ingilizce olunca daha bi karizma oluyo sanki. Türkçe destek veremiyomusunuz takımlarınıza .
~ 158 gün
' işte o benim
offf bugün maliyet muhasebesi sınavında hoca bunu yazmış soruya...kıyamam soruları maç izlerken hazırladı heralde=)
secret smile(:[ea demis ki: ]THİS İS KADIKÖY NO WAY OUT!!!
~ 158 gün
secret smile(: l
BEN BECEREREMİYORUUUMM SEN YAPSAMA ONUDA EHUHEUUHE
salihzeki demis ki: ingilizce olunca daha bi karizma oluyo sanki. Türkçe destek veremiyomusunuz takımlarınıza .
~ 158 gün
sempativet
bu dün kü maçta koca 1 yıl içinde yedikleri golü bir geece de fenerbahçemiz yedirdi be .... :)
aslan67 demis ki: yalnız elemanlar gol yemiyor:)
8 maçta 2 gol be:)
~ 158 gün
comandante
salihzeki demis ki: ingilizce olunca daha bi karizma oluyo sanki. Türkçe destek veremiyomusunuz takımlarınıza .
Stadda açılan pankartları taşımamız sebebiyle İngilizce. e Chelsea'ye baskı kurmak için Türkçe pankart açamazdık ya :)
1~ 158 gün
axisheytan
Chelsea'yi hava limanında karşılayan galalatasaraylıların hepsi kişiliksiz ve komplexli zavallılar .bende galatasaray taraftarıyım ama ... utandım onları görünce .
1~ 158 gün
@li
' işte o benim
offf bugün maliyet muhasebesi sınavında hoca bunu yazmış soruya...kıyamam soruları maç izlerken hazırladı heralde=)
tüm muhasebe hocalarımı aynı olur :) bizim muhasebe hocasıda hep sorulara f.b anonim şirketi veya mukellef alex de souza diye baslar hiç sekmez :) bende gayet memnunum yani budurumdan :P
~ 157 gün
tantimur
cimbom in fb out hahaha
~ 157 gün
' işte o benim
budurundan memnun olman güzel=)
~ 157 gün
dr_fb_li
bizim bi genel cerrah ta geç kalanları elhamdülillah fenerbahçeliyim demeden sınıfa almaz:D
cimboma 4 attıgımızdada tüm cimbomlulara elini öptürmüştü bükemeyeceğiniz eli öpeceksiniz diye heheheee
1~ 157 gün
@li
harbi eli öpülecek adammış :P
dr_fb_li demis ki: bizim bi genel cerrah ta geç kalanları elhamdülillah fenerbahçeliyim demeden sınıfa almaz:D
cimboma 4 attıgımızdada tüm cimbomlulara elini öptürmüştü bükemeyeceğiniz eli öpeceksiniz diye heheheee
~ 157 gün
' işte o benim
ehehe hocanız da pek şakacıymış fihfihfihifhifi
~ 157 gün
tantimur
insan rakıbın den bahseder hep cunku rakip de ondan biz elit bi takımdık cimbom olarak siizide alıyoruz gelin kardes olalım fair play olsun heuheue
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!