fanfan demis ki: genel olarak bilmiyorum evet ilkokul arklarına ulaşıp sonra görüşmemek geyikleri filan saçma da, şahsi olarak çok işime yaradı... ad soyad tık tık tık bi de profili açıksa oohh değmeyin keyfime:)))
abc user nerde yau o olmadan sarmıyor kantin artık:)
24 Mart 2008 20:31
m.fox
yonjanın da hala çok üyesi var kardeş.. ama nedir??
bunlar dönemlik şeyler.. geçici..
seven olur sevmeyen olmaz.. sevmeyen de sevmediğini dile getirir..
tıpkı senin şu anda düşünceni dile getirdiğin gibi
umur demis ki: uye olmamakta buyuk bı haltmış gibi gerıne gerıne nıye solnırse ..kac mılyon uyesı war demekkı bi işe yarıyo
ilk öğrendiğimde ne işe yarıyo diye sorduğumda ilk okul ortaokul kısacası eski arkadaşları bulmaya yarıyo dediler.iyide ne diye eski arkadaşlarımı bulmak ihtiyacı hissedim ki bugüne kadar özlem duymamışım gelmiş geçmiş hepsi aklımda kalmamış hiçbiri.kalanlarla zaten hiç ayrılmadım ki.diğerleri ömürlerini doldurmuş bitmiş gitmiş şimdi bulupta aa nerelerdesin sen neler yapıyosun çok özledim dicek deilim eskiyi merak eden varsa özlem duyuyosa üye olsun ama benim hiçbir işime yaramıyo.
(1) 24 Mart 2008 20:38
_tugba_
evet ya bende ilgilenmiyorum facebookla,gereksiz bence..
(2) 24 Mart 2008 20:48
castrumdoloris
sizlerde mi feysbuklaştırmadıklarımızdanmıydınız??
24 Mart 2008 20:54
nalrance
burası turkiye bi attılar facebook die herkes kız ayağı yaparıs diye girdi tabi eminim dunya da sadece turkiyede anlamı dısında kullanılıodur
24 Mart 2008 21:00
souvereign jr.
texas holdem pokeri geliştirmeye
(1) 24 Mart 2008 21:11
luteus
bi bok' a yaramaaz... tamamen zaman kaybı ve zaman öldüren gereksiz bilgi ve salakça aplikeyşınların oldğu site. başka bişey değil.
24 Mart 2008 21:48
asdzxcqwe
seni çok özledim,nasıl nerede olduğunu oldugunu hep merak ettim,allahtan facebookvarda buldum seni bu gibi bir sürü yalan sölemeye,sacma sapan bir sürü etkinlik yapmaya bu lüzumsuzluklar listesini arttırabiliriz:D
(1) 24 Mart 2008 22:03
ripcord
gerçekten gelecek geçmişi geride bırakmakla başlıyor.
ama işte bazen insan gülümsüyor eskilerle karşılaştıkça.
naaber lan diyesi geliyor içinden. feysbuk bunun için güzel.fazlası zarar :P
24 Mart 2008 22:43
daisy=) **kaidena**
eski sevgililerinin ne halt ettiğini kontrol etmeye
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18737
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!