ÜYE OL  GİRİŞ 

Geyik - Deportivolu de Guzman'dan ilginç iddia!
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
 Yazar: Mesaj:
•cedric•
•cedric•

Julian de Guzman, Eğer Madrid’e gol atarsam 1 yıl seks yapmamaya katlanabilirim iddiasında bulundu

İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) 28. haftasında cumartesi günü oynanacak Deportivo-Real Madrid maçı öncesinde açıklama yapan Deportivo’nun Kanadalı orta saha oyuncusu Julian de Guzman, Eğer Madrid’e gol atarsam 1 yıl seks yapmamaya katlanabilirim iddiasında bulundu.
Deportivo’ya geldiği ilk sezonda, 2005 ekim ayında, sahalarında oynadıkları maçta Real Madrid’e gol atan De Guzman, cumartesi günü tekrar gol atması halinde 1 yıl seks yapmadan durabileceğini söyledi. La Liga’da Real Madrid lider durumunda, Deportivo ise 16. sırada yer alırken, Madrid’in kalecisi İker Casillas ligin en iyi kalecisi olarak gösteriliyor.
Bu arada, De Guzman’ın seks iddiası futbolda bir ilk olmazken, Almanya’daki Dünya Kupası öncesinde Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger de Gol atmayı seks yapmaya tercih ediyorum. Almanya’yı Dünya Kupası’nda en ileriye götürecek golleri atarsam uzun süre seks yapmama hünerine sahibim demişti

peki siz kime gol atsaydiniz ne kadar yapmadan durabilirdiniz.:)) ??

13 Mart 2008 18:13  mesajın adresini al  
meazzaa
meazzaa
adriana lima ya atsam bende durabilirdim :)

13 Mart 2008 18:16  mesajın adresini al  
zâtı muhterem
zâtı muhterem
bir abaza için hiç bir gol o kadar değerli olamaz sanıyorum..

13 Mart 2008 19:00  mesajın adresini al  
penguen
penguen
bu iddayi ahmet çakar duymasin

1   13 Mart 2008 19:04  mesajın adresini al  
kaan dinçer
kaan dinçer
mal mı bu adam

13 Mart 2008 19:18  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip

13 Mart 2008 19:33  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
casillasın yerinde olsam 1 gol yerdim bu heriften.. belki onun için böyle demiştir ipne.. :)

1   13 Mart 2008 19:46  mesajın adresini al  
max.j.one
max.j.one
aseksüel olabilir

13 Mart 2008 21:54  mesajın adresini al  
handikap06
handikap06
atamayacagını bilioo angutD:D

13 Mart 2008 23:49  mesajın adresini al  
@kt
@kt
+1
8)...

handikap06 demis ki:
atamayacagını bilioo angutD:D

13 Mart 2008 23:52  mesajın adresini al  
mr ako
mr ako
yoksa casillas ile aralarında bişey mi var, ve casillas bu durumdan hoşlanmıyor olsa gerek, bu sebeple -gol yersen bi sene yapmıcam casillas- mantığıyla demiş olabilir bu iddiayı diye düşünüyorum

14 Mart 2008 01:08  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008