ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  Arkadaşınız ile eşinizi seviştirir misiniz?
baska bir arzun siz arkadasiniz kariniz
Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

torettoo
torettoo
Donmak üzere olan arkadaşınızı hayata döndürmek için karınızı onunla seviştirir miydiniz?

'Sıfır Noktası' adlı televizyon filminde Ali Sunal, donmak üzere olan arkadaşını 'hayata döndürmek için' karısını onunla seviştirmek zorunda kalıyor! Filmde Siz olsaydınız ne yapardınız? sorusuna yanıt aranıyor..

Ali Sunal, Bülent Polat ve Hande Kazanova'nın başrol oynadığı 'Sıfır Noktası' adlı televizyon filmi, geçen yıl 'Binbir Gece' dizisindeki Şehrazat, çocuğunu kurtarmak için 150 bin dolar karşılığında Onur'la bir gece yatmalı mı? gibi bir tartışmayı gündeme taşıyacak.

TürkMax için çekilen ve önümüzdeki ay yayına girecek olan 'Sıfır Noktası'; Ahlaki değerler her koşulda aynı mı olmalı?, Hangi koşullarda ahlaki değerlerde esneklik olabilir?, Yaşam için ahlaki değerlerden ödün verilebilir mi? sorularına yanıt arayacak.

Harun Özakıncı'nın gerçek bir olaydan esinlenerek senaryosunu yazdığı ve yönettiği 'Sıfır Noktası'nda; En yakın arkadaşınız hiportermi (donma noktası) olmak üzere. Tek çare arkadaşınızın sevişerek kan akışını hızlandırmak. Tek kadın da sizin eşiniz? Bu durumda ne yaparsınız? gerçeğiyle yüzleşilecek.

Filmde; eşini 'sırf onun hayatını kurtarmak için' en yakın arkadaşıyla seviştirmek zorunda kalan Ali Sunal'ın konuyla ilgili görüşleri ise şöyle: Ne işimiz var dağın tepesinde bir başımıza? Gece yarısında dağda tek başına gezmeye çıkmak ne demek? Gerçek hayatta böyle bir duruma düşülmemesi için önceden bütün tedbirleri alırım. Böylelikle eşimle arkadaşımın sevişmesine gerek kalmaz...

Tartışma yaratacak 'Sıfır Noktası' adlı TV filmi; sorunlarından uzaklaşmak için Uludağ'a tatile giden bir arkadaş grubunun hikayesini anlatıyor. Grubun bekar üyesi Taner (Bülent Polat) bir gece ortadan kayboluyor. İki evli çift, onu donmak üzereyken buluyor. Doktor ise Taner'in 'Hipotermi'den çıkabilmesi için 'birinin onunla sevişip, kan dolaşımını hareketlendirmesini' öneriyor. Bu durumda Ozan (Ali Sunal) ikilem içine giriyor. En yakın arkadaşını yaşatmak için karısının onunla sevişmesine göz yummalı mı? Yoksa ölüme mi terk etmeli?

Sabah
~ 172 gün   mesajın adresini al  

republic army
republic army
ben skerim arkdaşımı daha iyi ısınır. hatta ter basar
 45   ~ 172 gün   mesajın adresini al  

ivy
ivy
ya ben bi çizgi filmde görmüştüm böyle bi durum ama tabii ikisi de bekardı...nasıl çizgi filmse artık =)
 1   ~ 172 gün   mesajın adresini al  

' işte o benim
' işte o benim

+rep

d.o.u. demis ki:
ben skerim arkdaşımı daha iyi ısınır. hatta ter basar

ms_kalpsiz
ms_kalpsiz
hmm :S

ms_kalpsiz
ms_kalpsiz
sacmaliga bak kan dolasiminin hizlanmasi icin baska yolmu bulamamislar ...
tipta careler tükenmessssss hihhh :P
 2   ~ 172 gün   mesajın adresini al  

mustea_sami
mustea_sami
yane tüm çareler tükenmiş iş ol işe gelmiş nasıl bi donmaysa

hayal kıran
hayal kıran
hemen açıklamalıyım,şimdi don tehlikesi geçirdiği için o kişi
donunu çıkararak onu bu tehlikeden kurtaracaklarını sanmışlar.
yani olay bu fiyyu.
 4   ~ 172 gün   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
-ayh nejat donuyoruz
+sakin ol donlarımızı çıkaralım.
-niye ?
+ısınırız
-A1 sın sen.
 2   ~ 172 gün   mesajın adresini al  

off the record
off the record
Çüş !!!

vulcao
vulcao
hadi len...

*mahkum
*mahkum
kimse o anda sağlıklı düşünemez ama arkadası ne kadar sevdiğine bağlı bence sonuçta bir can ( ben bırakmazdım)

hayal kıran
hayal kıran
abicim en son ihtimal, donan arkadaşımın suratına işerdim.
öyle sevgilimi ısınması için mont diye veremem.
 7   ~ 172 gün   mesajın adresini al  

antinick
antinick
sex için bahane aramak
 1   ~ 172 gün   mesajın adresini al  

aburcuburcu_
aburcuburcu_
hiportermi (donma noktası)

haberde yanlış ifadeler var... hipotermi, vücut ısısının normalin altına düşmesi demek donma noktası değil... saçma!! :P

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008