ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
valla önce baya iyi bi şey miş gibi göründü;ama sonradan sıktı...
24 Mart 2008 19:07
'' i l k o ''
karı kız bulmaya yarar ;)
24 Mart 2008 19:19
scarcegirl
tanımadıım kuzenler beni buldu :) senelerdir görüşmediim arklarımla görüştüm facebook ii yaf ama zamanı çok öldürüo o doru :)
24 Mart 2008 19:21
atalay
gerek yok
bir boka yaramıyor..
hayatında bir daha yüzlerini bile görmeyeceğin geçmişte bıraktığın birleri sana selam bile vermeden listesine ekliyorlar...
bir yerden sonra mahalle arkadaşına baak ben doktor oldum, baak avukat oldum diye artistlik yapmana yarayabilir.
ilkokulda hanımhanımcık olan kızların artık birer gerizekalı olduklarını, kaşarlanmış olduklarını görüp üzülmeye yarar..
eski arkadaşlarının gelip sana sen çok piç olmuşun demelerine yarar anlamadan dinlemeden..
mark zükerbergi zengin etmeye yarar..
bir akımın parçası olmana yarar.. çoğunluk ne yapıyorsa onu yap, koyunun biri atlasın sen de atla..
hergün yüzlerce gereksiz aptal applicationları ingore butonun basarak dakikalar kaybetmene yarar..
iyi ya da kötü herkesin kendi zevkine göre üye olduğu gruplara seni davet etmeleirnin saçmalığını yaşamana yarar..
herkes gityiği yerleri sergilemiştir, gittiği ciks mekanları sergilemek isteyenlerin inatla kim bakmış applicationunu eklemeye çalışıp bu kadar çalışıp özenip üzerine titreyerek hazırladığım profilime ACABA KİM BAKMIŞ gbi saçmalıklarla uğraşıp kendilerini tatmin etmeye çalışmalarını izlemeye yarar...
yani aklı başında olana bir boka yaramaz
neden? çünkü zaten aklı başında olan insan hayatında gerekli olan insanlarla iletişim halindedir, arkadaşlıkları sağlamdır, çevresi vardır yenilerine ihtiyaç duymaz, böylesine vakit öldüreceği sanal platformlarda zaman geçirmeyi saçma bulacaktır çünkü.
genel olarak bilmiyorum evet ilkokul arklarına ulaşıp sonra görüşmemek geyikleri filan saçma da, şahsi olarak çok işime yaradı... ad soyad tık tık tık bi de profili açıksa oohh değmeyin keyfime:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18737
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!