ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ama san antanio playoff takımı ve normal sezonda kasmadan 3-4 olsa da en azından batı finali oynar..
24 Mart 2008 21:39
koalalumpur
Playofflara kalma yarışıda cok zorlu inşallah baron davis li warriors kalır
Go Warriors.......
24 Mart 2008 21:43
souvereign jr.
her takımın nerdese arasında 1 galibiyet fark var ama böyle çekişme yok başka bi yerde. denver bile elenirse yazık olur. doğudaki takımlar 0.5in altında kalıp katılacaklar nerdese playoffa ama orda da boston ve detroit sırtlıyo.
24 Mart 2008 21:44
tsigalko
bende houstona üzülürüm.. 23 den sonra arka arkaya mağlubiyetler.. skip to my lou rafer alstondan son 12 maçta 4 galibiyet bekliyorum.. t-mac den bişey beklemiyorum.. luis scola da güney amerika savaşçılığı bekliyorum.. houstondan playoffun ilk turun ötesine gecememeyi bekliyorum.. :)
24 Mart 2008 21:53
souvereign jr.
houston da iyi takım ama. toparlandılar baya bi ara %40lardaydı galibiyet oranı.
24 Mart 2008 21:59
reju
skip to my lou bi sokak efsanesi ve öyle kalacak. bence çok bişey bekleme o adamdan. özelliklede play off larda
24 Mart 2008 22:00
tsigalko
souvereign demis ki: houston da iyi takım ama. toparlandılar baya bi ara %40lardaydı galibiyet oranı.
arka arkaya o kadar mac alınca yükseldi de yao mingsiz artık zor.. t-mac de bu kadar az sayı üretirken.. bir gazla aldılar birkaç maçta mingsiz.. playoffa girerler de ilk turda giderler..
24 Mart 2008 22:02
vampire hunter
olayım san antonio..
24 Mart 2008 22:08
souvereign jr.
zaten batıda nerdese her takımın galibiyet oranı %50civarında. :) doğudaki takımlar neden düşük? hem batı konferansındaki takımdakiler birbiri arasında daha çok maç yapıyorken. tezatlık işte.
24 Mart 2008 22:09
tsigalko
çünkü hepsi bostona 4 detroite oralndoya clevelanda 3 kez yeniliyorlar.. batıdan da doğru dürüst maç alamıyorlar.. sürünüyolar sonra..
24 Mart 2008 22:11
tsigalko
roland deschain demis ki: olayım san antonio..
sen top sektirmeyi biliyor musun arkadaş?
24 Mart 2008 22:13
vampire hunter
tsigalko ankara üniv. basket sahasında elinize verişimizi hatırlatmayım..
24 Mart 2008 22:17
tsigalko
puhaha.. en son bütün 3 lükler giriyodu benim sonra sakat ayağına yatmıştın..
24 Mart 2008 22:19
vampire hunter
üst üste 2 üçlük attın adam mı oldun birader?ayagımı da senin adamın sakatlamıştı..çamura yatmanın en güsel örnegi de budur yani..
24 Mart 2008 22:20
reju
bu topici açan arkadasın, olayım san antonio diyen birine sen top sektirmeyi biliyomusun diye cevap vermesinin mantıgı ne amk. saçmalıga bakarmısın. top sektirmeyi bilmekle , iyi oynamakla , üçlük atmakla , sakatlanmakla; basketbolu yorumlamanın , izlemenin, tahmin yapmanın bi alakası yok tsigalko. ki san antonio iyi takım=]
24 Mart 2008 22:31
souvereign jr.
valla topiği ben açtım onlarda kendi aralarında maç yapmış benim onlarla bi ilgim yok ayrıca :) san antonio iyi evet ginobili sayesinde iyiler hatta. adam en iyi 6. adam.
reju demis ki: bu topici açan arkadasın, olayım san antonio diyen birine sen top sektirmeyi biliyomusun diye cevap vermesinin mantıgı ne amk. saçmalıga bakarmısın. top sektirmeyi bilmekle , iyi oynamakla , üçlük atmakla , sakatlanmakla; basketbolu yorumlamanın , izlemenin, tahmin yapmanın bi alakası yok tsigalko. ki san antonio iyi takım=]
24 Mart 2008 22:32
denizhan
her gün takip ediyorum, çekilmeli olduğunun da farkındayım ama maç yüzdelerinin bu durumda olduğunu bilmiyordum. şaka gibiymiş :)
24 Mart 2008 22:36
reju
pardon ben tsigalko actı sanmısım bi an topici =P ajajajaj
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18741
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!