ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
hiii yap bize bahalim :D:D::D
süpermis ya :D cok begendim
12 Mart 2008 11:24
kan-
çok güzel olmuş evet ne acıdır ki bu tür olaylar var türkiyede mesela okuma yazması olmayan bir köy korucusu size kimlik sorabilir ve bu sizin değildir diye bilir. burda da adam saydığı isimleri bile bilmezken başkasına sevdirmeye çalışıyor. acı gerçekten çok acı .... bu ülkede anca silah zoruyla mutlu olun diye diretilebilir. gerçi halada öle ya ne yaparsak yapalım sesinizi çıkarmayın biz ne desk onu tekrarlayan siz papağansınız esirsiniz, kölesiniz, bu ülke ne hala geldi
12 Mart 2008 11:36
üstteki
ben zaten mutluyum ki :)
12 Mart 2008 11:45
kan-
yok sen mutlusun ama illede san amutlu ol diye seni mutsuz ederler merak etme
12 Mart 2008 11:46
mirşa
sinan çetin'in kısa film göndermesi...
eline sağlık
12 Mart 2008 11:46
gülleci
tek kelime ile mükemmel olmuş. harika bir senaryo ve kurgu bu kadar kısa zaman ancak bu kadar sığdırılabilirdi bir anlatım. sinan çetin in eline sağlık :)
12 Mart 2008 13:21
_bambam_
sinan taraf gazetesinden cok para istemissin...
12 Mart 2008 13:28
mirşa
hayatı kamera arkasından görmek.
12 Mart 2008 13:33
_bambam_
tarih 1934. ilginc tabi...
12 Mart 2008 13:34
secret smile(:[ea]
((: hey gidi heeyy batı müziğide neymiş:p
12 Mart 2008 15:25
antinick
Yahu bende youtube açılmıyor bu yazılanlardan da bi halt anlamadım, hayır sever biri video da ne olduğunu bir cümleyle özetleyebilirmi?
12 Mart 2008 16:05
mirşa
silah zoruyla adamlara saz çaldırıyorlar...mutlusun gülümse diye baskı yapıyorlar köylüye....aslında bu kısa film hükümete bir tür gönderme...
12 Mart 2008 16:07
şimdi biri sazla türkü söylüyor tamammı ona eşlik edenler war tabii..sonra birden askerler geliyolar ve yasak diyorlar artık türkü söylemek köylümüsünüz siz batı müziği dinleyin mutlu olun gülümseyin diip bisürü yabancı müzisyen ismi sayıyorlar ama okurken pek de becerebildikleri söylenemez sen tahmin et artık(:
sonra saz çalan arkadaş tmm çalarım diyor ve sazla mozartın bi senfonisini çalıyor askerler şaşırıyor tabi ardından bethoven çalmasını istiyor onu da bi güzel beceriyor soora askerler düşünmeye başlıo sazla batı müziği olur mu die ama onlarda eğlenio çalarken müzik..falan fıstık(:
12 Mart 2008 16:12
aa pardon ben geç kalmışım birileri anlatmış çoktan:/
12 Mart 2008 16:12
jaja of opobo ® .iz
utube bende de açılmıooo ya video koyacağınıza link verin böle kasıo biraz:S
secret smile(:[ea demis ki: ]şimdi biri sazla türkü söylüyor tamammı ona eşlik edenler war tabii..sonra birden askerler geliyolar ve yasak diyorlar artık türkü söylemek köylümüsünüz siz batı müziği dinleyin mutlu olun gülümseyin diip bisürü yabancı müzisyen ismi sayıyorlar ama okurken pek de becerebildikleri söylenemez sen tahmin et artık(:
sonra saz çalan arkadaş tmm çalarım diyor ve sazla mozartın bi senfonisini çalıyor askerler şaşırıyor tabi ardından bethoven çalmasını istiyor onu da bi güzel beceriyor soora askerler düşünmeye başlıo sazla batı müziği olur mu die ama onlarda eğlenio çalarken müzik..falan fıstık(:
12 Mart 2008 16:43
_bambam_
hukumete mi? nasıl yani?
mirşa demis ki: silah zoruyla adamlara saz çaldırıyorlar...mutlusun gülümse diye baskı yapıyorlar köylüye....aslında bu kısa film hükümete bir tür gönderme...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18542
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!