdi =)

14 defa alkışlanmış (14)  25 Mart 2008 00:28  mesajın adresini al  
buz mavisi
buz mavisi
kızın kesinlikle psikolojik sorunları varda insanların bu olay üzerinden espiri falan yapmalarına sasırdım ben.sayet benim tüylerim diken diken oldu haberi okudugumda.benle aynı yasta üniversiteli anneside eğitimli biri üstelik yani ne biliyim insan bi garip oluyo beklemiyo sanki eğitimli kişilerden bole şeyleri.bide direk annecim geldi aklıma hani tartışırız falan ama tanrı korusun yani ya ayy kötü oldum yine...kızın fotgrafını ana sayfada gördükce bi kötü oluyorum ben..

25 Mart 2008 00:28  mesajın adresini al  
•cedric
•cedric
gençliğine yazık be.. nası yaşıycak o ızdırapla şimdi bilmiom.ALLAH akıl versin.!

25 Mart 2008 00:30  mesajın adresini al  
*mahkum* s'onsuzum:
*mahkum* s'onsuzum:
bilkentteki derslerde sıkmış olabilir kimbilir bunalıma girmiştir

25 Mart 2008 00:30  mesajın adresini al  
pisho
pisho
yaaaaa demek ki bu tarz cinayetler sadece lumpenler otagi mamakta cincinde ulusta cecebecide islenmiyonmus...hani bilkent medeniydi yav? hey gidi yalnadan entel dantel turk burjuvazisi hey yerim yalarim seni, ne zamana kadar daha kendine yalan soyleyeceksin

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2008 00:32  mesajın adresini al  
mr ako
mr ako
yani sira bilklenti her seyiyle, her firsatta yuceltenlere de sokayim a.k mun hanzolari turkiyenin esas hanzolarinin orda yasadigina taaa yillar once tanik etmisligim var

bilkentli olarak haklısın diyorum, abartmayın bilkenti, her tip adam var, hanzolar da fazlasıyla mevcut...

25 Mart 2008 00:41  mesajın adresini al  
romeo'y
romeo'y
Adi cikmis 5'e inmez 2'ye...

25 Mart 2008 00:44  mesajın adresini al  
pisho
pisho

dunaynin heryeri icin gecerli bisey bu, ama ankaraya ilk gittigimde bilkentlilerin bilkentli olmaynlara takindiklari tavir...neyse konusamayayim fazla kimseyi uzmek istemiyorum

mr ako demis ki:
yani sira bilklenti her seyiyle, her firsatta yuceltenlere de sokayim a.k mun hanzolari turkiyenin esas hanzolarinin orda yasadigina taaa yillar once tanik etmisligim var

bilkentli olarak haklısın diyorum, abartmayın bilkenti, her tip adam var, hanzolar da fazlasıyla mevcut...

25 Mart 2008 00:47  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008