değil işte 234234 tane de içsem gidip yanında erkek olan hiç bi kıza bakmam.
ingilterede amına koycam ama ortalıgın.yuva yıkcam şerefsizim. abaza irishler hıh..
19 Mart 2008 04:31
bart-
eöööm bakarımda lan gidip dansa kaldırmam.eıughyageygehad
bart- demis ki: değil işte 234234 tane de içsem gidip yanında erkek olan hiç bi kıza bakmam.
ingilterede amına koycam ama ortalıgın.yuva yıkcam şerefsizim. abaza irishler hıh..
19 Mart 2008 04:32
axisheytan
aşk bile bile tutsaklıktır
ve senin neyin tutsağı olduğuna göre değişitr bu oldu
saplı kızlara bakış atmak ve onları vcezbetmek se senin tutsaklığın aşk budur ozaman
ingilterede bu aşkı gayet iyi yaşarsın valla :D
19 Mart 2008 04:45
bart-
ya olm b.s.g
gece gece.tamam duygusalsın anladık!
bana bunu yaptırtma artık :(
19 Mart 2008 04:47
-kaan-
bart olm sende adam olaymışssında kolundaki kızı başkasına kaptırmayaymışssın sen hala neyin yüzüyle yazıyosun şu olaydan sonra yada insan içine çıkıyosun diyelim çok net ve açık olur
bart- demis ki: turist erkekler türklerden daha abaza olum boşverin.kolumdaki kızı dansa kaldırdı herif :(
(1) 19 Mart 2008 05:03
bart-
benm çok sevimli bir yüzüm var olum.insan içine çıkıyorum tabikide.elin tanımadıgım kızını irish turiste kaptırdım diye gurur meselesi mi yapcam.
oh be dostum hala delikanlılık maçoluk haykırışları seziyorum.
sanki nişanlımı kaçırdılar akjbdhaskjdasd
19 Mart 2008 05:13
-kaan-
ln sevimli yüz sen ne içtin ln bu kadar:)
19 Mart 2008 05:18
bart-
güzel içtim ben.içtim güzelleştim falan.eaıhsdasd.hayat kötü amk ama sevince güzel.. asdsdgsfg :D
19 Mart 2008 05:37
souvereign jr.
her başlangıcın bir de sonu olmalı.
19 Mart 2008 10:36
ilüzyonist
mutlu aşk da vardır mutlu son da
19 Mart 2008 10:46
ripcord
mutlu son felan yoktur.
niçin bi şekilde başlayıp sonrasında öyle ya da böyle bitecek olana adım atmalı? ne gerek ?
nasılsa taraflar aızlarıyla kuş tutsalar dahi günü geldiinde birbirlerinden sıkılacaklar.
ayrılmadan önce bahane bulmak için kıçını çitileyen kaç kadın tanımıştım? kaç erkeğin üzerinden geçtiler.
taktik çok basittir:
a.karşıdakinin nefretini ve öfkesini getirmek
b.zorla getirttikleri nefreti ve öfkeyi kusmalarını sağlamak
c.evet işte onun da zayıf yanları var, zaten benim için kötü biriydi diyebilecek kıvamı hazırlamak ve sunmak.
artık gönül rahatlığıyla ayrılınabilir.
öyle gönlün ........
19 Mart 2008 15:02
desparado
her ikisinin terside vardır
19 Mart 2008 15:17
erkan
mutlu aşk yoktur. illaha salak salak şeylere iki taraf da üzülür ayrılırlar.çevredeki insanlara göre ise bu konular kedinin yaralanma hikayesi gibi gelir...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18549
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!