hollywood sinemasına özenti bir film diye algılıyorum ben. hatta yönetmen-senarist-yapımcı üçlüsünden birinin hollywood'tan geldiği şüphesi yersiz olmayacaktır. alakasız korkuları sinemaya konu edinirler. de, pek bi beceriksizce olmuşlar bu senaryo ile..
19 Mart 2008 15:54
dr_fb_li
temelle dursun donmak üzerylermiş donmamak için birbirleriyle sevişmek zorunda kalmışlar temel yapmış önce sıra dursuna gelmiş baya bi zaman geçmiş abi ısınmadınmı oda yok demiş hayır ısınmadıysan neyse de s.kiyosan ayıp ediyon
gibisinden bi olay bence
19 Mart 2008 16:56
süperiletken
Ben o filmi yazanı yöneteni çizeni...... gerisini siz anladınız.
Olur mu böle saçmalık ya bu ne bok emi, bu ne biçim yaşam tarzı,bu nasıl bir hayat?
19 Mart 2008 17:08
ali ata bak
onun şevişesi gelmiş donma olayı ayak :)
19 Mart 2008 17:16
cıvıkbacımafedersin
kadın da istiyormuş ha..kocam istedi bahanesiyle seviş anasını satayım
19 Mart 2008 17:17
süperiletken
Var ya yakında türk gay filmini izlersek hiç şaşırmam valla
19 Mart 2008 17:19
happydedee
puhahaha
yuh
oha
cus
bu ne boxem yafff::D:D
19 Mart 2008 17:26
birisi???
kaldırabilen geniş pezolar varmı aranızda???
onlar yapsın.........
119 Mart 2008 17:28
cıvıkbacımafedersin
2sinide gebertirim ki biri zaten geberiyor
19 Mart 2008 17:43
dr_fb_li
hamam filmini izlemedin galiba arkadaşım direkizle.net te var izlede gör
o filmde unutulmaz bi sahne karısı kocasını başka bi erkekle basıyo neyse bi akşam yemeğinde patron falan varken kadın ben seni komsunun oğluyla aldatıyorum diyo adamda burada konusmayalım diyo neyse tartışıyorlar adam sende beni aldattın diyo kadında ben en azından seni bi erkekle aldattım diyo adamda sorun buysa bende seni bi erkekler aldattım diyo çok gülmüştüm yaw heheheeee
baba rolünde gene yaprak dökümündeki baba vardı oğlu gay hehehehhehee
yeni emrah ta o adam adını unuttum
süperiletken demis ki: Var ya yakında türk gay filmini izlersek hiç şaşırmam valla
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18651
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.