| |
@li
|
ya cocuk msnden yazdıgımda neden susuyosun taner burda yok felan tarzı ayak cekiyosun :P
tantimur demis ki: insan rakıbın den bahseder hep cunku rakip de ondan biz elit bi takımdık cimbom olarak siizide alıyoruz gelin kardes olalım fair play olsun heuheue |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
dr_fb_li
|
o bu değilde bence ingilterede chelsea bizim ilk yarıda oynadıkları gibi saldıracak gökhan ve carlos un sağlam bindirerek korner yaratması şart oradan bulacağımız bi gol bizi çok rahatlacak bence
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
@li
|
abi bizim orta saha adama basmıyor yani gercekten basmıyor :P işimiz cok zor valla
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
tantimur
|
takıma destek gerek ben cımbomlu cımbombom cımb0ombom sakın laf sokmayın la destekledım valla sız olsanız yapmassınız ıbneler :D kıkukıku
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
@li
|
ibneler die genele küfretme :P senin verdiğin destegi biliyorum ben yenilsek azın kulaklarında cok üzüldüm ya diyecektin :P
tantimur demis ki: takıma destek gerek ben cımbomlu cımbombom cımb0ombom sakın laf sokmayın la destekledım valla sız olsanız yapmassınız ıbneler :D kıkukıku |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
vulcao
|
alırız umarım... rövanşıda..
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
tantimur
|
get lan o yuzden mı fenere basdık
Arsenal - Liverpool: 1X2 2 3,60 X(1-1)
Fenerbahçe - Chelsea: 1X2 1 4,05 1(2-1)
Toplam oran: 14,58
Miktar: 10,00 YTL
Muhtemel Kazanç: Kaybetti 0,00 YTL
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
@li
|
:)) nedendirki eger tantimura sinirlendiysen boş ver kaale bile alma :P
reneff demis ki: alii sınırlendım aama ben sımdı |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
reneff
|
aldımm amaaa:) sendee genele alma dıye kendıne dedırtmee senı bası bos sanmasınlarr valla burdayızz:)
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
@li
|
:)) teşekkür ettim saol... o biraz gereksiz bi tipe benziyor böylelerinin üyeliğini iptal etmek lazım :P
reneff demis ki: aldımm amaaa:) sendee genele alma dıye kendıne dedırtmee senı bası bos sanmasınlarr valla burdayızz:) |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
tantimur
|
lan alı manyagı sovdurme amk du sıde fenerlıyız avrupa maçlarında
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
reneff
|
valla sadece fenerlıler kalsınnn:) butun gereksız ınsanlar gıder:P
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
@li
|
sen feneri tutacaksan benim fenerli olmamın ne anlamı kalıyor bas git avrupada göteborg tut :P
tantimur demis ki: lan alı manyagı sovdurme amk du sıde fenerlıyız avrupa maçlarında |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
tantimur
|
fener fener fener la sızın kanınz bozuk la valla sıızn yuuzunuze takımdan zoguduyorsunuz ne guzle yendınız ısde malmısınız ne sınız desteklıyoz amk harbı cahıl admalarsınız la valla sız takıma zara verıyorsunuz ben ce hiç tutmayın takım falan gıdın sopa tutun sandalye tutun ıp tutun ama fenere yazı edıyonuz la harbı ayıp be :::::......
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
reneff
|
tamma anladık fenerı desteklemısıın o soyledgın seylerle gsye yazık ednlerı gorduk daha yenı havaalanıında donup bı bak kendı takmına sonra yorum bencee
tantimur demis ki: fener fener fener la sızın kanınz bozuk la valla sıızn yuuzunuze takımdan zoguduyorsunuz ne guzle yendınız ısde malmısınız ne sınız desteklıyoz amk harbı cahıl admalarsınız la valla sız takıma zara verıyorsunuz ben ce hiç tutmayın takım falan gıdın sopa tutun sandalye tutun ıp tutun ama fenere yazı edıyonuz la harbı ayıp be :::::...... |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |