ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Donmak üzere olan arkadaşınızı hayata döndürmek için karınızı onunla seviştirir miydiniz?
'Sıfır Noktası' adlı televizyon filminde Ali Sunal, donmak üzere olan arkadaşını 'hayata döndürmek için' karısını onunla seviştirmek zorunda kalıyor! Filmde Siz olsaydınız ne yapardınız? sorusuna yanıt aranıyor..
Ali Sunal, Bülent Polat ve Hande Kazanova'nın başrol oynadığı 'Sıfır Noktası' adlı televizyon filmi, geçen yıl 'Binbir Gece' dizisindeki Şehrazat, çocuğunu kurtarmak için 150 bin dolar karşılığında Onur'la bir gece yatmalı mı? gibi bir tartışmayı gündeme taşıyacak.
TürkMax için çekilen ve önümüzdeki ay yayına girecek olan 'Sıfır Noktası'; Ahlaki değerler her koşulda aynı mı olmalı?, Hangi koşullarda ahlaki değerlerde esneklik olabilir?, Yaşam için ahlaki değerlerden ödün verilebilir mi? sorularına yanıt arayacak.
Harun Özakıncı'nın gerçek bir olaydan esinlenerek senaryosunu yazdığı ve yönettiği 'Sıfır Noktası'nda; En yakın arkadaşınız hiportermi (donma noktası) olmak üzere. Tek çare arkadaşınızın sevişerek kan akışını hızlandırmak. Tek kadın da sizin eşiniz? Bu durumda ne yaparsınız? gerçeğiyle yüzleşilecek.
Filmde; eşini 'sırf onun hayatını kurtarmak için' en yakın arkadaşıyla seviştirmek zorunda kalan Ali Sunal'ın konuyla ilgili görüşleri ise şöyle: Ne işimiz var dağın tepesinde bir başımıza? Gece yarısında dağda tek başına gezmeye çıkmak ne demek? Gerçek hayatta böyle bir duruma düşülmemesi için önceden bütün tedbirleri alırım. Böylelikle eşimle arkadaşımın sevişmesine gerek kalmaz...
Tartışma yaratacak 'Sıfır Noktası' adlı TV filmi; sorunlarından uzaklaşmak için Uludağ'a tatile giden bir arkadaş grubunun hikayesini anlatıyor. Grubun bekar üyesi Taner (Bülent Polat) bir gece ortadan kayboluyor. İki evli çift, onu donmak üzereyken buluyor. Doktor ise Taner'in 'Hipotermi'den çıkabilmesi için 'birinin onunla sevişip, kan dolaşımını hareketlendirmesini' öneriyor. Bu durumda Ozan (Ali Sunal) ikilem içine giriyor. En yakın arkadaşını yaşatmak için karısının onunla sevişmesine göz yummalı mı? Yoksa ölüme mi terk etmeli?
Sabah
19 Mart 2008 11:33
n.o.i.e.s.iz
ben skerim arkdaşımı daha iyi ısınır. hatta ter basar
(45) 19 Mart 2008 11:36
just ivy
ya ben bi çizgi filmde görmüştüm böyle bi durum ama tabii ikisi de bekardı...nasıl çizgi filmse artık =)
(1) 19 Mart 2008 11:37
' işte o benim
+rep
d.o.u. demis ki: ben skerim arkdaşımı daha iyi ısınır. hatta ter basar
19 Mart 2008 11:41
ms_kalpsiz
hmm :S
19 Mart 2008 11:47
ms_kalpsiz
sacmaliga bak kan dolasiminin hizlanmasi icin baska yolmu bulamamislar ...
tipta careler tükenmessssss hihhh :P
(2) 19 Mart 2008 11:47
mustea_sami
yane tüm çareler tükenmiş iş ol işe gelmiş nasıl bi donmaysa
19 Mart 2008 11:50
vulcao
hadi len...
19 Mart 2008 11:57
*mahkum
kimse o anda sağlıklı düşünemez ama arkadası ne kadar sevdiğine bağlı bence sonuçta bir can ( ben bırakmazdım)
19 Mart 2008 11:58 ~ 19 Mart 2008 11:59
antinick
sex için bahane aramak
(1) 19 Mart 2008 12:01
aburcuburcu_
hiportermi (donma noktası)
haberde yanlış ifadeler var... hipotermi, vücut ısısının normalin altına düşmesi demek donma noktası değil... saçma!! :P
yani üşüyen bir arkadasına gider ve karın evde mi biraz ısınmaya geldim diyebilir allahım ya kkadın en son soba da oldu ya
19 Mart 2008 12:06
torettoo
la abuzer senin garıyı yiyiler neden lan eee üşüdük ne yapalım
19 Mart 2008 12:12
antinick
birden kış ortasında uzun yolda araba bozulur!!
+dost:müjdat abi üşüdüm gibi, meraba yenge ısıtırmısın.P
-koca:LLaaan a..korum dışınnn dışınnnn!
+dost:ama ama film de bööle deeldi ıyyyhhhh
-karı:müjdat accık ısıtsaydım garibanı
+koca:dışınn dışınnnnnnn!!!!
Film ve gerçek hayatı ayır edelim
(1) 19 Mart 2008 12:12
mustea_sami
şu lanet olası filmler,ulan hangi mal 150 bin $ verip bir dişi ile sevişir ?
10 tane dansçı kız tutar parti yaparım o paraya.
evet şokella partisi.
birde şu açıdan bakmak lazım paraya hiç ihtiyacın yokk baktın dişide güzel herhalde veren bulunur ben yapmam ama yapan bulunur
19 Mart 2008 12:26
mélodie
hipotermide seviişmek değil çıplak soyunup yanına yatmak gerekir, ısı iletimi olur böylelikle..
nasıl film insanlar yanlış öğrenecek, soora herkes hipotermiye girecek, saçmalık!
(1) 19 Mart 2008 13:01
mélodie
bir de kadın erkek farketmez.. adam da yatabilir..
sinirlendim ya herşeyi böyle yalan yanlıl öğreniyoruz.
(1) 19 Mart 2008 13:03
torettoo
olmak istemiyorsan burda girmezsin olur biter küçülme daha fazla bence
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18651
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!