ne espırılı doktorsun sen ole bırak espırıyı cem yılmaz yapsın sende ısıne bak olmaz mı
dr_fb_li demis ki: bjk yı sevmek arabesk dinlemekle aynı bencedinleyip dinleyip hüzünlen süper
~ 152 gün
osge
çünkü sizin tarihiniz başarılarınızla dolu dimi,liwerpool maçıyla bi galatasaraylı dalga geçse anlarım çünkü adamların bahsedebilcekleri bi başarıları war awrupada,ama siz 8-0 diosunuzda siz neyinizle öwünüyosunuz...0 puanla geri dönmenizlemi???
dr_fb_li demis ki: ya resim çıkmıyo
liverpool 8-bjk0
ben bu skordan bahsediyordum:D:D:D:D:D: 0-2 herkes görebilir ama 8 -0 ı cidden rüyamda bile göremem
~ 152 gün
dr_fb_li
eee sizde hep chelsea yi 2-0 yendizniz onu sölüyosunuzya ben ona itafen dedim.
şimdi ş. ligi tarihinde 3 tane 8 li türk takımı oldu ilk 8 gs ilk 8 fb
8-0 bjk
tarih bunları yazdı
2~ 152 gün
osge
TARİH YAZAR KARTAL BOZAR
sen hiç merak etme doktor:D
~ 152 gün
•cedric•
zuhh:D
~ 152 gün
gırmızı başlıklı gız
muhtesemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
•cedric• demis ki: Adamın biri sürekli aynı parçayı sölüomuş,' osso lemi oo' die.
Bilimadamları adamı incelemeye almışlar. Açmışlar beyninden bir parça çıkarmışlar.
Adam bu sefer, 'osso lemiii' diyormuş, sonra bilimadamları bir parça daha almışlar beyninden.
Bu sefer adam, 'osso lee' demeye başlamış. En sonunda adamın beynini komple çıkarmışlar.
Bu seferde adam başlamış, 'yaşaa fenerbahçeee'...sende 8-0 diosun bu adam gib.. zuhh
~ 152 gün
•cedric•
1~ 152 gün
gırmızı başlıklı gız
ıyı gununde ovunen kotu gununde tekmeleyen takımın taraftarından ne olcakkı bırakın yaa
~ 152 gün
•cedric•
dr fbli.. şu maCI HATIRLADİN Mİ.. hiç çıkmıoki aklından dimi .zuhahh.. sorry bilader
~ 152 gün
dr_fb_li
6-2 ydi yanlış hatırlamıyorsam ama 8-0 olmadığı kesin
1~ 152 gün
•cedric•
bak nasi hatirlio.. ahh garibim..rooney ide hatirlion dim..nası çaktıydıı..
~ 152 gün
osge
hatırlar tapi ewlat acısı gibi oturmuştu içlerine:D:D:D
~ 152 gün
süperiletken
Doktorrrrrrr kıvırmaaaaaaaa :D
~ 152 gün
•cedric•
dur ösge yüklenme hayata küsecekk...
~ 152 gün
süperiletken
Yok canım fenerliler hayata küsmez onlar takımlarına küser... :D
1~ 152 gün
boomerang ¹³
hangi sonuca varacağınızı cips ve kola eşliğinde heyecanla beklemekteyim..
chelsea yı biz yendik.. liverpool bizi yendi.. ee sana ne oluyo? ezikmisin?
dr_fb_li demis ki: eee sizde hep chelsea yi 2-0 yendizniz onu sölüyosunuzya ben ona itafen dedim.
şimdi ş. ligi tarihinde 3 tane 8 li türk takımı oldu ilk 8 gs ilk 8 fb
8-0 bjk
tarih bunları yazdı
~ 152 gün
•cedric•
+barcelona ;)
~ 152 gün
süperiletken
Valla konunun bi yere varacağı yok herşey ortada ha çok çok doktor takımına küser ameliyata gider bizler de takımımızı yağmurda çamurda her türlü sonuca rağmen desteklemeye...
1~ 152 gün
dr_fb_li
ben bi şey hatırlıyom leeds miydi neydi 6-0
sora liverpool 8-0 hangisi daha kötü biz gene iki tane atmışız
ama ben bjk dan umutluyum gene kaptırmaz rekorunu kimselere 9 uda bekliyorum bak slavia prag 7-0 yenilip rekoru elinden almaya çalıştı bjk nın ama
bjk dururmu iki hafta sora 8 yedi gene aldı rekoru:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18621
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!