gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - NBA -Batı Konferansı-
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
souvereign jr.
souvereign jr.
NBA'deki batı konferansında kim birinci olacak bakalım?

işte adaylar:

1. New Orleans 47galibiyet 21mağlubiyet 0.691

2. L.A. Lakers 48galibiyet 22mağlubiyet 0.686

3. Phoenix 47galibiyet 22mağlubiyet 0.681

4. Utah 46galibiyet 25mağlubiyet 0.648

5. Houston 47galibiyet 23mağlubiyet 0.671

6. San Antonio 47galibiyet 23mağlubiyet 0.671

7. Dallas 44galibiyet 26mağlubiyet 0.629

8. Golden State 43galibiyet 26mağlubiyet 0.623

9. Denver 42galibiyet 28mağlubiyet 0.600

işte ilk 9 takımdan sadece 8i playoffa katılacak. ama kim maç kaybederse 3-4 sıra birden düşebiliyor hiç bu kadar çekişmeli olmamıştı BATI Konferansı.

sizce kim olur batının 1.si. ve diğer tahminleriniz neler?

1 defa alkışlanmış (1)  24 Mart 2008 21:27  mesajın adresini al  
•cedric
•cedric
utah

24 Mart 2008 21:36  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
gasol iyileşirse lakers..
yoksa new orleans.. chris paul sakatlanmadığı takdirde..

ama san antanio playoff takımı ve normal sezonda kasmadan 3-4 olsa da en azından batı finali oynar..

24 Mart 2008 21:39  mesajın adresini al  
koalalumpur
koalalumpur
Playofflara kalma yarışıda cok zorlu inşallah baron davis li warriors kalır
Go Warriors.......

24 Mart 2008 21:43  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
her takımın nerdese arasında 1 galibiyet fark var ama böyle çekişme yok başka bi yerde. denver bile elenirse yazık olur. doğudaki takımlar 0.5in altında kalıp katılacaklar nerdese playoffa ama orda da boston ve detroit sırtlıyo.

24 Mart 2008 21:44  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
bende houstona üzülürüm.. 23 den sonra arka arkaya mağlubiyetler.. skip to my lou rafer alstondan son 12 maçta 4 galibiyet bekliyorum.. t-mac den bişey beklemiyorum.. luis scola da güney amerika savaşçılığı bekliyorum.. houstondan playoffun ilk turun ötesine gecememeyi bekliyorum.. :)

24 Mart 2008 21:53  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
houston da iyi takım ama. toparlandılar baya bi ara %40lardaydı galibiyet oranı.

24 Mart 2008 21:59  mesajın adresini al  
reju
reju
skip to my lou bi sokak efsanesi ve öyle kalacak. bence çok bişey bekleme o adamdan. özelliklede play off larda

24 Mart 2008 22:00  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
souvereign demis ki:
houston da iyi takım ama. toparlandılar baya bi ara %40lardaydı galibiyet oranı.

arka arkaya o kadar mac alınca yükseldi de yao mingsiz artık zor.. t-mac de bu kadar az sayı üretirken.. bir gazla aldılar birkaç maçta mingsiz.. playoffa girerler de ilk turda giderler..

24 Mart 2008 22:02  mesajın adresini al  
vampire hunter
vampire hunter
olayım san antonio..

24 Mart 2008 22:08  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
zaten batıda nerdese her takımın galibiyet oranı %50civarında. :) doğudaki takımlar neden düşük? hem batı konferansındaki takımdakiler birbiri arasında daha çok maç yapıyorken. tezatlık işte.

24 Mart 2008 22:09  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
çünkü hepsi bostona 4 detroite oralndoya clevelanda 3 kez yeniliyorlar.. batıdan da doğru dürüst maç alamıyorlar.. sürünüyolar sonra..

24 Mart 2008 22:11  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
roland deschain demis ki:
olayım san antonio..

sen top sektirmeyi biliyor musun arkadaş?

24 Mart 2008 22:13  mesajın adresini al  
vampire hunter
vampire hunter
tsigalko ankara üniv. basket sahasında elinize verişimizi hatırlatmayım..

24 Mart 2008 22:17  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
puhaha.. en son bütün 3 lükler giriyodu benim sonra sakat ayağına yatmıştın..

24 Mart 2008 22:19  mesajın adresini al  
vampire hunter
vampire hunter
üst üste 2 üçlük attın adam mı oldun birader?ayagımı da senin adamın sakatlamıştı..çamura yatmanın en güsel örnegi de budur yani..

24 Mart 2008 22:20  mesajın adresini al  
reju
reju
bu topici açan arkadasın, olayım san antonio diyen birine sen top sektirmeyi biliyomusun diye cevap vermesinin mantıgı ne amk. saçmalıga bakarmısın. top sektirmeyi bilmekle , iyi oynamakla , üçlük atmakla , sakatlanmakla; basketbolu yorumlamanın , izlemenin, tahmin yapmanın bi alakası yok tsigalko. ki san antonio iyi takım=]

24 Mart 2008 22:31  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
valla topiği ben açtım onlarda kendi aralarında maç yapmış benim onlarla bi ilgim yok ayrıca :) san antonio iyi evet ginobili sayesinde iyiler hatta. adam en iyi 6. adam.

reju demis ki:
bu topici açan arkadasın, olayım san antonio diyen birine sen top sektirmeyi biliyomusun diye cevap vermesinin mantıgı ne amk. saçmalıga bakarmısın. top sektirmeyi bilmekle , iyi oynamakla , üçlük atmakla , sakatlanmakla; basketbolu yorumlamanın , izlemenin, tahmin yapmanın bi alakası yok tsigalko. ki san antonio iyi takım=]

24 Mart 2008 22:32  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
her gün takip ediyorum, çekilmeli olduğunun da farkındayım ama maç yüzdelerinin bu durumda olduğunu bilmiyordum. şaka gibiymiş :)

24 Mart 2008 22:36  mesajın adresini al  
reju
reju
pardon ben tsigalko actı sanmısım bi an topici =P ajajajaj

24 Mart 2008 22:36  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008