bence gayet işe yarıyor kullanmasını bilene...bana yararlarından sadece bi kaçı:
1. Sayesinde ders notu buldum..ders çalışırken oyalanıyodum nette bi online lar listesine baktım üst dönemden arkadaşı gordüm öle bi mesaj atayım belki duruyodur geçen seneden notları dedim ve varmış kız getirdi bi gun sonra saolsun..online gormeseydim aklıma gelmezdi ondan not istemek..
2. çevreniz genişse herkesle sadece telefondan iletişim kurmak zor oluyor..ki universite şehirler farklı olunca kopuyosun kopmak istemediğin insanlardan..facebook sayesinde ilkokul arkadaşlarımla görüştüm..gayet de eglendik..
3. ev ararken yardımcı oluyor..o gorustugum ilkokul arkadaşlarımdan biri yardımcı oldu..yine facebook aracı olmuş oluyor..
4. her turlu organizasyona hemen ulaşabiliyosun...ordaki eventlerden biri sayesinde cok tesadüfen FB antremanına gittim ve roberto carlosla tanıştım boru mu,:)
5. parti ajandam gibi tüm detaylar var organizasyonların..gayet pratik..
6. iş bulmaya bile yardımcı oluyor..patronum ordan mesaj attı mezun olunca bekleriz diye, kuzenim arkadaşlarım arasından reklam oyuncusu seçti, bazı şirketlerin networkleri var onlara girip direk o şirketin çalışanlarıyla irtibata girebiliyosun..
ve daha bissuru şimdi yazmaya vaktim yok hepsini..ama bu zaman kaybı diyen zihniyetleri anlamıyorum kullanmasını bilmiyorsanız bok atmayın..
yeniliklere açık olalım arkadaşlar..telefon cıktıgında da bazıları yadırgayıp eskisi gibi mektup romantikligi kalmadı diyordu, ama şuandaki yerini sölemem gerek yok.. facebook bi data nimeti google gibi..
katılırım yawrum ama m.fox ilk sayfada yapmış reklamını
28 Mart 2008 13:27
werwe
sefkılınlen kafga etmene yarıor
28 Mart 2008 13:53
zuğaşi_berepe
oyun oynamaya... bi ara pokere dadanmıştım şimdi atack diye bi oyun var ona taktım kafayı ... başka bi boka yaramaz ....
28 Mart 2008 22:12
penguen
bi boka yaramaz
ilk okul arkadasini buluoomus billet ya ilkokul arkadasimla artik ne gibi bi ortak dunyam olur bulsam ne olur yaklasik en fazla 1 sene sonra yine unutursun
tiktaktukbook die bi site cikar ordada bulup kaybettigimiz ilkokul arkadaslarimizi buluruz
(1) 28 Mart 2008 22:28
*** hande ***
hiç bi boka yaramıyoo sinir küpü oluyosun sadece herkesin herşeyi göz önündeee hayatımı karattı depresyon sebebim facebooktur
7 Nisan 2008 15:08
cumartesi_[famine]
hiç ii şeylere yaramıo walla çevremden gördüklerim öle...
7 Nisan 2008 15:26
ßahadı®
tam üyeliğimi silmeye çalışırken facebooktan ilkokul arkadaşımın adını arattım çıktı itü konservatuardaymış onun sayesinde diğer arkadaşlarımıda buldum ailemi bulmuş gibi oldum:{D
7 Nisan 2008 15:27
tane® can
benim için örenmeye yaradıi poker ve risk, bi de arada yarışa giriom kalanını salla gitsin:)) ha bi de arada sivil toplum kuruluşarının eylerimden haberdar olmamı sağlıyor
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18737
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!