pıfff :S
bart aşık olmak konusunda çok fazla saçmalanamıyor... :S
napıciizzzz
20 Mart 2008 23:46
freak
aşk saçma değil mi ki saçmalayamayalım?
20 Mart 2008 23:47
sphinx®
olm çağdaş bari aşk konusunda saçmalama...yanımda olsan geçirirdim bi tane kafana ;)
20 Mart 2008 23:47
cigdém
işte en fazla 3 sayfa :D
bart başka başlık bul bize.
20 Mart 2008 23:49
antinick
Küçüktüm biri aşk var dedi
gülüyorduk verdi ellerini
Mutluyum sandım bir'an
şarkıları bile ağlattın yalan mı
daisy=) kaidena demis ki: seni sevdim gönülden
anlamadın dilimden ahhhhhh
aşkımı gam telinden
çaldığında yalan mı?
freak
peki saçmalamayı geçtim ciddi olun.bakalım ne kadar olabileceksiniz?
bence hiç!
sphinx® demis ki: olm çağdaş bari aşk konusunda saçmalama...yanımda olsan geçirirdim bi tane kafana ;)
soulreaver
Aşk hayata karşı işlenen en güzel ve en doğru suç ortakIığıdır, aşk hayatın bütün tekdüzeliğine, bütün sıradanIığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz. Ve elbette yasanılan aşkı suçlamak ,yargılamak, karalamak, inkar etmek de aşka yakışık kalmaz. Bu önce haksızlık, kendinize saygısızlık olur. İnsan sonuna kadar savunmalı aşkını, karşılık görmesede, acı çekeceğini hissetsede, yarın terkedileceğini bilsede, ailesini karşısına alacağını bilsede taviz vermemeli aşkından, Seni Seviyorum diyebilmeli göğsünü gere gere. Aşk iste o zaman aşktır. Ve bunun dogrusu yanlışı yoktur, zaten aşkın kendisi doğrudur, kime karşı duyuluyorsa bu aşk, doğru insanda işte odur...
20 Mart 2008 23:50
sphinx®
bart- demis ki: peki saçmalamayı geçtim ciddi olun.bakalım ne kadar olabileceksiniz?
bence hiç!
mesela ben sevgilime sensiz doğan güneşin amına koyayım diyecek kadar romantik biriyim (H)
320 Mart 2008 23:51
freak
soul imza usulü çalışıyorsun ama hayat sevince güzel.
20 Mart 2008 23:51
freak
mesela ben sevgilime sensiz doğan güneşin amına koyayım diyecek kadar romantik biriyim (H)
al işte sıçışın en alası.
gülü sevdim bi gün seni hergün.
bu mu lan aşk?
güneş falan mı?
çiçek mi papatya mı? !
120 Mart 2008 23:52
sphinx®
ben paraya aşığım...parasız doğan güneş içindi o sözlerim.
bart- demis ki: mesela ben sevgilime sensiz doğan güneşin amına koyayım diyecek kadar romantik biriyim (H)
al işte sıçışın en alası.
gülü sevdim bi gün seni hergün.
bu mu lan aşk?
güneş falan mı?
çiçek mi papatya mı? !
20 Mart 2008 23:54
cigdém
sen çok para kazanacaksın :)
sphinx®
ben paraya aşığım...parasız doğan güneş içindi o sözlerim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18674
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.