ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
filmi gördünüz mü bilmiyorum ama bu kadar rezalet bir film nadir izlemisimdir!!Normalde saçma buldugum bir sorudur ama filmden sonra benim de aklima gelmedi degil!!Türk sinemasi nereye gidiyor?Yani elle tutulabilir birkaç güzel filmimiz disinda(yesilçam filmleri hariç tabi ki çok güzel olanlari var bence) resmen bir çöküstür bu ve hababam sinifi3.5 da bunun en güncel örnegi olsa gerek
13 Ocak 2006 02:05
abbas
hiç başlanmaması gereken bir seriydi bence hiç birine gitmedim izlemedim, biraz da ihtisasa hörmet göstermek lazım bence zira zirvede bırakmıştı o dönemki hababam
13 Ocak 2006 02:07
lucy luyi
varolandan yemek alışkanlıktır bizde. ama türk sineması nereye gidiyor diyemeyiz çünkü bulunduğu noktadan geriye gidiyor diyemeyiz. herşey normal yolunda gidiyor ara ara da gayet güzel yapımlar çıkıyor.
kaldı ki bize yetsin dahasında gözümüz yok mantığıyla bakılırsa geçerlidir bile denilebilir hababam sıınıfı serilerine. son filmi seyretmedim sadece tahminle konusuyorum. ancak önceki 2'si ana mantığı gösteriyor zaten.
sinemanın bir yere gittiği yok, bizler eğitildikçe, gözümüz açıldıkça fakediyoruz. 5 sene önce aynı kalitede birşeye annemle gülüyordum oturup mesela. yukarıya bakarak değil de kendimize bakarak konuşmak faydalı olur. çizgimiz aynı seviyesinde, asayiş berkemal!
bunu bir bilelim önce, aaahh kurtaralım sinemayı batıyor demek yerine, daha sonra da aşşağıya bakarak yukarı çıkılır zaten.
13 Ocak 2006 02:15
moviebiker
izlemedim ama tahmin edebiliyorum.madem bişey yapıcaksın tam yap.ya korku filmi yap.yada komedi.korku komedi ne abi?okulda da aynısını denediler.tutmuyo işte.daha ne zorluyosun.çıkardıkları ses ürküttükleri kurbağaya deymiyo.şöhret insanları bir filme doldurunca iyi birşeymi yaptıklarını zannediyorlar onu anlamıyorum.
koy arkadaş sen bi filme erkan canı,ahmet uğurluyu,zuhal olcayı,... efendime söyliyim daha nice iyi oyuncuları bide öyle bişeyler dene.o da tutmazsa o zaman yapın yine 3.5ları askerdeleri...
13 Ocak 2006 02:16
abbas
biz o filmleri Şener Şenle rahmetli Kemal Sunalla Tarık Akanla haytasıyla Necmisiysle Münir Hocayla sevdik... onların yeri dolduralamıyacağına göre belki oyunculukta doldurulur ama o dönemki ruh asla doldurulamaz yakışmadı bence bu bizim sinemamıza hababam serileri Tosun Paşayı çekin bakalım yeniden ya da Kibar Feyzo yu tadında bırakmak lazım bi yerde b.konu çıkarmamak lazım
13 Ocak 2006 02:20
eym
yok amaçlari ikisi de olmamis aslinda eren.Yapimcilari kimdir bilmiyorum ama bu kadar da ucuzculuk olmaz sadece hababam sinifi adini kullanarak bir film olmus ve tek amaçlanan para olmus sanirim
13 Ocak 2006 02:22
abbas
sonuçta Hababam 3,5 nedir sorusuna arkadaşımın şöyle diyeyim ticari amaçtan başka bi şey gütmeyen bi filmdir, kısacası yani bi b.k değildir
13 Ocak 2006 02:23
moviebiker
abi bu ülkede yönetmen diye anılan adamlar ekonomi dergilerine çıkıp cihangirin gayrimenkul zengini diye boy boy pozlar veriyorlarsa benim söylücek bişeyim kalmaz daha fazla.sen yönetmenmisin?emlakcımı?
(buda alakalı olmadı ama bi başka sinirlendiğim hususta bu.söylemek istedim)
13 Ocak 2006 02:25
eym
güzel yapimlar elbette çikiyor ben balans ve manevrayi bile sevmistim:) cünkü bir kaygisi olan bir film degildi! Samimiydi.Veya hala mustafa hakkinda herseyi defalarca izlememe ragmen hala izleyebiliyorsam veya bir eskiyayi bunlar tabi ki güzel yapimlar ama bunlarin istisna olmasi üzücü iste kim doru dürüst hatirliyor bu filmleri
13 Ocak 2006 02:27
abbas
hatırlıyorum ben o filmleri teoman biraz sı.mıs hatta balans ve manevra da :)) Abuzer Kadayıf vardı mesela ya da ne bileyim entel diye tabir edilen karpuz kabuğundan gemiler yapmak sayarız bir sürü, ama hababamın bu serilerinin yeri ne olacak sinemamızda.. neye hizmet etmiş olucaklar, oluyolar :)
13 Ocak 2006 02:33
moviebiker
sasvaş ayın dansözü bir.teomanın balans ve manevrası ikidir.türk sinemasında farklı amaçlar için çekilmiş filmlerde ;)
13 Ocak 2006 02:36
eym
ceplerine hizmet ediyolar iib*k yiyolar bir de utanmadan galalar falan yapiyolar deli oluyorum ya!! amma sinirlenmi_im filme be:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1864
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.