ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Chelsea'nin başına önümüzdeki sezon Fatih Terim'in getirileceği iddia edildi.
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; İngiliz Daily Mirror, Chelsea’nin dolar milyarderi patronu Abramovich’in ağzından, önümüzdeki sezon Fatih Terim’in takımın başına getirileceğini yazdı.
‘Kuvvetli bir ihtimal’
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’ndeki rakibi Chelsea’de ilginç gelişme. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mirror, Maviler’in dolar milyarderi patronu Rus Roman Abramovich’in, önümüzdeki sezon takımın başına getirmeyi düşündüğü ilk ismin Fatih Terim olduğunu yazdı. “Roman: Benim birinci adamım sensin Terim” başlığını atan gazete, Avrupa’da önemli bir yere sahip olan Terim’in, Avram Grant’ın yerini almasının kuvvetli bir ihtimal olduğunu vurguladı.
Menaceri de doğrulamış
Daily Mirror, haberi daha da ileri götürüp, 54 yaşındaki Türk teknik direktörün, Chelsea’ye gideceğinin, menaceri tarafından da doğrulandığını ileri sürdü. Gazete, İngiltere’nin önemli yorumcularından Mel Goldberg’den de bu konuda görüş aldı. Goldberg, Fatih Terim için, “İngiltere Premier Ligi’nden 4 önemli takımın onunla ilgilendiğini biliyoruz. Elbette Terim de İngiltere’de çalışmak isteyecektir” dedi. Portsmouth ve Fulham’ın da Fatih Terim’le ilgilendiği biliniyor.
23 Mart 2008 14:15
luca leotardo
Hayır 4 önemli takımdan chelsea yi anladım da porsmouth ve fulham ikinci lig de değil mi ya:))
Düzeltiyorum:))
Bu arada chelsea ile terim ne alaka , hiç anlamadım fatih terim yıldız sevmez, yıldızlar da onu sevmez chelsea de ise herkes yıldız:))
23 Mart 2008 14:19
•cedric•
fulham premier de
23 Mart 2008 14:20
boomerang ¹³
portsmouth ilerleme kaydeden bir premier league takımı an itibariyle 6. sıradalar.. yani uefa yolundalar..
fulham düşüş gösteriyor.. ligden de düşebilirler ama her daim önemli bir takım olmuştur, zira londra takımıdır..
chelsea'yi konuşmaya gerek yok.. puştlardır, holiganizmin başlarını onlar oluşturmuştur, hatta isimleri yamulmuyorsam headhunters idi.. aslında bir sik olmayan chelsea takımının yalnızca bir dönemi meşhurdur, gerisi paradır..
umarım gider terim.. gitmesini isterim hiç sevmediğim bir karakter ve futbol adamı olmasına rağmen bizim için iyi bir şeydir..
23 Mart 2008 14:26
bonaventure
Daily Mirror gazetesinin yalanı dolanı çoktur.
23 Mart 2008 14:35
denizhan
terim'i premier ligde çatır çatır yerler. kimse kusura bakmasın.
123 Mart 2008 17:03
denizhan
orada hırs işlemez, futbol bilgisi lazım biraz da.
223 Mart 2008 17:03
reju
fenerlisin galiba
23 Mart 2008 17:21
denizhan
hayır, galatasaraylıyım ?
23 Mart 2008 17:22
denizhan
ama terim'in futbol zekasının premier lige yetmeyeceğini düşünen bir galatasaraylıyım.
neden dersen, milli takıma oynattığı maçları referans gösteririm.
23 Mart 2008 17:26
@li
konuyla cok alakasız ama kendimden utaıyorum iddada salzburg-r.wienna macına salzburga verdim :S dakika 20 r.wienna 4-0 önde birde penaltı kacırdı ilk yarı 5-0 suan mac 6-0 oldu yani söyleyecek bi söz bulamayımoyurm kendime :)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18717
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.