kardeş bak ben ne diyorum sen beni duymuyorsun hiç ya ! ? çok canım sıkıldı şimdi.
ben tiacret adamıyım. dükkanımız var. playstation oynatıyrouz millete. bugün 200 ytl ye çift kol, memory+ 2 oyun ile aldım diyorum cihaz. başka yok adamda alamadım.
gel anlaşalım. sen 200 ytl ye bana tek kol ile ver. memory 'yi de ver. ;)
bak bende sana yardımcı olurum istediğin bişey olursa. bende her yol var.... izmir çukurunda elimden geçer çok şey. ;) başın sıkışır bişey istersin bende sana yardımcı olurum.
bak beni aslan69' a sor anlatsın.
ver hacı işte 200' e
20 Mart 2008 21:53
aslan67
ahaha:D
işte Kayserili mantığı:D
•cedric• demis ki: kol alan varmi:D orjin hiç kullanmadim:D
yaninda memoryle berbr 60 ytl:D
20 Mart 2008 21:53
handikap06
210 verıyom
luteusa ayıp olmazsa:D
20 Mart 2008 21:54
•cedric•
luteus demis ki: kardeş bak ben ne diyorum sen beni duymuyorsun hiç ya ! ? çok canım sıkıldı şimdi.
ben tiacret adamıyım. dükkanımız var. playstation oynatıyrouz millete. bugün 200 ytl ye çift kol, memory+ 2 oyun ile aldım diyorum cihaz. başka yok adamda alamadım.
bak bende sana yardımcı olurum istediğin bişey olursa. bende her yol var.... izmir çukurunda elimden geçer çok şey. ;) başın sıkışır bişey istersin bende sana yardımcı olurum.
bak beni aslan69' a sor anlatsın.
ver hacı işte 200' e
memory i vermm .. olmaz. sade orjin şeklini isitosan verim 200 e. tek kol
20 Mart 2008 21:55
aslan67
verdi gitti:D
luteus demis ki: kardeş bak ben ne diyorum sen beni duymuyorsun hiç ya ! ? çok canım sıkıldı şimdi.
ayrıca luteus fotoğraf makinasını satsın önce ben yapıcam pazarlık :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18669
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.