evet beğenirsin tamam
o kişiyle bişey yaşamak istersin o da tamam
ama 2sini bi arada yürütmekk kötü olan
zifir demis ki: aldatmak nedir ki?ayrıca neden kötü bişeydir?herkes birisiyle beraberken başka birisini begenebilir...doğal olan budur..insan cokeşlidir..sadece toplum baskısıyla tek eşlilik dayatılmıştır...bi kişiyi seversin..ki seviyorum da beraberim de..ama bircok kişiyi begenebilirsin..kie begeniyorum da görüşüyorumda...ne var ki?
~ 156 gün
hayal kıran
pinokyo ne demiş ?
ben asla aldatmam.
1~ 156 gün
white child
Evet....katılıyorum..
ayrıca eden bulur.!!!
yani aldatan da mutlaka o acıyı yaşar bence.
gorkem adir demis ki: insan baskalarini eglence araci olarak gorurken kendi oyuncak oluveriyo ama oyuncak erkek bas taci olur oyuncak kiz omur boyu mutsuz olur her seferinde yedigiyle kalir dikkat etmek lazim = )
~ 156 gün
zifir
@absurdite
bu biras midesizlik ya yanlış anlamada
yok yanlış anlamam..herkesin kendi görüşü tabi;):)
tutaste demis ki: ne alaka ki cinsellik diil mesele hersekilde aldatmak konu burda o tarafa kaydı madem adam gbi deil muhabbet sen adam olda cek başka tarafa!!
ahaha.. komik olma..cinsellik değilmiş konu bilmem neymiş..zar meselesini ben attım değil mi ortaya?adam olacakmışım..bi git allasen..
ben de onla konuşup ona cevap veriyordum zaten..alıntı yapıp adam ol diyen sendin..iyi okuması gereken kim acaba?
~ 156 gün
şipsi
tabi olsun
kunteper canavarı demis ki: çok eşlilik serbest olsun :D
~ 156 gün
passionate superstar
ehuehu
~ 156 gün
pamuk frnz
eğer onlayken başka birini arzuluyosan yürekten bağlı diilsindir zaten
başta kendini kandırma
artos demis ki: yok ya biriyle yürekten bağlanırsın biriylede gün geçirirsin
evet beğenirsin tamam
~ 156 gün
white child
:))
7 kocalı hürmüz...
4 karılı abbas :P vb.
kunteper canavarı demis ki: çok eşlilik serbest olsun :D
~ 156 gün
zifir
@frambuaz:p/frnz
evet beğenirsin tamam
ama su var simdi benim sevdigim uzun zamandır da beraber oldugum biri var...duygusal olarak ona bağımlıyım-bağlıyım-...ama bunun yanısıra ufak flörtlerden hoşlanıyorum...sekil itibariyle begendigim biriyle bara gitmek,dans etmek vs...ama bunlar erkek arkadasıma olan sevgimi sorgulatmıyor..cunku onu seviyorum...2sini birden yürütmek değil o yüzden...zaten bu konuda dürüstüz oldukça:)
1~ 156 gün
no control
zekanın bir sınırı vardır...aptallığın bir sınırı yoktur...
sevgilim olmadığı için basit gelio hersey bana ya kapttıktan sonra o defteri ne aldatmak gercek artık ne ask ne de başka bi halt
evet aldattım annemi aldattım içmicem dedim içtim içmiyomuş gbi davrandım bi gun kafam iiken annemi aradım hersey cıktı işte ortaya böle bişi aldatmak ve göt olmak
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!