gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Geyik - Bütün Deliler Buraya
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 121 - 127
 Yazar: Mesaj:
profesyonel ev kızı
profesyonel ev kızı
ahh saol caney allah azı olsun ne dıım cok yardım ettın vallahı

tutaste demis ki:
bavulumu sen mı tasııcan gelıp ??
yahu son durakta ınsem bı arac neyım bulamammı benı oraya goturucek he bıde ıstanbuldan kac saat suruo?
soora baska spor salonunun yakınlarında otel neyım varmı konaklayabılıcegım ?? ha
sen trabzondamı yasıosunkı

bana bavulum var demedin sadece tarif et dedin ettim..
neysee..
yürüyemem diyorsan eğer terminalde in..atla bi taksiye de ki ben şuraya gitmek istiyorum..götürsün seni bu kadar basit..havaalanın o tarafta havuz..

onun dışında orda ktü'nün kendi oteli var istersen orda kalabilrsin..olmadı yine ktü'nün misafirhanesinde kalabilirsin..onun dışında kafana göre otel bulmay çalışma çünkü orda bol miktarda rus bulunduğu için temiz otellere denk gelmeyebilrisn...mutlaka sor birine..

16 saat sürüyor trabzon-istanbul..

trabzonda yaşamıyorum ama iyi biliyorum..uzun zaman yaşadım orda..şimdi giresundayım..

24 Mart 2008 23:03  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
ahh saol caney allah azı olsun ne dıım cok yardım ettın vallahı

rica ederim..

24 Mart 2008 23:10  mesajın adresini al  
ßuket
ßuket
hayat delilerle doludur, bunlardan birine rastlamayı istemeyen, yalnız kendi evine hapsedilmekle kalmamalı aynı zamanda bütün aynaları da kırmalıdır...

alıntıdır...

25 Mart 2008 14:20  mesajın adresini al  
passionate superstar
passionate superstar
huni fashion

25 Mart 2008 14:23  mesajın adresini al  
•cedric
•cedric

ßuket demis ki:
hayat delilerle doludur, bunlardan birine rastlamayı istemeyen, yalnız kendi evine hapsedilmekle kalmamalı aynı zamanda bütün aynaları da kırmalıdır...

alıntıdır...

ç.alıntıdır :P

25 Mart 2008 14:25  mesajın adresini al  
kahin pekmez
kahin pekmez
bu kadar delinin arasında ne işim var çözemedim,
or not to be eğer tek akıllı ben miyim diye babama sorabilirim.

27 Mart 2008 13:42  mesajın adresini al  
@kt
@kt
facebook compare people de %100 crazier la tum lıstemdekı 2. kısıyım ama lıderlık yakındır:D:D..

27 Mart 2008 13:45  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 121 - 127
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008