yoo olaı kavrayıp hatta gdiorm bile ben,deliler bile dışladysa beni nere gidem ben:Djsdfhjd
24 Mart 2008 21:19
tutaste
biraz_deli demis ki:
sadece deliler gelsin bu başlık açılmıştı parazitleri gelmesin onlarda bi nevi deli ama parazitlikte var önemle rica olunur adamların işi gücü yok başlık açılmışmı die bakınıolar tek yazdıklarıda o bu başlık açılmıştı bu başlık açılmamıştı sieeeeeeeee
sana mı soracağız gelip gelmeyeceğimizi?
açılan başılığa da açıldı denilince çifekefe yatıp uyuzluk yapanlara da uyuz oluyorum..
ne insanlar var yarabbi..
24 Mart 2008 21:19
•cedric
açılın en büyük deli geldi:D
(1) 24 Mart 2008 21:20
tutaste
uyuzluk yaptım ben şimdi?
evet yaptım..
pişman mıyım?
hayır değilim..
olur muyum?
hayır olmam..
:P ben en son gittigimde tırtımda koca bi kızarık oluştu:D joptu galiba:D bidaha gitmemeye karr verdim maca:D
(1) 24 Mart 2008 21:29
dogujan
körfezin kocası sakarya :))))
(1) 24 Mart 2008 21:34
@kt
azı bırazı olmaz delılıgın bıkac yerde ne kadar normalsınız testı yaptım en yuksek %10 cıktı herbırınde psıkopat dıo annamadım neden ama sanırım ben de delıler sınıfına gırebılırım:D..
24 Mart 2008 21:37
dogujan
denediğin yerde %30 dan fazla çıkanı da görmedim
@kt demis ki: azı bırazı olmaz delılıgın bıkac yerde ne kadar normalsınız testı yaptım en yuksek %10 cıktı herbırınde psıkopat dıo annamadım neden ama sanırım ben de delıler sınıfına gırebılırım:D..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18738
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!