aşkta vücuda yer yoktur aşkta yürek vardır yürek sevilir yüreğe dokunulur zaten ondan sonra vücutlar birleşilir ama kirli çarşaflar üzerinde aşkı kirletmeyi severiz nedense
21 Mart 2008 13:10
ivy * pırt
o aşk değil be kirli çarşaflar üzerinde olan
21 Mart 2008 13:11
mahkum*
aşk değil evet ama çoğumuz aşk sanırız aşık olan insanın cinsellik beynin ücra bir yerinde zincire vurulmuştur
21 Mart 2008 13:12
gırmızı başlıklı gız
yanılıyosun bence
21 Mart 2008 13:13
secret smile(: l
dağılın layynn
bide ne dicem lafı ortaya atıp kaçan insanların amacı nedir die sorcam ama nese bende öyle yapiim..
mahkum*
kan çanağıydı anaların gözleri barut kokuyordu köylü kızların saçları kulağımızda aşk yok onu beynimizin en ücra yerine hapsedip zincire vurduk sen benim ne unurum ne gururum ne arkadasım ne dostum ne sevdiğim nede şerefimsin sen benim şerefsizliğimsin ey aşk.
ivy * pırt
helal olsun
gırmızı başlıklı gız
muhtesem
21 Mart 2008 13:16
mahkum*
Etrafıma şöyle bi' bakıyorum da; sürekli acı çeken insanlar ilişiyor yorgun gözlerime. Hüzün kaplamış dört bir yanı, göz yaşları ise alışıla gelmiş. Umudunu yitiren insan kalabalıkları dolanıyor; umarsızca, sessizce, ağlamaklı gözlerle.. Herkes kendi dünyasına hapsolmuş. Firar etmeye çalışan, direnen kimseler yok. Etraflarında mutluluğu yakalayamayanlar, sadece kendi iç dünyasında soluk almayı kabullenmiş gözüküyor, baş kaldıran yok! Soğuk hakim olmuş dünyaya. Karanlıkların efendileri çevrelemiş dört bir yanımızı.. Yıkılamayacak kadar kalın, yüksek duvarlar örüyorlar duygularımıza.
221 Mart 2008 13:19
mahkum*
Artık durmalıyım diye düşünüyorum. Yani yazmaya son vermeli miyim? Lakin hayat halen en acımasız şekliyle akmaya devam ediyor? Durması gerektiğinde durmayı hiç bilmeyen hayat, neden halen akmakta ısrar ediyor? Ben ona göre inatçı değil miyim sizce? Haha, dururum ben. Hem de istersem hemen şimdi dururum! Lakin ben de akacağım, devam edeceğim. Gün gelecek; şu kahpe hayat karşısında gülen bu sefer 'ben' olacağım.
21 Mart 2008 13:21
gırmızı başlıklı gız
yorumsuz
21 Mart 2008 13:22
mahkum*
Seni ararken ben benden ayrıymışım. Seni aramakla kendimi kaybetmişim. Tek bir şey, hüznümüzü sevince döndürmekte; ona dualar ettiğimizde, her an, saniye saniye kavuşuyoruz. Rabbimizle olamamanın sancısı... yalnızlık!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18674
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.