gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Geyik - Facebook EN ÇOK NEYE yarar ?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
 Yazar: Mesaj:
orhan bencegay
orhan bencegay
bi süre önce üye oldum bi işe yaramaz bi site.

28 Mart 2008 13:09  mesajın adresini al  
glikoz
glikoz

28 Mart 2008 13:11  mesajın adresini al  
ivy mrs holi şit
ivy mrs holi şit
=) glikoz relam kuşağı =)

28 Mart 2008 13:14  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
bence gayet işe yarıyor kullanmasını bilene...bana yararlarından sadece bi kaçı:

1. Sayesinde ders notu buldum..ders çalışırken oyalanıyodum nette bi online lar listesine baktım üst dönemden arkadaşı gordüm öle bi mesaj atayım belki duruyodur geçen seneden notları dedim ve varmış kız getirdi bi gun sonra saolsun..online gormeseydim aklıma gelmezdi ondan not istemek..

2. çevreniz genişse herkesle sadece telefondan iletişim kurmak zor oluyor..ki universite şehirler farklı olunca kopuyosun kopmak istemediğin insanlardan..facebook sayesinde ilkokul arkadaşlarımla görüştüm..gayet de eglendik..

3. ev ararken yardımcı oluyor..o gorustugum ilkokul arkadaşlarımdan biri yardımcı oldu..yine facebook aracı olmuş oluyor..

4. her turlu organizasyona hemen ulaşabiliyosun...ordaki eventlerden biri sayesinde cok tesadüfen FB antremanına gittim ve roberto carlosla tanıştım boru mu,:)

5. parti ajandam gibi tüm detaylar var organizasyonların..gayet pratik..

6. iş bulmaya bile yardımcı oluyor..patronum ordan mesaj attı mezun olunca bekleriz diye, kuzenim arkadaşlarım arasından reklam oyuncusu seçti, bazı şirketlerin networkleri var onlara girip direk o şirketin çalışanlarıyla irtibata girebiliyosun..

ve daha bissuru şimdi yazmaya vaktim yok hepsini..ama bu zaman kaybı diyen zihniyetleri anlamıyorum kullanmasını bilmiyorsanız bok atmayın..

yeniliklere açık olalım arkadaşlar..telefon cıktıgında da bazıları yadırgayıp eskisi gibi mektup romantikligi kalmadı diyordu, ama şuandaki yerini sölemem gerek yok.. facebook bi data nimeti google gibi..

3 defa alkışlanmış (3)  28 Mart 2008 13:20  mesajın adresini al  
glikoz
glikoz
hehe :)) sen de katıl bana :P

ivy mrs holi şit demis ki:
=) glikoz relam kuşağı =)

28 Mart 2008 13:21  mesajın adresini al  
ivy mrs holi şit
ivy mrs holi şit
katılırım yawrum ama m.fox ilk sayfada yapmış reklamını

28 Mart 2008 13:27  mesajın adresini al  
werwe
werwe
sefkılınlen kafga etmene yarıor

28 Mart 2008 13:53  mesajın adresini al  
zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
oyun oynamaya... bi ara pokere dadanmıştım şimdi atack diye bi oyun var ona taktım kafayı ... başka bi boka yaramaz ....

28 Mart 2008 22:12  mesajın adresini al  
penguen
penguen
bi boka yaramaz

ilk okul arkadasini buluoomus billet ya ilkokul arkadasimla artik ne gibi bi ortak dunyam olur bulsam ne olur yaklasik en fazla 1 sene sonra yine unutursun

tiktaktukbook die bi site cikar ordada bulup kaybettigimiz ilkokul arkadaslarimizi buluruz

1 defa alkışlanmış (1)  28 Mart 2008 22:28  mesajın adresini al  
*** hande ***
*** hande ***
hiç bi boka yaramıyoo sinir küpü oluyosun sadece herkesin herşeyi göz önündeee hayatımı karattı depresyon sebebim facebooktur

7 Nisan 2008 15:08  mesajın adresini al  
cumartesi_[famine]
cumartesi_[famine]
hiç ii şeylere yaramıo walla çevremden gördüklerim öle...

7 Nisan 2008 15:26  mesajın adresini al  
ßahadı®
ßahadı®
tam üyeliğimi silmeye çalışırken facebooktan ilkokul arkadaşımın adını arattım çıktı itü konservatuardaymış onun sayesinde diğer arkadaşlarımıda buldum ailemi bulmuş gibi oldum:{D

7 Nisan 2008 15:27  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can
benim için örenmeye yaradıi poker ve risk, bi de arada yarışa giriom kalanını salla gitsin:)) ha bi de arada sivil toplum kuruluşarının eylerimden haberdar olmamı sağlıyor

souvereign demis ki:
texas holdem pokeri geliştirmeye

7 Nisan 2008 15:29  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can
lan hugo kuzenmiyiz lan yoksa biz aynen, önce poker sonra attack-risk:)

zugasi_berepe demis ki:
oyun oynamaya... bi ara pokere dadanmıştım şimdi atack diye bi oyun var ona taktım kafayı ... başka bi boka yaramaz ....

7 Nisan 2008 15:34  mesajın adresini al  
g l ø š t € ®
g l ø š t  € ®
eski kızları görmeye

7 Nisan 2008 15:35  mesajın adresini al  
€speranza
€speranza
ben ilkokul arkadaşlarımı buldum en çok bu işime yaradı sanırım

7 Nisan 2008 15:38  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can
bu arada sanal alemde sanal aleme bok atmak büyük hafifliktir, yonjaya yapmışlığım var ordan biliyorum:))))

1 defa alkışlanmış (1)  7 Nisan 2008 15:50  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
yeni gözdem premier football :)

8 Nisan 2008 16:15  mesajın adresini al  
nİ©øtİnë
nİ©øtİnë
ilkokulda kaybettıgım sılgımı buldum :P bibko yaramı habıre gereksız seyler gelıo...

9 Nisan 2008 12:32  mesajın adresini al  
cwo
cwo
gereksiz kısknçlıklar için birebir
ama ben kendimi kıskandıramıorm sanırm kıskanan olmak bir kader mi

9 Nisan 2008 12:39  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008