henüz üç yaşında bir kardeşim var,seni ondan bile kıskanıyorum:D
daha kötüsü var mıdır bilmiyorum:)))
25 Haziran 2007 20:38
teomen
gel gel gümüle gel gel gel gümüle gel dom dom kurşunu gayet ilginç bence burdaki gümül nedirki acep???:)))
25 Haziran 2007 21:18
teomen
yada hayatım boyunca gümül mü zannettim ben annesiyle yeni tanışan bi çocuk gbi hissettim kendimi şoklardayım ağlamaklı aynı zamanda çocuksu bi sevincim artık tüy yumağıyım yumuşacık ama bi okadar hüzünlü bir kıl yumağıyım.....
25 Haziran 2007 21:19
ffile
berdan mardininin şu dandik şarkısı waryaa neydi o hah senden çocuğum olsun istiyorumm............................:((( iğğğğ
27 Haziran 2007 01:40
tospaha
aşk sakızı ...
27 Haziran 2007 11:14
şekeyy pancayııı=)
ay em sorii ne sooriii
güzelim siyee nooliii
düdüdü düttüü düttüürüü
millet malı götüriii
made in ismail tuncer =SSSSSSSSSSSSSSSSS
128 Haziran 2007 13:00
mara_elensar
'acayip hayvanlara benziyosun' diye bi şarkı duyar gibi oldum,kulaklarım beni yanıltmıştır umarım...
128 Haziran 2007 23:04
arkhanson
mara_elensar demis ki:
'acayip hayvanlara benziyosun' diye bi şarkı duyar gibi oldum,kulaklarım beni yanıltmıştır umarım...
ecaip heynlara benziyirsen diye geçer youtube da ajdarın muz yerken resmini koyup sabır testi yapmışlardı. Âzeri dostlar güzel yazmışlar ama ecaip heyvanlara benziyirsen cinlere şeytanlar benziyirsen :)
29 Haziran 2007 01:13
lacrimus
kız seni $imdi ham yaparum
ham yaparumda mum yaparum die ßi $ei duyuorum son zamanLarda çokça
:p
30 Haziran 2007 04:13
cradle 0f fear
aşk sakızı mısın?
acayip hayvanlara benziyisenn
1 Temmuz 2007 13:53
red4
Allah belanı versin...
1 Temmuz 2007 14:10
paint it black
şakayla makayla başlarmış işler,gürültü patırtı kim kimi dişler,şappur şuppur kıppır kıppır,söyle bu devirde kim beni ister eheueheuue
tabiki ismail yk en iğrenci...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1871
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.