| |
gırmızı başlıklı gız
|
daha gencsın sen anlıcaksın haklı oldugumuzu :=D
ivy- angel&devil demis ki: neyse ya bi gün anlarsınız haklı olduğumu...bencilliklerinişze başka ad koyduyğunuzu |
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
ivy
|
ahaha bakalım görücez teyzecim :)
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
torettoo
|
ne hasta bekler sabahı ne taze öllüyü mezar nede şeytan bir günhı bekler seni beklediğim kadar
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
hayır bencillik diil insan olmanın ister istemez getirdiği bi anlamsız bişe bu..amaaan nese belkide sen haklısın sıkıldım çok zatn :/
ivy- angel&devil demis ki: neyse ya bi gün anlarsınız haklı olduğumu...bencilliklerinişze başka ad koyduyğunuzu |
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
gırmızı başlıklı gız
|
bu erkeklere sasıryorum zaten senın gıb guzel bı kızı neden asksız bırakmıslarr oha falan olmuyodum nezamandır bak sımdı oldum
ivy- angel&devil demis ki: ahaha bakalım görücez teyzecim :) |
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
ivy
|
ehehehe sağol cancazım... bırak hepsinin köküne kibrit suyu :P şaka bi yana vardır bi bildikleri.... kötüyüm demekki ilişkilerde...
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
osge
|
siz hiç aşık olduğunuzda falan kendinizi hıyar gibi hissetmediniz mi?
e ne yadırgarsınız ki o zaman.
eet hissettim:)yadırgamıyorum o yüzdendee:D
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
gırmızı başlıklı gız
|
bence herzamankı gıbı onların seylıgı neysee :):):):):)
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
*mahkum
|
hiç bir kız kötü değildir sadece kıymet bilmezler bud akarşılık lı erkekler aldatır bu her zaman vardır yani suç kadın veya erkek olmakta değil suç güven ve saygısıszlıkta aradaki sevginin daha güçlü olmasında
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
ivy
|
ilişkilerin yürümemesinin tek nedeni normal bişidir...bencillik... o kadar
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
dogujan
|
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
gırmızı başlıklı gız
|
bunda haklısın bencılllık oılan yerde aşkolmaz
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
gırmızı başlıklı gız
|
zaten aşk bence yerıne sence demeyı bılmektır
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
ivy
|
hyr aşk dediğiniz şey de bencilliktir sadece..ilişki boyutuna geçince de bencilliğinden iki taraf da kurtulmayı başarabilirse o zaman sevgi olur...büyür büyür...kurtulamazsa bi taraf bile olsun , bitmeye mahkumdur
|
|
~ 170 gün
|
|
| |
dogujan
|
aşık olasım varsada öldürdünüz
|
|
~ 170 gün