daad in sayfasinda cok guzel arama motorlari var
oraya istedigin konusuy dilini okulun yerini yazarak diledigin sonuca kolaylikla ulasabilirsin
3 Kasım 2006 22:50
neontom
almanyada ögrenci olmak;
türk forumlarinda gez gez gez bi yerden sonra " yaa niye herkes bukadar uzak bulusuyolar gidemiyorum party yapiyolar edemiyorum of puf " dedikten sonra artik studivz'de takilma karari almaktir.
almanlarla kaynasayim netten de alman arkadas edineyim demektir.
fakkat insanin gönlü ister en azindan nette türkce konusabilmek, degil mi.. evet öyle..
sadede geleyim; anladin sen, studivz ne is var mi takilanlar hey höy
19 Aralık 2006 08:32
advent_northern
arkadaşlar turizm otel işletmeciliği okuyorum yazın almanyada staj yapmak istiyorum köln nasıl bieyr sıkılır mıyım? wacken open air fest hamburgta hamburg köln arası kaç saat ulaşım yolları nelerdir ve tren bilet fiyatları yahut uçak fiyatları nelerdir...otellerde ingilizcemi kullanarak saj yapmam mümkün mü yoksa almancayı şart koşuyorlar mı?
6 Mart 2007 01:06
glhn
marburg üniversitesine giden,gitmiş veya orda olan biri var mı zira varsa benimle bildiklerini paylaşabilirmi?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1855
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!