ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  alex`ten daha iyi ! :)
tello marcelinho carrusca sergen ricardinho delgado ilic
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

bad religion
bad religion
~ 174 gün   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
Carrusca ellerinde patlamadı mı yahu :)

Sergen herkesten iyidir ama... profesör... Allah bana canlı canlı izleme nasip etti vallahi gözüm arkada gitmem...

the prens
the prens
ee nedir yani hep vardır böle şeyler
fikir yazsaydın bi de ii olurdu
 2   ~ 174 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Lincoln bir sahada durabilse iyi olduğunu gösterecek de gariban devamlı sakata geliyor:)

reneff
reneff
yaa ısınız gucunuz fener olmuss be guluyorumm okadar onemlı kı alex turkıyede bole ısı bılmezlerın bos laflarına maruz kalıyo gazetelerde ama nolyuo mal orta bı nevı:) nese guldurdunuz benı yaa helalı hoş olsun fıkır yazsaydın barı ole baslıkları koyarak bı yere varamazsın..
fener bahcemı tebrık ederım gene 4 gol gene galıbıyet :))

bonaventure
bonaventure
en iyisi ibrahim üzülmez. ama kıymet bilinmiyor. koy ibrahimi forvetin arkasına. bak neler yapıyor;)

denizhan
denizhan
objektif bir galatasaraylı olarak derim ki, şu haberlerin varlığının kanıtı alex'i çekememelerinden kaynaklanıyor olur anca.
 3   ~ 174 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
sen galiba linklere tıklamadın:D

başlığın içeriğini anladın mı?:)

reneff demis ki:
yaa ısınız gucunuz fener olmuss be guluyorumm okadar onemlı kı alex turkıyede bole ısı bılmezlerın bos laflarına maruz kalıyo nese guldurdunuz benı yaa helalı hoş olsun fıkır yazsaydın barı ole baslıkları koyarak bı yere varamazsın..
 1   ~ 174 gün   mesajın adresini al  

•cedric•
•cedric•
ben bi beşiktaşliyim ama alex topu ayaginda çok güzel tutuyo bzen..bazı günlerde sahada hiç yok.. ama kalitesi tartışılmaz..!türkiyeye gelen en iyi orta saha hagi dir.
 2   ~ 174 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
şu yorumun noktasına kadar katılıyorum ekleme yapmak istemiyorum alkışlamakla yetiniyorum..

•cedric• demis ki:
ben bi beşiktaşliyim ama alex topu ayaginda çok güzel tutuyo bzen..bazı günlerde sahada hiç yok.. ama kalitesi tartışılmaz..!türkiyeye gelen en iyi orta saha hagi dir.

aslan67
aslan67
pardon ben beşiştaşlı değildim orasına katılmıyorum bir tek:P

•cedric•
•cedric•
:) ehheh dedim bende adami bjk li yaptim iki dk da vay be diodum:P

off the record
off the record
SERGEN YALÇIN

@li
@li
alex klas oyuncu teknik ama bi hagi gibi yüreğini ortaya koymuyor.. yani ben anlamıyorum bi macta alexe 2 faul yaptıgında adam oyundan soguyor vve bunu diger takımlar halen göremiyor bu adamı durdurmak bu kadar basit bence :)) ama yinede suan için en iyisi diyebiliriz

reneff
reneff
sen galiba linklere tıklamadın:D

başlığın içeriğini anladın mı?:)

reneff demis ki:
yaa ısınız gucunuz fener olmuss be guluyorumm okadar onemlı kı alex turkıyede bole ısı bılmezlerın bos laflarına maruz kalıyo nese guldurdunuz benı yaa helalı hoş olsun fıkır yazsaydın barı ole baslıkları koyarak bı yere varamazsın..

anladım aslan67 okudumda merak etmeee sole yapras alexı sıler bole olursa alexı bıtırırrı hayal alemı ıkımıde allam takım olarak degıl artık futcolcu olarakmı ugrasıcaksınızz bızımlee allam yaa gıdınde ders calsıın belkıı okulu gecersınız fenerle ugrasmayın arkadslar komık olyuo yakında yonetımdekıler ıcınde baslık acılırr ne kadar buyuk bı takmız kardesım sız bole yaptıkca aslında kendınızı kucuk dusuruyosunuzz ugrasmayın bakın bız sızle ugrasıyomuz yooo cunku onemsızsınızz....

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008