bak ıstanbuldan bıncem sora trabzonda son durakta ıncem soraaa???
tutaste demis ki: dur la dur..gazipaşa değil yanlış yazdım..cumhuriyet caddesi olacak..diğer adı da emperyal..
24 Mart 2008 22:39
tutaste
o nerde bak caney otobusten ıncem son durakta misal ordan nası ulasırım
trabzon'lu değil misin?
hiç bilmiyor musun?
ona göre anlatayım..
24 Mart 2008 22:40
dogujan
döver bakk
bak ıstanbuldan bıncem sora trabzonda son durakta ıncem soraaa???
24 Mart 2008 22:41
profesyonel ev kızı
hayatımda gıtmedım
tutaste demis ki: o nerde bak caney otobusten ıncem son durakta misal ordan nası ulasırım
trabzon'lu değil misin?
hiç bilmiyor musun?
ona göre anlatayım..
24 Mart 2008 22:41
•cedric
handikap06 demis ki: hayrmı kardejjj... google die bişey war sor bakım google amcana
zuhh:D
(1) 24 Mart 2008 22:41
dogujan
google amca bunu dedi bana
Bunu mu demek istediniz? anaxsamun
Aradığınız terimleri içeren hiçbir web sayfası bulunamadı.
24 Mart 2008 22:43
handikap06
senn motor bozulmuş o zman::):):)
dogujan demis ki: google amca bunu dedi bana
Bunu mu demek istediniz? anaxsamun
Aradığınız terimleri içeren hiçbir web sayfası bulunamadı.
24 Mart 2008 22:44
profesyonel ev kızı
tutaske kankız nereye gıttın bana anlatıcaktın trabzonu
24 Mart 2008 22:45
•cedric
zuhh:D buz getirin alev aldı:D
(1) 24 Mart 2008 22:45
profesyonel ev kızı
laşantami kantara tutaste geri gel
24 Mart 2008 22:47
tutaste
o zaman ne yap sen biliyor musun..terminale geçme..yani terminalde inme de moloz diye bir yer var orda in..sen muavine söyle onlar indirir seni..in ve rize tarafına doğru yürü..
sonra ordan 100-150 metr kadar yürüdükten sonra imperial hastanesini göreceksin..biraz daha yürümen gerekecek tabi:)karşına senin sağında kalacak tarafa doğru giden bir yokuş görene kadar yürü..o yokuş olan cadde cumhuriyet caddesi işte..zafer fen dershanesi senin sol tarafında kalacak..o dersaneyi bulana kadar çık o yokuşu..o dersanenin önünden dolmuşlar kalkıyor işte..sor bi tanesine..tamamdır..
ha ben otobüsten iner inmez yürü falan dedim sana ama sen indiğin yerde yine de sor dersaneye nasıl ulaşabilirim diye..şimdi hiç bilmediğin için kafan karışabilir..
gerçi trabzonda kaybolunmaz:)
24 Mart 2008 22:49
dogujan
senn motor bozulmuş o zman::):):)
maşşak gecmeyin benle ben saf ve temiz bir aile çocuğuyum :))
24 Mart 2008 22:49
•cedric
dogujan demis ki: senn motor bozulmuş o zman::):):)
dogujan demis ki: senn motor bozulmuş o zman::):):)
24 Mart 2008 22:50
profesyonel ev kızı
bavulumu sen mı tasııcan gelıp ??
yahu son durakta ınsem bı arac neyım bulamammı benı oraya goturucek he bıde ıstanbuldan kac saat suruo?
soora baska spor salonunun yakınlarında otel neyım varmı konaklayabılıcegım ?? ha
sen trabzondamı yasıosunkı
tutaste demis ki: o zaman ne yap sen biliyor musun..terminale geçme..yani terminalde inme de moloz diye bir yer var orda in..sen muavine söyle onlar indirir seni..in ve rize tarafına doğru yürü..
sonra ordan 100-150 metr kadar yürüdükten sonra imperial hastanesini göreceksin..biraz daha yürümen gerekecek tabi:)karşına senin sağında kalacak tarafa doğru giden bir yokuş görene kadar yürü..o yokuş olan cadde cumhuriyet caddesi işte..zafer fen dershanesi senin sol tarafında kalacak..o dersaneyi bulana kadar çık o yokuşu..o dersanenin önünden dolmuşlar kalkıyor işte..sor bi tanesine..tamamdır..
ha ben otobüsten iner inmez yürü falan dedim sana ama sen indiğin yerde yine de sor dersaneye nasıl ulaşabilirim diye..şimdi hiç bilmediğin için kafan karışabilir..
gerçi trabzonda kaybolunmaz:)
24 Mart 2008 22:52
tutaste
bavulumu sen mı tasııcan gelıp ??
yahu son durakta ınsem bı arac neyım bulamammı benı oraya goturucek he bıde ıstanbuldan kac saat suruo?
soora baska spor salonunun yakınlarında otel neyım varmı konaklayabılıcegım ?? ha
sen trabzondamı yasıosunkı
bana bavulum var demedin sadece tarif et dedin ettim..
neysee..
yürüyemem diyorsan eğer terminalde in..atla bi taksiye de ki ben şuraya gitmek istiyorum..götürsün seni bu kadar basit..havaalanın o tarafta havuz..
onun dışında orda ktü'nün kendi oteli var istersen orda kalabilrsin..olmadı yine ktü'nün misafirhanesinde kalabilirsin..onun dışında kafana göre otel bulmay çalışma çünkü orda bol miktarda rus bulunduğu için temiz otellere denk gelmeyebilrisn...mutlaka sor birine..
16 saat sürüyor trabzon-istanbul..
trabzonda yaşamıyorum ama iyi biliyorum..uzun zaman yaşadım orda..şimdi giresundayım..
24 Mart 2008 23:01
ms_kalpsiz
hahahhh ... ya yorumlari okurken bile icimden garip garip seslerle okuyorum:D ... iyce deli moduna girmisim demekki ... pffffffffff ...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18738
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!