ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > alex`ten daha iyi ! :)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

kazma tohunç
kazma tohunç
çok çikilops bi başlık ıyyy
20 Mart 2008 14:26   mesajın adresini al  

manson
manson
Gslıyım evet bu haberlerin hepsi sacma.Hagi den sonra Gs da o mevki dolduralamadı doldurulamazda zaten..Alex iyi futbolcu ona sözüm yok.Sonradan bize gelen futbolcularla kıyaslıyanlarda genelde fanatik spor medyası.Onun dısında Hagi yi Alex le kıyaslamaya sokmam.O adam bi başkaydı bi dahada ölesi gelmez zaten...
20 Mart 2008 14:38   mesajın adresini al  

•cedric•
•cedric•

[quote=•cedric•]Bireysel başarıları
İki kez Romanya'da, bir kez Türkiye'de 'yılın futbolcusu' seçildi. Romanya'da gol kralı oldu. 2002'de Monaco'ya 40 metreden attığı inanılmaz gol ile 'Avrupa'da yılın futbolcusu' seçildi. 2007'de dünyanın ilk 100'deki efsane oyuncular listesinde 25. sırada yer aldı. 2007 yılında dünyanın en büyük futbolcusu ödülünü aldı. ................!!![/quote]

sadece koyu kısmı yeter bunun.
20 Mart 2008 14:41   mesajın adresini al  

@li
@li
abi burda olay hagi veya alex deil burdaki bütün sacmalık spor basınında gecen gün fotomacta bi haber fenerbahce henryi alcakmıs ok tmm alsın ama sonrası cok daha komik
henryi bunun üzerine anelkayı arayıp sormus
-fenerbahcenin beni istedigini duydum sanırım ciddi ciddi ilgileniyorlar sen fenerbahcede oynadın ne diyosun?
-hiç düşüme git derim ortam cok güzel istanbul cok güzel seni orda el üstünde tutarlar benim cok güzel günlerim gecti orda

ya muhabbetteki sacmalığa bakarmısın yazarın biri gece yataga uzanmış demişki henryi anelkaya şöyle dese anelkada böyle bi cvp verse ne güzel olurdu ama sonrada gelmiş bunu gazetesinde yazmış..
tam bi fantezi ürünü bide bunu yapan gazete türkiyede en cok okunan 2 spor gazetesinden biri...

halen yazarken bile gülüyorum henryi alacak takım kalmamışta fener teklif göndercek die eli ayağına dolaşmış :)))
20 Mart 2008 14:46   mesajın adresini al  

•cedric•
•cedric•
henry 33 den sonra fenere gelir..öyle deme şimdi :P@li
20 Mart 2008 14:48   mesajın adresini al  

@li
@li
abi bence hiç gelmez bi fenerli olarak gelmesini cok isterim o ayrı konu ama burda tüm olay gazetenin insanları aptal yerine koyma cabası
20 Mart 2008 14:49   mesajın adresini al  

•cedric•
•cedric•
ya şu fox da bi spor programi var. ordada hep şu muhhbt var.bizim aldigimiz duyumlara göre:D

buda öyle bişey işTe kolpa basının kolpa ürünleri
20 Mart 2008 14:52   mesajın adresini al  

@li
@li
yazın transfer dönemi bitmeden fotospor gazatesine bakayım dedim fenerbahcenin 1 tane yabancı kontenjanı boş yeminle söylüyorum 8 ayrı futbolcu yazmışlar fener bunla anlaştı kesin gelcek die ulan kendi kendini yalanlıyosun 8 tane tranfer yapılmayacağına göre yazdıklarının en fazla biri alınacağına göre diger 7 si yalan ..
20 Mart 2008 14:53   mesajın adresini al  

•cedric•
•cedric•
o deilde bu alex nie serbst vuruştan gol atamio artık:D yaşlandimi
20 Mart 2008 15:01   mesajın adresini al  

@li
@li
yok baba carlos gol atcakda biz sevincez ya bu sebepten serbest atışları carlos kullanıyor artık :)
20 Mart 2008 15:03   mesajın adresini al  

•cedric•
•cedric•
hee ok..kaliteyi aldık hesabı.. :D
20 Mart 2008 15:05   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
sana gerekli cevapları arkadaşlar vermişler zaten benim bir daha yazmama gerek yok:)

reneff demis ki:
kımsenın beynı senı ılgılendırmez sana gore senın takımının futbolcusu bıze gore bızım futbolcumuz bunu anlayamaman hala cok garıp sırf ortamda bende varım tarzı mesajlar atmayı bırak bence tartısılır tartısılmaz sonra yorumnu yapar konuyu kapar senın ıla onları buraya bılmemne demıskı deyerek alıp yorum yapmana gerek yok bence bıraz dozunu ayarla artık..
20 Mart 2008 16:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008