| |
no control
|
ya konuyu insanların farklı şekilde anlamasını sağlamak ve sonra ben bunu kast etmedim demek...ya da insanlar başka şekilde anlarken müdahale etmemek..sonra nooldu dondun kaldın demek...
ooffff ki ne offff
|
|
1 ~ 171 gün
|
|
| |
mona roza
|
herkes ilişki duayeni,herkes tecrübeli fln filan..
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
pamuk frnz
|
aldatmak derken bundan bahsetmiyodum ben zaten:)
bi ilişkin varken başka biriyle bi ilişkiye başlamaktan bahsediyorum
zifir demis ki: @frambuaz:p/frnz
evet beğenirsin tamam
o kişiyle bişey yaşamak istersin o da tamam
ama 2sini bi arada yürütmekk kötü olan
ama su var simdi benim sevdigim uzun zamandır da beraber oldugum biri var...duygusal olarak ona bağımlıyım-bağlıyım-...ama bunun yanısıra ufak flörtlerden hoşlanıyorum...sekil itibariyle begendigim biriyle bara gitmek,dans etmek vs...ama bunlar erkek arkadasıma olan sevgimi sorgulatmıyor..cunku onu seviyorum...2sini birden yürütmek değil o yüzden...zaten bu konuda dürüstüz oldukça:) |
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
*mahkum
|
Bazı biçimlerde ihanetten kaçınılabilir.vücutlarımız bize ihanet ettiğinde ameliyat genellikle iyileşmenin anahtarıdır bazı biçimlerde ihanetten kaçınılmaz. Bir birimize ihanet ettiğimizde. Bir birimize ihanet ettiğimizde ise iyileşmenin yolu pek net değildir.
bide çok daha ağır ihanetler vardır. Ama bazı yaraların, bazı çok derin ihanetlerin kaybettirdiklerini onarmak için, hiç bir yolu olmadığını anladığınızda beklemekten başka yapacak bir şeyiniz yoktur.
Beklemek ve affedilmeyi ummak
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
tiktak
|
ya benim içim çok yandı aldatma konusunda belki de buyuzden anasını satiim modundayım çok acıdı içim atlatamadım ve boynuzlarımı takıp gezdim ayrılmadım da
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
white child
|
ben arkadaşımla sevgilimin isimleri karıştırdım :)) arkadasıma canım demiştim......oda bana demiyorsun heralde demişti....çok safım ben yaa :D
yinede güvenebiliecek birini bulmak çok zor.
aldatmaksa sıradan bir şey.....
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
tutaste
|
hayır ben cevap verme anlamında sylemedim ki konu
hakında yorumuna dedim
ben konu hakkında yorum yapmadım..direk beyninde zarla dolaşan arkadaşa cevap verdim..
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
*mahkum
|
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
tiktak
|
ve en yakın arkadsım die tanıştırmıştı bana kim bilir yanımda kaç defa ben görmedn bakıştılar öpüştüler gülüştüler :(((((
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
tiktak
|
özür diliyim o zaman
tutaste demis ki: hayır ben cevap verme anlamında sylemedim ki konu
hakında yorumuna dedim
ben konu hakkında yorum yapmadım..direk beyninde zarla dolaşan arkadaşa cevap verdim.. |
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
zifir
|
aptal yerine konmak...aldatılmaktan daha cok koyar insana..yani bana koyardı...
absurdite demis ki: ve en yakın arkadsım die tanıştırmıştı bana kim bilir yanımda kaç defa ben görmedn bakıştılar öpüştüler gülüştüler :((((( |
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
tiktak
|
aptal yerine konmak...aldatılmaktan daha cok koyar insana..yani bana koyardı...
öle ya sonra öfken ii çıkıo ama
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
diablo_ıv
|
kız absurdite kantindeki en cesur kızsın helal olsun:))))
en az erkekler kadar aklı şeyinde olmak
sana benden büyük bi alkış :D
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
tutaste
|
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
white child
|
aşk oyunu buna derler güzelim seçmelisin birini...
bir şöyle bir böyle derken kaçırır harcarsın sevgiler...
yeni aşk aldatır// çoğu zaman .....
gelen gideni aratır...
aşk oyunu buna derler güzelim aklını başından alır.
kenan doğulununeski bir parçası -
|
|
~ 171 gün
|
|
| |