Birincisi izinsiz basın açıklaması yapılmaz deniliyorsa yapılmaz kardeşim, hemen dağılacaksın.
İkincisi öğrenci dağılmıyor diye dövülür mü lan?
22 Mart 2008 09:58
scoobydoowhereareyou
aslına bakarsanız görüntü olarak elbette bu görüntüye tepki vermemek mümkün değil..
ama şunu da belirtmek isterim ki bu tip gösterilerde provakasyona eylemcilerin maruz kaldığı gibi güvenlik personelleri de buna alet olmaktadır.yapılan bireysel saldırılar,hakaretler mensubu bulunduğu birimi de zan altına bırakıyor malesef..
öyle olsa bile yapılan büyük bir yanlıştır.bunu da kabullenmek gerek..
22 Mart 2008 10:11
aslan67
Tabii ki onların da emir kulu olduğunu gözardı edemeyiz,üstlerinden de böyle düşmanca saldırmalarını sağlayacak bir yönlendirme aldılarsa bütün sövmelerimiz üstlere gitsin..
22 Mart 2008 10:33
mahkum*
çanakkalede savaşan askerlerle kıyaslamazlar mı bide sinir oluyoruym ya
22 Mart 2008 10:34
scoobydoowhereareyou
aslan67 demis ki: Tabii ki onların da emir kulu olduğunu gözardı edemeyiz,üstlerinden de böyle düşmanca saldırmalarını sağlayacak bir yönlendirme aldılarsa bütün sövmelerimiz üstlere gitsin..
sanmıyorum ya şimdi bu eylemcilerle didişirken küfürleşmiştir bunlar sonra da birbirlerine girmişlerdir..ülkem insanları işte :)
22 Mart 2008 10:38
republic army
dün gece de okuldan olmayan bikaç serseri bizim güvenlikçileeri hırpaşıyodu. demekki ibnelerin gücü garibanlara yetiomuş...
22 Mart 2008 10:48
kazma tohunç
geççen emir kulu ayaklarını bana kim emir verirse versin kimseye böyle vuramam...
aslan67 demis ki: Tabii ki onların da emir kulu olduğunu gözardı edemeyiz,üstlerinden de böyle düşmanca saldırmalarını sağlayacak bir yönlendirme aldılarsa bütün sövmelerimiz üstlere gitsin..
22 Mart 2008 10:51
kazma tohunç
sen koyun gibi her söylenene uy...
siyah demis ki: Birincisi izinsiz basın açıklaması yapılmaz deniliyorsa yapılmaz kardeşim, hemen dağılacaksın.
İkincisi öğrenci dağılmıyor diye dövülür mü lan?
22 Mart 2008 10:52
siyah
Kardeşim forumlarda bağırınıyorsunuz başörtüsü ile girilmez o bir kural uyulacak, yok laiklik ilkesi bilmem ne işinize gelmeyince sen koyun gibi her söylenene uy... diyorsunuz. Madem bu kadar kuralcı değilsin başörtüsüne de karışma.
Sen öğrencisin okula zırt pırt siyaset taşıma adam gibi öğrenciliğini yap bir şeyi protesto edeceksen de provoke etmeden adam gibi, öğrenci gibi izin çerçevesinde yaparsın.
Protesto herkesin hakkıdır; öğrencinin de. Tepkini dile getireceksin bir şekilde ama sana okulda bu hak için izin almadınız basın açıklaması yapamazsınız deniyorsa .iktir olup gideceksin iznini alıp yapacaksın basın açıklamanı.
Bu olayda iki taraf da suçludur kanımca.
*Genel konuştum.
322 Mart 2008 11:24
erik
gecen gün easy rider ı izledim. ne oluyordu orda? özgürce hareket eden insanlardan korkup kaçmıyordu toplum hayatının çizdigi sınırlar içine hapsolmuş kendilerine öğretilmiş gerçekleri, kuralları dua gibi ezberlemiş adamlar. onları yok etmeye çalışıyordulardı.önce sözle, ama onların ordan gitmesi yetmemişti.cünkü bir kere farklı bir yaşayışı görmüştü çocukları.öldürmek gerekti çünkü düşünceyi sadece bedenlerle beraber varoluyor sanıyorlardı insanlar...
işte burdada olan sey bu aslında. o askerin o güvenligin vurmak istediği aslında düşünce. bildiği, inandığı gerceklere yabacı, ters cünkü duydukları...ve korkuyorlar. korkuları onlara canlarını yak sussunlar diyor....
122 Mart 2008 11:27
republic army
eğitimsiz askerler felsefeden anlamaz
ekşi-tatlı mor erik demis ki: gecen gün easy rider ı izledim. ne oluyordu orda? özgürce hareket eden insanlardan korkup kaçmıyordu toplum hayatının çizdigi sınırlar içine hapsolmuş kendilerine öğretilmiş gerçekleri, kuralları dua gibi ezberlemiş adamlar. onları yok etmeye çalışıyordulardı.önce sözle, ama onların ordan gitmesi yetmemişti.cünkü bir kere farklı bir yaşayışı görmüştü çocukları.öldürmek gerekti çünkü düşünceyi sadece bedenlerle beraber varoluyor sanıyorlardı insanlar...
işte burdada olan sey bu aslında. o askerin o güvenligin vurmak istediği aslında düşünce. bildiği, inandığı gerceklere yabacı, ters cünkü duydukları...ve korkuyorlar. korkuları onlara canlarını yak sussunlar diyor....
22 Mart 2008 11:45
anisakis
ben rektörün tepesine de çıksam beni ordan dövmeden indirecekler.. okul
dediğin üniversite ilköğretim okulu değil yerli malı haftası düzenlenmiyo
orda.. üniversitede her zaman siyaset olur.. orası akademi.. özgürce
düşünülmesi gereken yer.. bunlar artık ödev defterleriyle okula giden
adamlar değil..
siyah demis ki: Kardeşim forumlarda bağırınıyorsunuz başörtüsü ile girilmez o bir kural uyulacak, yok laiklik ilkesi bilmem ne işinize gelmeyince sen koyun gibi her söylenene uy... diyorsunuz. Madem bu kadar kuralcı değilsin başörtüsüne de karışma.
Sen öğrencisin okula zırt pırt siyaset taşıma adam gibi öğrenciliğini yap bir şeyi protesto edeceksen de provoke etmeden adam gibi, öğrenci gibi izin çerçevesinde yaparsın.
Protesto herkesin hakkıdır; öğrencinin de. Tepkini dile getireceksin bir şekilde ama sana okulda bu hak için izin almadınız basın açıklaması yapamazsınız deniyorsa .iktir olup gideceksin iznini alıp yapacaksın basın açıklamanı.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18698
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.