ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
24 Mart 2008
İşte o kız
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olcay Tiryaki Aydıntuğ'un (53) Beysukent’teki evinde uğradığı bıçaklı saldırının, kızı Başak tarafından gerçekleştirildiği anlaşıldı. Jandarma'da yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden 21 yaşındaki genç kızın boğazındaki yara izlerinin annesini öldürdükten sonra uygulamaya koyduğu senaryo gereği kendisinin yaptığı anlaşıldı.
İŞTE O KIZ
ANNESİNİ ÖLDÜRÜP MAKYAJ YAPTI
Jandarma yetkilileri tarafından gözaltına alınan Başak Aydıntuğ, evinden çıkarken saçları dağınık ve yüzünde makyaj olmadığı görülmüştü.
Daha sonra ajanslara düşen fotoğraflarda ise Başak Aydıntuğ'un makyaj yaptığı görüldü. Başak; yüzüne fondoten, yanaklarına allık, dudaklarına ruj, kirpiklerine rimel, gözlerineyse far sürdüğü görüldü.
Jandarma yetkililerinden alınan bilgiye göre Aydıntuğ'un evinde yapılan incelemenin ardından çelişkili ifadeleri nedeniyle gözaltına alınan Başak Aydıntuğ'un kavga ettik, öldürdüm şeklinde suçunu itiraf ettiği kaydedildi. Olay yerinde yapılan aramada evin kapı ve pencerelerde bir zorlama olmamasından şüphelenen jandarma, elleri ve boğazından hafif şekilde yaralı olan genç kızı sorguya almıştı. Evde bulunan suç aletinde bıçakta sadece Başak'ın parmak izlerinin tespit edilmesi üzerine, inceleme daha öncede psikolojik bozukluk nedeniyle tedavi gören Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisi genç kızın üzerine yoğunlaştı. Ellerini ve boğazındaki yaraların annesini öldürdükten sonra uygulamaya koyduğu senaryo gereği kendisinin yaptığı anlaşılan genç kız, öğle saatlerinde jandarma görevlilerince Ankara Adliyesi'ne getirildi. Burada savcı tarafından sorgulanacak Aydıntuğ'un, tutuklanma talebiyle hakim karşısına çıkarılacağı ifade edildi.
Öte yandan Prof. Dr. Olcay Tiryaki Aydıntuğ'un otopsinin tamamlandığını bildiren jandarma yetkilileri, cenazesinin defin işlemlerinin tamamlanması için yakınlarına teslim edileceğini kaydettiler. Jandarma'da yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden 21 yaşındaki genç kızın psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.
TUTUKLANDI
Bugün sabaha karşı evinde boğazı kesilerek öldürülmüş bulunan Prof. Dr. Olcay Tiryaki Aydıntuğ’u ifadesinde annesi ile kavga ettiği için öldürdüğünü itiraf eden kızı Başak Aydıntuğ, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
24 Mart 2008 23:57
*mahkum* s'onsuzum:
buyrun burdan yakın
24 Mart 2008 23:57
chris moltisanti
hayda...
24 Mart 2008 23:58
med-cezir
vay be ...
25 Mart 2008 00:01
uysalhan
genç kıza üzüldüm ben. ne de olsa genç. aralarında geçen münakaşanın farkında olmadan yorum yapılmaz bence..
(1) 25 Mart 2008 00:02
reborn
yuhh :S
25 Mart 2008 00:02
iyiniyetli 3.şahıs
çok üzücü bi haber ya yarın okula gitmeye korkuorm nasıl çalkalanıodur şimdi...çok üzüldüm kıza...
25 Mart 2008 00:04
c.mary jane
bencede ya ama ne olursa olsun kafayı baya baya sıyırmadıkca nasıl yapabılırsın ya kesın tımarhanelık falan olmalı yada acayip otesı bencill bi kkızz falan olmalı sevgısız kımseyı sevmeyen kendınden baska anne bu ya
uysalhan demis ki: genç kıza üzüldüm ben. ne de olsa genç. aralarında geçen münakaşanın farkında olmadan yorum yapılmaz bence..
25 Mart 2008 00:05
daisy=) **kaidena**
abi zaten hatunun psikolojik sorunları varmış,tedavi görüomş...normal değil belli...
25 Mart 2008 00:06
lithium
ben türkiyedeki caniliklere alıştım sanırım.. ilk duyduğumda verdiğim tepki daha çok şaşkınlık içeriyordu..
bunu yapan bir hukuk öğrencisi.. yani bu olay olmasaydı,bu cani kafayla ilerde bir katili savunacak bir hukukçu ..
allahım kanunları kime emanet ediyormuşuz?!
soulreaver
Gerçek Annesi Mi...???
Bence Değil Şayet Öleyse... (Küfür Yazmak İstemiyorum)
25 Mart 2008 00:06 ~ 26 Mart 2008 00:28
mn@
annem bazen cinnet durumlarına getirdiği için hak veriorm kıza :p
*mahkum* s'onsuzum:
zaten psikolojik tedavi görüyormuş yazık oldu biri toprağa biri hapse gencecik kızın hayatı karardı allah kimsenin başına getirmesin ama o kızı kazanmak için birşeyler yapılmalı zaten belli oluyo rahatsızlığı var
uysalhan
bencede ya ama ne olursa olsun kafayı baya baya sıyırmadıkca nasıl yapabılırsın ya kesın tımarhanelık falan olmalı yada acayip otesı bencill bi kkızz falan olmalı sevgısız kımseyı sevmeyen kendınden baska anne bu ya
diyorum ya, herşey olabilir diye. aralarında nelerin geçtiği sorunsalı çok önemli.
(1) 25 Mart 2008 00:08
mn@
satanizmden flaan bahsedilio yaa...
25 Mart 2008 00:08
aslan67
Kızın psikolojik sorunlarının da olduğu gözardı edilmemeli tabii ki..Kimse annesine kıymak istemez..
25 Mart 2008 00:09
daisy=) **kaidena**
hiç bir sebep insanın annesinin öldürmesini gerektirmez!!!
ama insanların cinnet anı nasıl oluyor o da böyle bir şey sanırım...
25 Mart 2008 00:09
jaja of opobo ®
ah bu gençler:D
uysalhan demis ki: genç kıza üzüldüm ben. ne de olsa genç. aralarında geçen münakaşanın farkında olmadan yorum yapılmaz bence..
(1) 25 Mart 2008 00:10
lithium
en komiği de bu yani.. hatun bildiğin süslü püslü bi şey..
manyaklığından öldürmüş işte..
rüyasında biri annesini öldürmesi gerektiğini sölemiş,bunu da günlüğüne yazmış.
satanizmden bu yüzden bahsediliyor.
benim gözüme takılan detay babasının,kız götürülürken sakın konuşma diye bağırması..
baba da avukatmış sanırım..
allahım nasıl enteresan bir aile bu yaa?!
25 Mart 2008 00:10
chris moltisanti
:)) Budur ...
lithium demis ki: ben türkiyedeki caniliklere alıştım sanırım.. ilk duyduğumda verdiğim tepki daha çok şaşkınlık içeriyordu..
bunu yapan bir hukuk öğrencisi.. yani bu olay olmasaydı,bu cani kafayla ilerde bir katili savunacak bir hukukçu ..
allahım kanunları kime emanet ediyormuşuz?!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18746
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!