ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Persepolis

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 47

denizhan
denizhan
aklıma geldi de, iron maiden kasetini kaçak alıp odasında dinlerken, annesinin neyse gibisinden yaptığı sahneye bittim :)
ve yine eye of the tiger'ı söyleyişi. tanrım o ne ses.
15 Mayıs 2008 20:17   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
iran devrimiyle yakından uzaktan alakası yoktu bence.. devrim yedirilmişti resmen filmin içine.. konusu iranlı bir kızın yaşamıydı.. çok daha iyi işlenebilirdi bence.. eğer amaç devrimi ve süreci anlatmaksa başarısızdı.. ama geri plandaki devrimle kızın yaşamıysa, eh diyebilirim.. türbana geçiş ve insanlardaki keskin değişim iyi işlenmemiş çok ortada kalmış bence..
üstelik filmin neden arapça olmadığını da anlamış değilim..
2 Haziran 2008 20:36   mesajın adresini al  

william cutting
william cutting
içeriği, konusu iyi de çizim tekniğini çok sevdim ben, ehe.
3 Haziran 2008 04:39   mesajın adresini al  

moonlight_sonata
moonlight_sonata
çok güzel bir film ve soundtrackleri de bir o kadar güzel..özellikle eye of the tiger sahnesini çok beğenmiştim fakat soundtrack albümünde o şekilde söylenmemiş şarkı..bir tek onda hüsrana uğramıştım.
18 Haziran 2008 13:33   mesajın adresini al  

namütenahihezeyan
namütenahihezeyan
İdeolojik açıdan ele almak yerine filmin hakkını verirsek anlatımıyla ve tekniğiyle çok hoş bir film bence
 1   18 Haziran 2008 19:19   mesajın adresini al  

hiyelk@r
hiyelk@r
efendim ilgi çekici bi film olduğu şüphe götürmez.. fakat aha sonunuz bu olacak mantığıyla izlenirse, doğru anlaşılacağı yönünde şüphelerim var..filmi izleyenler daha iyi anlayacaktır, nasıl ki İran'a dair yaşanılanlar objektif şekilde anlatılmışsa, o çok modern avrupa'ya dair örneklerde gayet izleyenin gözüne gözüne sokulmuştur..eğer ki izleyeni, İran medeniyeti ve tarihi konusunda az biraz araştırma yapmaya sevkettiyse başarılı bi filmdir, ama öyle dümdüz empati yapılıyosa bence film teması amacından sapmaktadır..
27 Haziran 2008 04:11   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
Hepimizin ortak hikayesidir,persapolis
doğuşumuzdan ölümümüze kadar olan sürecte,hiç bir şeyin kontrolünün bizde olmadıgını ve yaşamımızın her safhasında maskeler takarak yaşadığımızı,hepimizin berbat birer oyuncu olduğunu hatta kukla olduğunu anlatan,en yalın en dürüst bir yapıttır.
polianalar izlemesin...
27 Haziran 2008 11:39   mesajın adresini al  

cici coşkun
cici coşkun
son zamanlarda izlediğim en güzel film diyebilirim...
29 Haziran 2008 21:08   mesajın adresini al  

:.cevriye.:
:.cevriye.:
siyasal sistemler sınavı final sorusu ;

persepolis filmi ile ilişkilendirerek iran devrimini diğer devrimlerden ayıran özellikleri açıklayınız..

ahh ahh...
29 Haziran 2008 21:17   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
80li yıllar,rejim,iron maiden,ilk aşklar,aile...film sonunda çizgili bir gözyaşı...
6 Temmuz 2008 16:46   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
eğer animasyon sayarsak madagascar ve sevimli canavarlarla en iyisi..
yok saymazsak izlediğim en iyi dramalardan biri..
9 Temmuz 2008 21:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 47

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008