ahh saol caney allah azı olsun ne dıım cok yardım ettın vallahı
tutaste demis ki: bavulumu sen mı tasııcan gelıp ??
yahu son durakta ınsem bı arac neyım bulamammı benı oraya goturucek he bıde ıstanbuldan kac saat suruo?
soora baska spor salonunun yakınlarında otel neyım varmı konaklayabılıcegım ?? ha
sen trabzondamı yasıosunkı
bana bavulum var demedin sadece tarif et dedin ettim..
neysee..
yürüyemem diyorsan eğer terminalde in..atla bi taksiye de ki ben şuraya gitmek istiyorum..götürsün seni bu kadar basit..havaalanın o tarafta havuz..
onun dışında orda ktü'nün kendi oteli var istersen orda kalabilrsin..olmadı yine ktü'nün misafirhanesinde kalabilirsin..onun dışında kafana göre otel bulmay çalışma çünkü orda bol miktarda rus bulunduğu için temiz otellere denk gelmeyebilrisn...mutlaka sor birine..
16 saat sürüyor trabzon-istanbul..
trabzonda yaşamıyorum ama iyi biliyorum..uzun zaman yaşadım orda..şimdi giresundayım..
24 Mart 2008 23:03
tutaste
ahh saol caney allah azı olsun ne dıım cok yardım ettın vallahı
rica ederim..
24 Mart 2008 23:10
ßuket
hayat delilerle doludur, bunlardan birine rastlamayı istemeyen, yalnız kendi evine hapsedilmekle kalmamalı aynı zamanda bütün aynaları da kırmalıdır...
alıntıdır...
25 Mart 2008 14:20
passionate superstar
huni fashion
25 Mart 2008 14:23
•cedric
ßuket demis ki: hayat delilerle doludur, bunlardan birine rastlamayı istemeyen, yalnız kendi evine hapsedilmekle kalmamalı aynı zamanda bütün aynaları da kırmalıdır...
alıntıdır...
ç.alıntıdır :P
25 Mart 2008 14:25
kahin pekmez
bu kadar delinin arasında ne işim var çözemedim,
or not to be eğer tek akıllı ben miyim diye babama sorabilirim.
27 Mart 2008 13:42
@kt
facebook compare people de %100 crazier la tum lıstemdekı 2. kısıyım ama lıderlık yakındır:D:D..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18738
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!