| |
osge
|
bn mutlu aşkada rastlamadım hepsi yalan yalan:):):)
|
|
~ 177 gün
|
|
| |
' işte o benim
|
Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.
|
|
~ 177 gün
|
|
| |
zigana
|
mutlu ask vardir mutlu son yokmudur bilinmez bunu her insan kendince yasayip gorecek....lakin su kesindirki ask zamanla biter geriye ondan sevgi kalir aliskanlik kalir....askin en guzel zamani ve heyacani ilk 5 ayidir....
|
|
~ 176 gün
|
|
| |
üstteki
|
it's gonna hurt but i'd love to say goodbye demiş abilerimiz
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
axisheytan
|
I Will Always Love You u tek geçerim beee
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
passionate superstar
|
bu devirde tek bi mutlu son vardir onu da tadinda birakip oyuna gelmeden askini noktalamassan askin sana nokta koyar = ) boyle olmayan ve cok guzel olan biri varsa bi gormek isterim : p
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
-kaan-
|
kızına göre mutlu aşk olur kızına göre küçük emrah misali kız olur, kızına göre sürdirek balta gelişi gidişi vardır yüzde 33 ihtimal:)
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
axisheytan
|
ya kız adamda aşk mı bırakır be seni sömürür iliğini kurutur kız dediğin sonra arkasına bakmadan çeker gider
kız = vimpir
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
passionate superstar
|
beni ailem cok iyi yetistirdi sozu bi kizin agzindan cikiyorsa............... = )
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
-kaan-
|
aksişeytan kardeşim sen eski çağlardaki ok mok buldular ya taa ne zamandan beri işte o hesap inceden yeşil ışığı yakıyosun ama geçen yok niee??? kardeş kalmışssın taa o çağlarda sen be..
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
passionate superstar
|
mutlu asktan nasibini alan mutlu don bile vardir nelere sahit olmustur kim bilir = )
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
freak
|
turist erkekler türklerden daha abaza olum boşverin.kolumdaki kızı dansa kaldırdı herif :(
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
-kaan-
|
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
freak
|
değil işte 234234 tane de içsem gidip yanında erkek olan hiç bi kıza bakmam.
ingilterede amına koycam ama ortalıgın.yuva yıkcam şerefsizim. abaza irishler hıh..
|
|
~ 171 gün
|
|
| |
freak
|
eöööm bakarımda lan gidip dansa kaldırmam.eıughyageygehad
bart- demis ki: değil işte 234234 tane de içsem gidip yanında erkek olan hiç bi kıza bakmam.
ingilterede amına koycam ama ortalıgın.yuva yıkcam şerefsizim. abaza irishler hıh.. |
|
|
~ 171 gün
|
|
| |