arkadaşlarını alır satarsın :)
ilkokul arkadaşlarınla konuşursun :)
fotoğraf eklersin vs vs..
(1) 24 Mart 2008 23:19
med-cezir
Hatun tavlamaya yarar...
24 Mart 2008 23:30
lithium
evet bi kişi bok atmaya başlayınca ardı ardına ben kullanmıorum demeye başlayanlar sarmış sanırım..
ben kullanıyorum.. çok da memnunum!
sizi bilmem ama ben küçükken düşünemediğimden ilkokul bittiğinde 1-2 arkadaşım dışında kimsenin telefon numarasını alma ihtiyacı duymamışım. küçüktüm çünkü.. cep telefonu yoktu malumunuz!
google olayını keşfimle orda arayıp bilgi edinmeye çalıştım ama nafile..
şimdi ulaşmak istediklerime ulaştım. ilkokul öğretmenimizin oğlu sayesinde öğretmenimize de ulaştık..
çoğuna ben ulaştım sayılır. arttıkça bi kaç koldan aramaya başladık. bir araya getirip o tabloya bakmak nasıl haz verici bir duygudur anlatamam..
ben o duyguyu yaşadım ve ankaraya gştmekten sıkılan ben artık gitmek için can atıyorum.
haa.. diğer arkadaşlarıma da ulaştım,tuzu biberi oldu.. belki senede bir toplancaz artık, şimdilik iyi gidiyor..
ama hiçbiri ilkokuldaki sınıfım kadar mutlu etmedi beni..
o yüzden facebook için sallamak en azından kendi adıma hata olur..
(4) 25 Mart 2008 00:02
' işte o benim
facebokunda boncuk bulanlar olabiliir=)
(1) 25 Mart 2008 00:04
ceydas
mesela şuna yarar: turkcell in arkadaşını öner 500 sms kazan kampanyasın için en az 3 aydır kontör yüklemeyen birileriyle tanışıp SMS zengini olmana ,, nasıl bence gayet yararlı bir eser :)
(1) 25 Mart 2008 11:10
armin
Gece hayatını takip etmemi kolaylaştırıyor.
(1) 25 Mart 2008 11:40
elchina
takip edilecek kişileri takip etmeye yarar:Pp
25 Mart 2008 11:46
mustea_sami
bazı amelelerin kız ayarlamak için kullandığını duydum
(2) 25 Mart 2008 12:08
' işte o benim
duydun mu bırak şimdi asuhasuhsa=)
(2) 25 Mart 2008 12:11
•cedric
bi boka yramaz
25 Mart 2008 12:11
deniz*
onu bilmiyorum da şuraya biri başlık açıp şu kızın resmi kalksın orda ya içi burkuluyo insanın
25 Mart 2008 12:12
•cedric
deniz* demis ki: onu bilmiyorum da şuraya biri başlık açıp şu kızın resmi kalksın orda ya içi burkuluyo insanın
aynen:S
25 Mart 2008 12:14
handikap06
cedricin resmini koysunlar daha seksi
(1) 25 Mart 2008 12:50
dohtur bey
evde kalmış kızlar için güzel bi showroom paso poz verip süslenip püslenip resim koyarlar. Erkekler için av mevsimi geldiği zaman ( herzaman) iyi bi avlanma bölgesidir. O napmış bu napmış gereksiz geyik ve istihbarat servisleri için gerekli gereksiz bilgi bankasıdır...
25 Mart 2008 13:03
ceydas
ben yararlı yöntemi anlattım arkadaşlara ..sms zengini olmaya yaradı :)
(1) 26 Mart 2008 10:26
paslı eyfel
hiç bi halta yaramıyor
sizin yerinize denedim gördüm ve sıkıldım
26 Mart 2008 10:56
delicopter
aslında bu yazının ilk başlarını okuduğumda antipatik geldi ama düşündüğümüzde gerçektende öyle sanırım.ben çok giriyorum facebook a eski dostların ekledikleri fotolara bakmak çok hoşuma gidiyo çoğunun yaşamını görüncede vaybe diyorum nasılda değişmişler nasılda güzelleşmiş onların hayatı bide bana bak hala aynı yerde sayıyorum sanki diyorum,sanırım haklsın eski dostların eski arkadaşlıkların hava attığı ve seninde imrenerek baktığın aslında gereksiz bi dünya diyebiliriz ama faydalı kullanmakda senin elinde tabi mesela bi arkadaş(nete çok fazla giren birisi) bi grup oluşturdu hocaların verdiği ödev cevaplarını yada tüm sınıfı ilgilendiren bi olay olduğunda yazıp gönderiyo tüm sınıf bilgilenmiş oluyo aynı burda olduğu gibi yazışıyoruz saatlerce çözüyoruz olayı v.s. kısacası o kadarda kötülememek lazım aslında
m.fox demis ki: gerek yok
bir boka yaramıyor..
hayatında bir daha yüzlerini bile görmeyeceğin geçmişte bıraktığın birleri sana selam bile vermeden listesine ekliyorlar...
bir yerden sonra mahalle arkadaşına baak ben doktor oldum, baak avukat oldum diye artistlik yapmana yarayabilir.
ilkokulda hanımhanımcık olan kızların artık birer gerizekalı olduklarını, kaşarlanmış olduklarını görüp üzülmeye yarar..
eski arkadaşlarının gelip sana sen çok piç olmuşun demelerine yarar anlamadan dinlemeden..
mark zükerbergi zengin etmeye yarar..
bir akımın parçası olmana yarar.. çoğunluk ne yapıyorsa onu yap, koyunun biri atlasın sen de atla..
hergün yüzlerce gereksiz aptal applicationları ingore butonun basarak dakikalar kaybetmene yarar..
iyi ya da kötü herkesin kendi zevkine göre üye olduğu gruplara seni davet etmeleirnin saçmalığını yaşamana yarar..
herkes gityiği yerleri sergilemiştir, gittiği ciks mekanları sergilemek isteyenlerin inatla kim bakmış applicationunu eklemeye çalışıp bu kadar çalışıp özenip üzerine titreyerek hazırladığım profilime ACABA KİM BAKMIŞ gbi saçmalıklarla uğraşıp kendilerini tatmin etmeye çalışmalarını izlemeye yarar...
yani aklı başında olana bir boka yaramaz
neden? çünkü zaten aklı başında olan insan hayatında gerekli olan insanlarla iletişim halindedir, arkadaşlıkları sağlamdır, çevresi vardır yenilerine ihtiyaç duymaz, böylesine vakit öldüreceği sanal platformlarda zaman geçirmeyi saçma bulacaktır çünkü.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18737
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!