konunun içinde sevgi geçmesine deliriyorum ben.etçillik hiç bir zaman sevgiyle aşkla ifade edilemez..bu meşrepliktir, bu abazalıktır.
19 Mart 2008 17:18
şipsi
başlık koptu tamamen birbirimzin duşuncelerine çöp sokalım konuyu bok edip kaçalıma döndü
19 Mart 2008 17:19
kucuk bir kiz cocugu
cımbızla çekmek mi?apaçık ortada.. aldatmaya kılıf bulmak
nereden anlamak istiyorsan orandan anlıyorsun.. yaptığım hiç bir yorum aldatmaya kılıf değildi zira geneldi hepsi.. ve aldatmanın iğrenç bir şey olduğunu da ekledim..
saldırmaya çalışıyosun ama yanlış yerdesin.. laf sokmak da zeka ister.. başka zaman inşallah..
19 Mart 2008 17:19
no control
ya hu aldatırlar aldatmazlar...size ne arkadaşım..neden herkes birbirinin hayatını öğrenmeye bu kadar meraklı...
(2) 19 Mart 2008 17:19
gizzia
@asmode
tartışmaya gerek yok
19 Mart 2008 17:20
happydedee
aldattim
aldatin
aldatti
19 Mart 2008 17:21
kucuk bir kiz cocugu
hahaha aman tanrım...gülben ergen üzerimden reyting yapıyor hülya avşar tripleri...
magazin takibine devam et sen.. orda daha başarılısın belli..
(2) 19 Mart 2008 17:22
*mahkum
Farklılıklara, farklı yaşamlara, yaşamdan farklı beklentileri olanlara tahammülsüz bir toplum olduk. Belirlenmiş kuralların dışına çıkanları hiç acımadan, hiç utanmadan, hiç düşünmeden afişe ediyor, yargılıyor, kınıyor, deşifre ediyoruz.
Birileri kuralları oluşturmuşlar. gerek olduğunda yavaş yavaş oluşturmuşlar. O kuralları zihnimiz, tüm kabullerimiz içselleştirmiş. Ancak, bugün artık yavaş yavaş oluşan kurallara karşı hızlı hızlı, atlaya zıplaya gelişen teknoloji karşısında, yavaş yavaş oluşmuş kuralların pek çoğu anlamsızlaşmış durumda. Kurallarımızın ve zihnimizin kabullerini bilim ve teknoloji çatır çatır parçaladıkça, daha sıkı tutunuyoruz sanki parçalananlara.
Girizgah aldatma konusuna geçmek içindi. Ah ne tu kaka bir şey aldatmak. Kim, kiminle, nerede arayalım, bulalım, çekelim, yayınlayalım. Biri aldatıldı mı? Ama buna rağmen devam ediyor mu birliktelik? Gidelim aldatılanın üzerine. Ne diyorsunuz? Boşanacakmısınız, ya da ayrılacak mısınız?
19 Mart 2008 17:22
*mahkum
İnsanlar sevgililerine eşlerine katlanmak zorunluluğu hissederek ikişkiyi devam ettirdiklerinde, karşı taraftan beklentileri çoğalıyor. Acıyan acıtıyor, kanıran kanırtıyor. İçimizde kısas diye nara atan sese kulaklarımızı tıkamayı başarabilirsek eğer, bunu yapabilirsek, partnerimizi bizimle olduğu için kazanılmış bir mülk olarak görme alışkanlığımızı da bitiririz. Günümüzde rekabet yaşamın tüm alanlarında gittikçe artan hızla üstelik sürerken, bir sevgiliyi elde etmenin rahatlığı içinde onu mülkleştirmek yerine her gün yeniden fethetmeye çalışmak kimbilir daha doğru bir eylemdir? Her gün yeniden kendini seçtirmek, her gün yeniden sevgiliyi seçmek.
(1) 19 Mart 2008 17:24
no control
sizin kuracağınız cümleye tüküreyim
19 Mart 2008 17:29
zâtı muhterem
şansını zorlama..
19 Mart 2008 17:31
cigdém
bu başlığa yazmak ve zatımuhtereme laf sokmak için mi üye oldun?