ben yaptım diye gururla anlatanlara söyülüyorum her yazana diil
ya biraz saygınız olsun
geçmişte bi zamanlar seviyorum dediğiniz insana yaptığınız bu saçmalığı gelip ben de yaptım arkadaşıyla aldattım şunla aldattım böyle yaptım diye gurur duyar gibi anlatmayın ya
onla yaşadığınız bi iki şeye saygınız olsun!
~ 172 gün
mustea_sami
artosss ne marifeler varmış sende böle devam böle devam
~ 172 gün
kucuk bir kiz cocugu
bi yerde demiştim.. aldatmayan insan yoktur.. gün gelir insanoğlu aldatır.. ama insanın karşısına aldatmayacağı insan çıkar.. herkes için aldatmayacağı birileri vardır.. mühim olan onu bulmak.. yoksa herkes aldatır ve istisnalar kaideyi bozmaz..
1~ 172 gün
zifir
hmm evet mantıklı olabilir..ama ilk baş görmek gerek
kucuk bir kiz cocugu demis ki: bi yerde demiştim.. aldatmayan insan yoktur.. gün gelir insanoğlu aldatır.. ama insanın karşısına aldatmayacağı insan çıkar.. herkes için aldatmayacağı birileri vardır.. mühim olan onu bulmak.. yoksa herkes aldatır ve istisnalar kaideyi bozmaz..
~ 172 gün
tiktak
insanlar kendilerinin %90nını gösterip %10nunu kendilerine saklarlar ben bunu yapamıyorum çok zararı dokunuyo ama sallamıyorum %100 ortaya sererim ben ama aklı uckurunda oluyosam da evet aklım uçkurumda burası turkiye olabilir,böyle yetişmemişde olabilirm ama yemek içmek gbi doğal bişi cinsellik
diablo_ıv demis ki: kız absurdite kantindeki en cesur kızsın helal olsun:))))
en az erkekler kadar aklı şeyinde olmak
sana benden büyük bi alkış :D
~ 172 gün
mutasyon
ya aldatmak benceinsanın kendısını aldatmaktır..seven ınsan aldatamaz gercegını kabul edıyorum ben..
~ 172 gün
tutaste
artos demis ki: bugün üçüncüsün..
bknz:kendini bir şey sanan kantin üyesi
ben zaten birşeyim ama bana takılarak gözde olmak sitiyorsan senle artık polemiğe girmicem
ahahahah..gözde olmak..hem de senin sayende..ahahah:))
:)))
vuuu..ne adamışsın yahu..iyi güldüm:))
komik şey seni(!)..
~ 172 gün
pamuk frnz
saygı mı ne saygısından bahsediyorsun bir sürü güzel günü gurur yapıp giden ben değilim
yok yok anlatamıyorum pardon anlamıyosun boşver...
~ 172 gün
mustea_sami
artosun geçmişinde bi yerlerinde kötü bir dönem var galiba o da o kara döneme karşı bunları yapmış olabileciğini düşünüyorum (altatmalarını )
~ 172 gün
zifir
artos cocukluguna inmek gerek be abi..ciddi sorunlar cıkmasını bekliyorum:)
~ 172 gün
scoobydoowhereareyou
aldatan insan karaktersizdir adidir şerefsizdir..aldatılmaya mahkumdur..onun aşkı beş para etmez iki günlüktür hem sevdiğinizi aldatıcaksınız hem de aldatılmayan insan arıyacaksınız.bu perhiz bu ne lahana turşusu.bunları düşünen akıl mı? bu ne saçmalık..nasıl bir toplum olduk biz..
3~ 172 gün
tiktak
:)))))))))))
~ 172 gün
diablo_ıv
absurdite:))))))
~ 172 gün
tiktak
öle evet
diablo_ıv demis ki: absurdite:))))))
~ 172 gün
zifir
işte bu yüzden şeriat gelmeli..kötü bi toplum olduk..kim kimle sevişiyo belli degil..baksana pınar altug a?..diiğmiii...evet
haklıyım...
tespit canavarıyım
zâtı muhterem demis ki: aldatan insan karaktersizdir adidir şerefsizdir..aldatılmaya mahkumdur..onun aşkı beş para etmez iki günlüktür hem sevdiğinizi aldatıcaksınız hem de aldatılmayan insan arıyacaksınız.bu perhiz bu ne lahana turşusu.bunları düşünen akıl mı? bu ne saçmalık..nasıl bir toplum olduk biz..
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!