ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  fenerbahçe - chelsea çeyrek final

Sayfalar: 1  2  3  4  5  35  36  37  50  51  52  53  54  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 526 - 540

@li
@li

ayıbı sendenmi öğrenecem ezik küfredip durma başkası atlıycak lafa kalcan g.. gibi.. kardeşim sunu anla ben senle aynı takımı tutmak istemiyorum ben senle tanıstıgım güne bile lanet ediyorum :P

tantimur demis ki:
fener fener fener la sızın kanınz bozuk la valla sıızn yuuzunuze takımdan zoguduyorsunuz ne guzle yendınız ısde malmısınız ne sınız desteklıyoz amk harbı cahıl admalarsınız la valla sız takıma zara verıyorsunuz ben ce hiç tutmayın takım falan gıdın sopa tutun sandalye tutun ıp tutun ama fenere yazı edıyonuz la harbı ayıp be :::::......
~ 156 gün   mesajın adresini al  

tantimur
tantimur
ya onlar oyuncalrı gormek ıiçin gıtmısler dır sapıtmıslar sen olsan sende gıderdın ben de gıderım ama cıcek falan ne isde ne guzel fair play adamlara el bombasımı atsalardı bıraz faydalı olalım arkadaslar valla yazık ya yeter artık laf sokup durmayın bırbırınıze baydım valla ya tek ısdedıgım ınsallah turu gecersınız ve kupayı alırsınız valla ınsallah ya baska bısey ıstemıyom...

@li
@li

aferim yola gelmeye basladın :P

tantimur demis ki:
ya onlar oyuncalrı gormek ıiçin gıtmısler dır sapıtmıslar sen olsan sende gıderdın ben de gıderım ama cıcek falan ne isde ne guzel fair play adamlara el bombasımı atsalardı bıraz faydalı olalım arkadaslar valla yazık ya yeter artık laf sokup durmayın bırbırınıze baydım valla ya tek ısdedıgım ınsallah turu gecersınız ve kupayı alırsınız valla ınsallah ya baska bısey ıstemıyom...

reneff
reneff
teskkur edrızzz saoll..

tantimur demis ki:

tantimur
tantimur
lan yola gelme ne ali malmısn sen yola gel ben hep ısıtorum malak senın gıbı adamalr yuzune ıstmeıyom dıyom ama ıcım de ıstıyom fanatik bi cımbomlu olarak sen arızaya baglatıyon senın gıbıler

reneff
reneff

hoppala yıne basa donduk kafanmı gusel yah bugece

tantimur demis ki:
lan yola gelme ne ali malmısn sen yola gel ben hep ısıtorum malak senın gıbı adamalr yuzune ıstmeıyom dıyom ama ıcım de ıstıyom fanatik bi cımbomlu olarak sen arızaya baglatıyon senın gıbıler

@li
@li

neyse taner msnde deilizki anlayacagın dilden konusayım geyik yapıyoruz ala geyik taner

tantimur demis ki:

why so serious?
why so serious?
taner ve ali bence hareketlerinize dikkat edin :/
aranızda tartışmanın hiç zamanı değil.birlik olmalısınız hain planlara karşı:(

tantimur
tantimur
he kanka sorry ya la ne bılım sen fener olunca degısıyon babs sorry mal dedıgım ııcn ben mallık yaptım ben malım ben kocaman bı malım :))))

' işte o benim
' işte o benim
onların suyu ısındı hafız :(

@li
@li

ya taner harbi alemsin olum ya muhabbet fener olunca hep ben sıyırırdım bu seferde sen sıyırdın neyse salık olsun saol bu arada macta feneri destekledigin için (ben halen pek inanmıyorumda):P

tantimur demis ki:
he kanka sorry ya la ne bılım sen fener olunca degısıyon babs sorry mal dedıgım ııcn ben mallık yaptım ben malım ben kocaman bı malım :))))

tantimur
tantimur
kanka fenere basdık gol dıye haykırdım la daglar duydu demı yalandan kim olmüş

@li
@li

yok yok bişey olmaz adam 5 yıllık arkadasım sadece mac muhabbetinde biraz ortam kızışıyor o kadar :P

' işte o benim demis ki:
onların suyu ısındı hafız :(

gugukk
gugukk
haha ben inanmam kavganiza kavga etmezsiniz siz=))

why so serious?
why so serious?
gab bence sen de biraz dikkatli olmalısın :/

Sayfalar: 1  2  3  4  5  35  36  37  50  51  52  53  54  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 526 - 540

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008